Startsida > Hjälp > Lägsta prisgaranti

LÄGSTA PRISGARANTI PÅ DENNA PRODUKT

Då det är näst intill omöjligt för oss att besöka alla konkurrenters hemsidor dagligen, har vi infört ett Lägsta prisgarantiprogram. Genom detta program är du garanterad det bästa priset på de produkter vi säljer.

För att kunna slå priset på en produkt, ber vi dig att fylla i följande Lägsta pris begäran. Var god och skicka oss även URL adressen där du hittat det lägre priset. Du måste Kopiera och Klistra in URL adressen från ditt fönster till "Sett på följande URL" rutan. När vi fått din e-post kommer vi att gå in på sidan och kontrollera att alla kriterier är uppfyllda.

Lägsta pris begäran för: Bushnell 10x42 Trophy Xlt Camo

Sett pris:

Sett på följande URL:

Namn:

E-post:

:
reload

 Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Jag har läst och accepterar Privacy Policy
Villkor

- Om du innan du gjort din beställning hittar ett bättre erbjudande hos en annan auktoriserad online återförsäljare, var god och kontakta oss med bevis på detta genom "Lägsta prisgaranti" länken, som du kan finna vid varje produkt. Vi kommer att ge dig det lägre priset om alla villkor är uppfyllda.

- Lägsta prisgarantin gäller inte för auktionsidor som eBay, Yahoo Auction etc. Säljare på sådana webbsidor är ofta s.k. "gray market" säljare som inte kan uppvisa var de köpt produkten eller autenciteten av varan.

- Produktens egenskaper måste vara EXAKT likadana som de som vi erbjuder och inkluderar följande: märke, modell, referens och version, val, storlek, färg, tillgänglighet etc. Även andra egenskaper som skulle kunna påverka slutkostnaden, som fraktkostnader, rea priser etc.

- Om du har hittat ett godkänt lägsta pris kommer du att motta en e-post bekräftelse som kommer att innehålla en LÄGSTA PRISGARANTIKOD.

- Koden du får via e-post slutar att gälla efter 72 timmar.

Om du har frågor om vår lägsta prisgaranti, var god och kontakta Kundservice på följande länk: Kundserviceformulär. Vi på Kundservice hjälper dig gladeligen.

 •  64.733 produkter
 •  811.895 Kunder

Friluftsbutiken

Vi garanterar

LÄGSTA PRISET ONLINE

Populära märken till otroliga priser

Garanterat tillfredställd

ELLER ÅNGER- / RETURRÄTT

Handla tryggt och säkert

718-709-5401

Antal totalt: 0

Pris för produkt(er): 0Us$

  Alla

  kategorier

  

  |

  11 butiker, en delad varukorg, en enkel betalning !

  

  Dykbutiken

  Simbutiken

  Friluftsbutiken

  Skidbutiken

  Cykelbutiken

  Löpnings - triathlonbutiken

  Tennis- och paddelbutiken

  Vattensport- och fiskebutiken

  Motorcykelbutiken

  Fotbollsbutiken

  scripts
  För att förbättra användarupplevelsen på Tradeinn använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies. Läs mer | Jag accepterar