`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

8 b plus

8 b plus Greg

8 b plus Greg

8 b plus Greg

8 b plus Greg

8 b plus Greg

8 b plus Greg

  • 8 b plus Greg
  • 8 b plus Greg
  • 8 b plus Greg
  • 8 b plus Greg
  • 8 b plus Greg
  • 8 b plus Greg
  • 8 b plus Greg

8 B Plus Greg

Tuotekuvaus 8 b plus Greg

Oletko etsinyt helppokäyttöistä, helposti pakattavaa vaihteistopussia, jonka voit heittää harteillesi ja poistua toimistosta mennäksesi suoraan kiipeilyyn?
Tämä laukku on suunniteltu juuri sitä varten, ja tuo mukanaan kaikki köysilaukun toiminnot. Joten pakkaatko sen köydellä vai ilman, tämä laukku lisää paljon hauskaa ja toimivuutta kiipeilysi. Se sopii köysi- ja kiipeilyvarusteisiin, ja siinä on ommeltu köysiharja.
TEKNINEN INFORMAATIO
Tyypillinen köysilaukku on ommeltu sisään ja avautuu massiivisella 150x120 cm: n alueella kiipeilyvarusteita varten.
Se on polyuretaanipäällystetty, jotta se kestää kosteutta ja pitää varusteesi mahdollisimman kuivana, samalla kun valmistaudut nousuun. Kun olet valmis, pidä yläreunaa sen reunoilla ja kaikki varusteet liukuvat suoraan takaisin pussipakkaukseen kaikki tavarasi sekunneissa tai siirry seuraavalle reitille helposti.Pidätkö 8 b plus Greg tuotteesta? Käy ulkoilu verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Kiipeilyvarusteettuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki ulkoilutuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Kiipeilyvarusteet valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet 8 b plus Greg

BAG-tyyppi
Tilavuus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje