`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

8 b plus

8 b plus Hank

8 b plus Hank

8 b plus Hank

8 b plus Hank

8 b plus Hank

8 b plus Hank

  • 8 b plus Hank
  • 8 b plus Hank
  • 8 b plus Hank
  • 8 b plus Hank
  • 8 b plus Hank
  • 8 b plus Hank
  • 8 b plus Hank

8 B Plus Hank

Tuotekuvaus 8 b plus Hank

Oletko etsinyt helppokäyttöistä, helposti pakattavaa vaihteistopussia, jonka voit heittää harteillesi ja poistua toimistosta mennäksesi suoraan kiipeilyyn?
Tämä laukku on suunniteltu juuri sitä varten, ja tuo mukanaan kaikki köysilaukun toiminnot. Joten pakkaatko sen köydellä vai ilman, tämä laukku lisää paljon hauskaa ja toimivuutta kiipeilysi. Se sopii köysi- ja kiipeilyvarusteisiin, ja siinä on ommeltu köysiharja.

TEKNINEN INFORMAATIO
Tyypillinen köysilaukku on ommeltu sisään ja avautuu massiivisella 150x120 cm: n alueella kiipeilyvarusteita varten.
Se on polyuretaanipäällystetty, jotta se kestää kosteutta ja pitää varusteesi mahdollisimman kuivana, samalla kun valmistaudut nousuun. Kun olet valmis, pidä yläreunaa sen reunoilla ja kaikki varusteet liukuvat suoraan takaisin pussipakkaukseen kaikki tavarasi sekunneissa tai siirry seuraavalle reitille helposti.Jos etsit 8 b plus Hank:a, tänään on onnenpäiväsi. trekkinn:ssa, omassa ulkoiluverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Kiipeilyvarusteet tuotteet. trekkinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Köysipussit ja varusteet erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Köysipussit ja varusteet on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet 8 b plus Hank

BAG-tyyppi
Tilavuus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje