`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

adidas

adidas Terrex Agravic XT Goretex

adidas Terrex Agravic XT Goretex

adidas Terrex Agravic XT Goretex

  • adidas Terrex Agravic XT Goretex
  • adidas Terrex Agravic XT Goretex
  • adidas Terrex Agravic XT Goretex
  • adidas Terrex Agravic XT Goretex
  • adidas Terrex Agravic XT Goretex

adidas Terrex Agravic XT Goretex

Tuotekuvaus adidas Terrex Agravic XT Goretex

Mikään märkä tai kivinen maasto ei ole tarpeeksi paksu pysäyttämään Terrex Agravic XT Gore Tex . adidas on tehnyt uuden osuman heidän trail-juoksukenkälinjaansa kevyellä, kestävällä, tasapainoisella lenkkarilla, joka voi kulkea sekä luonnon että kaupunkien reiteillä tehokkaasti ja nopeasti.

Kuten nimensä osoittaa, tällä Agravic XT -sarjan painikkeella on GORE TEX® -kalvo, joka tarjoaa huomattavan määrän vesieristystä verkon yläosaan . Erilaiset TPU-vahvikkeet, jotka on järjestetty keskijalkaa pitkin, sekä muovattu varvassuoja tuovat jalkoihisi ylimääräisen suojakerroksen loukkaantumiselta ja kulumiselta.

Perinteinen pitsi sulkeminen ja värillinen vetoliuska , merkitty kenkä keskimääräisellä painolla, eivät vain Agravic XT GTX: lle tarjoa suurta helppoutta asettaessaan niitä ja tiukkaa, tarkkaa istuvuutta ; se tarjoaa myös ylimääräisen tyylikerroksen.

Kengät ovat yksinoikeudellaan ominaisuuksia, joista on tullut Terrex-sarjan tunnusmerkki. Toisaalta tehokkaan ja paksun EVA-välipohjan korkea iskunvaimennus , joka on sekoitettu ohuella Boost- kerroksella sen tehokkuuden maksimoimiseksi. Toisaalta Continental ™ -kumipohjan erinomainen kestävyys , jonka karu nastakuvio antaa Agravic XT Gore Tex -sovellukselle maileja ja maileja helposti helposti, pitäen ehdotonta pitoa kaikissa sääolosuhteissa.

TERREX AGRAVIC XT GTX KENGÄT

LAAJENNETTUJEN AJOJEN VEDENJALKINEEN KENGÄT JA TURVALLINEN TAPAHTUMA TIETOLLE.

Pysy kuivana ja energisenä näissä trail-juoksukengissä. Kalliolle juurtuneelle maastolle rakennetut vedenpitävät ja hengittävät kengät tarjoavat suojan ja energian palautuksen jokaisella askeleella. Reagoiva EVA-välipohja tukee jalkasi hallintaa epätasaisella alustalla, kun taas karu ulkopohja antaa luotettavan pitoa kaikissa olosuhteissa, märkä tai kuiva.

OMINAISUUDET:

Normaali istuvuus

Pitsi sulkeminen

Valettu TPU ja verkon yläosa, jossa on hitsatut alueet ja TPU-varvassuoja

Continental ™ -kumipohja takaa poikkeuksellisen pitoa myös märissä olosuhteissa; Kantapää vetää

EVA-välipohjan kehys; GORE TEX®® -vuori takaa vedenpitävän ja hengittävän suorituskyvyn

Sukka kuin rakennus halaa jalkaa

Kaulus / kieli: Rei'itetty EVA, verkon kansi hengittävyyden ja mukavuuden parantamiseksi.


Ostamalla adidas Terrex Agravic XT Goretex:n, voit olla varma ulkoiluvarusteidesi laadusta. Lisäksi, trekkinn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi ulkoilukaupaksesi ja keskity adidas-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. ulkoilu asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Miesten kengätvarusteet edullisesti.

Ominaisuudet adidas Terrex Agravic XT Goretex

Sukupuoli
Ominaisuudet
Teknologiat
Materiaalit
Kengän leveys
Anturateknologia
Drop
Jalkineen paino
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Tecnologias adidas Terrex Agravic XT Goretex

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Terrex agrvic xt goretex

-

Rasvakenkiä voi suositella vain täältä, hyvä hinta

Terrex agravic ja goretex

-

Arvostan näitä kenkiä, en pidä niitä niin jäykinä kuin joitain kommentteja kuvaa, hiukan painavia, mutta mukavia jalkineita ja superkoukkuja.Suosittelen.

Terrex agravic gt goretex

-

Super hyvä tennis, joka kulkee kivillä ja lohkareilla, ne eivät ole kevyimpiä, mutta niillä on kaikki suoja, jota tarvitset reitille, suosittelen heitä

Agravic gtx

-

Erinomainen tuote ja hinta, suositellaan

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje