`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

adidas

adidas Terrex HB 40L

adidas Terrex HB 40L

adidas Terrex HB 40L

adidas Terrex HB 40L

adidas Terrex HB 40L

adidas Terrex HB 40L

adidas Terrex HB 40L

adidas Terrex HB 40L

  • adidas Terrex HB 40L
  • adidas Terrex HB 40L
  • adidas Terrex HB 40L
  • adidas Terrex HB 40L
  • adidas Terrex HB 40L
  • adidas Terrex HB 40L
  • adidas Terrex HB 40L
  • adidas Terrex HB 40L
  • adidas Terrex HB 40L

adidas Terrex HB 40L

Tuotekuvaus adidas Terrex HB 40L

Vaativimmat seikkailut vaativat edistyneintä saatavilla olevaa pyydystä, ja 3 raitamerkki merkitsee sitä koettelemukseen Adidas Terrex HB 40L -vaellusreppulla . Tässä edistyksellisessä teknisessä laukussa on lähes täydellinen säänkestävyys ja käytännöllinen, yksinkertainen muotoilu, joka pakottaa sinut suuremmille korkeuksille.

Terrex HB: n 40 litran tilavuudella voit kuljettaa suuria määriä varusteita rullataskuunsa soljen sulkeutumisen avulla . Mainittu lokero on täysin vuorattu climacool® : lla pitääksesi tavaranne kuivana ja selkänne tuuletetun ja mukavan. Sen säädettävät pehmustetut nauhat antavat myös optimaalisen ilmavirtauksen rei'itetyn rakenteensa ansiosta.

Terrex HB sisältää retkeilyvarusteesi paikallaan, ja siinä on puristushihnat, jotka antavat tälle reppulle tarkan ja luotettavan istuvuuden, kun taas vahvistettu etupaneeli lisää kestävyyttä. Lisäominaisuuksia ovat irrotettava lonkkavyö vyötäröpaketilla ja kaksoisvaihdepiirit, jotta voit kuljettaa vaellusnapoja aina mukanasi.

Tekninen päiväpakkaus retkeilyyn ja kiipeilyyn:
Pakkaa älykkäästi ja pidä varusteesi organisoituna tähän reppuun. Suunniteltu tekniseen seikkailuun, vahvistettu etupaneeli sisältää vaihderenkaat ja rullalapun, joka tiivistää elementit. Tuuletettu Climacool®-takapaneeli hallitsee lämpöä ja hikeä, kun taas pehmustetut olkahihnat hallitsevat kuormaa.
Ominaisuudet:
Tuuletettu Climacool® auttaa pitämään sinut viileänä ja kuivana
Ripustettava vetoketjullinen tasku; Vetoketjullinen tasku vyötärönauhassa
Rulla Top solki sulkeminen
Pehmustetut säädettävät olkahihnat; Kantokahva
Vahvistettu etupaneeli; Kompressiohihnat; Läppä ja takana olevat taskut suojataksesi hihnat kuljetuksen aikana
Koukku ja silmukka irrotettava vyötärövyö soljen sulkemisella; Vaihderenkaat karabinaattorille
Tekniset tiedot:
100% nylon Plain Weave
Mitat: 21 Cm X 30 Cm X 60 Cm


Jos haluat ostaa adidas:n parhaita Reput ja matkalaukuttuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! trekkinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten adidas:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista ulkoilutuotteistamme, kuten adidas Terrex HB 40L. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota adidas Terrex HB 40L kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet adidas Terrex HB 40L

Tilavuus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje