`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Aku

Aku NS 564 Spider II

  • Aku NS 564 Spider II
  • Aku NS 564 Spider II
  • Aku NS 564 Spider II

Aku NS 564 Spider II

Tuotekuvaus Aku NS 564 Spider II

NS 564 SPIDER II on alun perin suunniteltu Yhdysvaltain laivaston sinettien ja vihreiden barettien erikoisjoukkoille, tarkistettuna varvasten täydellisellä kumisuojauksella. NS 564 SPIDER II on monikäyttöinen erittäin hengittävä saapas, jolla on erinomainen tuki, vakaus ja iskunvaimennus. Suositellaan myös poliisin erityisyksiköille. Erityisesti suunniteltu Vibram®-sekoitus tarjoaa optimaalisen pidon jopa märillä pinnoilla ja tilanteissa, joissa vaaditaan äärimmäistä kiinnittymistä ja täydellistä hallintaa. Täydellinen kuljetettaessa raskaita tavaroita tai suorittamalla raskaampia tehtäviä.

Tekniset tiedot:

Yläosa: mokkanahka vedenpitävä 1,8 mm / ilma 8000®

Yläsuoja: bycast rand

Vuoren kuvaus: sanifit

Ulkopohja: vibram® hämähäkki

Välipohja: leikattu eva

Kesto: 4 2mm nylon + eva (pehmeä)

Pohjallinen: mukautetut imit

Paino (gr. 1,2 paria): 480

Technologies:

Air 8000:

AIR 8000® on AKU: n patentoima tekniikka, joka pystyy tarjoamaan erinomaisen verenkierron, pitämään jalat kuivina ja mukavina ulkoilma-aktiviteettien aikana ja varmistamaan optimaalisen suorituskyvyn myös äärimmäisissä lämpötiloissa

Vibram ® -pohja:

Saappaissamme käytetään Vibram®-pohjaa, joka valittiin sen vakaammalle alustalle, syvälle itsepuhdistuville korvakkeille ja positiiviselle kantapään jarrulle, joka lisää pitoa laskeutuessa.


Onko Aku NS 564 Spider II etsimäsi tuote? trekkinn:sta löydät kaikenlaisia Saappaattuotteita parhailta tuotemerkeiltä. Esimerkiksi Aku on markkinoiden johtava ja erittäin korkealaatuinen tuotemerkki. Älä odota enää pidempään ja hanki parhaat varusteet ulkoiluverkkokaupasta.

Ominaisuudet Aku NS 564 Spider II

Korkeus saappaat
Materiaalit
Anturateknologia
Läpäisemättömyys
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Tecnologias Aku NS 564 Spider II

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

.

-

lämmin ja mukava

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje