up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Aku
360

Aku Pilgrim HL Goretex Combat Hiking Boots

plus
  • 360Aku Pilgrim HL Goretex Combat Hiking Boots
  • Play videoAku Pilgrim HL Goretex Combat Hiking Boots
  • Aku Pilgrim HL Goretex Combat Hiking Boots

Aku Pilgrim HL Goretex Combat Hiking Boots

Tuotekuvaus Aku Pilgrim HL Goretex Combat Hiking Boots

Pilgrim HL GTX Combat on todellinen monikäyttöinen erittäin hengittävä saapas, jolla on erinomainen tuki, vakaus ja iskunvaimennus. Näiden ominaisuuksien ansiosta Pilgrim toimii hyvin vakaasti vaativissa ja dynaamisissa olosuhteissa.


Tekniset tiedot:

Yläosa: täysjyvänahka vedenpitävä 2,2 mm / air8000®
Yläsuoja: bycast
Vuoren kuvaus: gore tex® -laajennettu mukavuus
Ulkopohja: vibram® fourà -staattinen staattiset nitriilisekoitussekoitukset, jotka ovat lämmönkestäviä
Välipohja: eva microporosa
Kestävä lauta (jäykkyys): 6 4mm nylon + die cut cut eva (medium)
Pohjallinen: mukautetut imit
Miesten paino (gr. ½ pari): 650


Technologies:

Air 8000:
AIR 8000® on AKU: n patentoima tekniikka, joka pystyy tarjoamaan erinomaisen verenkierron, pitämään jalat kuivina ja mukavina ulkoilma-aktiviteettien aikana ja varmistamaan optimaalisen suorituskyvyn myös äärimmäisissä lämpötiloissa

Vibram ® -pohja:
Saappaissamme käytetään Vibram®-pohjaa, joka valittiin sen vakaammalle alustalle, syvälle itsepuhdistuville korvakkeille ja positiiviselle kantapään jarrulle, joka lisää pitoa laskeutuessa.

Gore tex ®:
GORE TEX®® Extended Comfort -laminaatti tarjoaa vedenpitävyyden ja korkean hengittävyyden yhdistettynä nopeaan kuivatoimintoon.


Etsitkö Aku-merkkisiä tuotteita tai erityisesti Aku Pilgrim HL Goretex Combat Hiking Boots:a? trekkinn:sta, löydät täyden Miesten kengät tuotekokoelman ja ulkoilu tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme trekkinn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin ulkoilutarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Ominaisuudet Aku Pilgrim HL Goretex Combat Hiking Boots

Väri
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus

Tecnologias Aku Pilgrim HL Goretex Combat Hiking Boots

Asiakasarvostelut ja kysymykset (9)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvä

-

Odotan pitkään, sain vihdoin tavarat 11 päivän kuluttua. Näin saappaiden ostaneiden asiakkaiden kirjoittamat kommentit. He sanoivat, että saappaat ovat erittäin kevyitä. Uskon todella, että kun saan tavarat, ne ovat kevyempi kuin viime kerralla ostamani Zamberlan-huippukenkävaelluskengät. Jos saan alennuksen, harkitsen toisen parin ostamista.

Erinomaiset saappaat!

-

Nämä saappaat ovat erittäin kevyitä ja mukavia heti alusta alkaen. Tämä on oikeastaan toinen parini samoja saappaita (pari oli mustaa, nyt olen ostanut ruskealla). Veto on vankka kaikissa sääolosuhteissa, ja todella ne näyttävät hengittävän hyvin pitämällä jalkani kuivina. Aikaa ei tarvittu. Suosittelen niitä kaikille.

Vain mahtavaa

-

Saapas, joka on kevyt, tukeva, erittäin mukava ja kestävä, korvan muotoilu on erittäin tehokas pito mutaisella / märällä maalla, ei ole mitään negatiivista, voin sanoa niistä rehellisesti.

Hyvä

-

Tuote kuvatulla tavalla, toimitetaan nopeasti, ei ongelmia

Hämmästyttävä!

-

Upeat saappaat! Hieman jäykkä, mutta hyvä. Ei jaksoa ollenkaan. Voi tuntea kaaren tuen jokaisessa vaiheessa. Uusi joka päivä työhön.

Luokitus

-

Erinomainen

Niin mukavia kuin ne ovat kauniita

-

Ei ole edes rikkonut niitä vielä ja he ovat jo erittäin mukavia. Italialaiset tietävät varmasti, mitä he tekevät

Fantastinen

-

toimitus saapui, kun pitääkin, saappaat ovat hienoja, joten kevyt luulin, että laatikossa oli vain yksi kenkä. laittaa heidät jo vasaran läpi ja voi sanoa, että he seisovat hyvässä murskauksessa. täysin vedenpitävä ja testasin ne max. nauhoitusjärjestelmä toimii todella hyvin, sillä voit keskittyä sinne, missä tarvitset lisätukea, jotta kenkä ei liiku. tehnyt hinnan muutaman mailin näissä jo, juoksemalla ja kävelemällä ilman kuumia pisteitä tai rakkuloita. Kaiken kaikkiaan en voi vikata näitä saappaita ja varma, että ne vievät minut pitkälle ilman minua, huolehtia siitä, että ne hajoavat parhaiten, onko niissä tuskin mitään nahkaa, joten ei ole huolta kuivumisesta ja halkeilusta, kun ne kastu jatkuvasti. Hanki pari, josta et tule pettymään.

Paras arvyyli koskaan

-

Se on paras asevoima sotilaskäyttöön eikä vain sitä, mitä haluan !!!! Kiitos erinomaisesta hinnasta !!!!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up