`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Aku

Aku Trekker Lite II Goretex

  • Aku Trekker Lite II Goretex
  • Aku Trekker Lite II Goretex

Aku Trekker Lite II Goretex

Tuotekuvaus Aku Trekker Lite II Goretex

Trekker Lite II GTX -mallin kehitys. Ihanteellinen päiväretkille. Erittäin mukava istuvuus, vakaus ja poikkeuksellinen hengittävyys tekevät siitä täydellisen saappaan kuumassa ilmastossa. Suunnittelu on kehitetty naisten plantaarianatomian erityispiirteiden mukaisesti.

Tekniset tiedot:

Yläosa: Mokkanahka / Air 8000® 1,8 mm

Yläsuoja: Bycast toe ja kantapään puskuri

Vuori Kuvaus: Gore Tex® Performance Comfort

Ulkopohja: Vibram® Winkler

Välipohja: Tuplatiheys Die Cut Eva

Kestävä lauta (jäykkyys): 6 4 Mm nylon (keskikoko jäykkä)

Pohjallinen: Mukautettu istuvuus

Paino (Gr. ½-pari): 620

tekniikka:

Gore Tex®:

Gore Tex® -kalvo on yksinoikeudella kuumasaumattu tekninen kangas, joka sisältää noin 1,4 miljardia mikroskooppista huokosia neliösentimetriä kohti.

Nämä huokoset ovat noin 20 000 kertaa pienempiä kuin tippa vettä, mutta 700 kertaa suurempia kuin kosteushöyryn molekyyli. Joten, vaikka vesipisarat eivät pääse tunkeutumaan Gore Tex -kalvoon, kosteushöyry, nimittäin hikoilu kaasun muodossa, voi helposti päästä pois. Gore Tex® on kehittänyt 3 erityistä kalvotyyppiä jalkinealalle, jokaisella on erityiset toiminnalliset ominaisuudet. Kaikilla Gore Tex® -tuotteilla on takuumme pitää sinut kuivana ™ -lupa.

Woman Fit:

Erityisesti kehitetty kestää naisten jalat, mukavan ja kääreisen muodon, joka antaa vakauden ja mukavuuden epätasaisilla vuoristopolkuilla.

Ulkopohja Vibram®:

Suurimmassa osassa kokoelmaansa Aku on ainutlaatuiset ulkopohjat, jotka on suunniteltu yhdessä Vibram®: n kanssa, sekä ulkopohjan erityiseen muotoiluun että muotoon samoin kuin kumin koostumukseen, jolla se on tehty. Ulkopohja on myös suunniteltu ajattelemaan erityistarpeita ja kenkäjen erilaista loppukäyttöä.


Haluaisitko hankkia itsellesi suositun Aku Trekker Lite II Goretex:n? Olet saapunut oikeaan paikkaan! Saappaat kokoelmasta, ulkoilu kaupasta löydät suuren valikoiman eri malleja ja värejä aina parhaalla hinnalla. trekkinn:stä löydät parhaat ulkoilu tuotteet, jotka vastaavat tarpeitasi. Vai etsitkö lahjaa ystävälle? Älä missaa Naisten kengät:n upeita tarjouksia.

Ominaisuudet Aku Trekker Lite II Goretex

Ominaisuudet
Teknologiat
Korkeus saappaat
Materiaalit
Anturateknologia
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Tecnologias Aku Trekker Lite II Goretex

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje