`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Altra

Altra Lone Peak 4 Mid RSM

  • Altra Lone Peak 4 Mid RSM
  • Altra Lone Peak 4 Mid RSM
  • Altra Lone Peak 4 Mid RSM

Altra Lone Peak 4 Mid RSM

Tuotekuvaus Altra Lone Peak 4 Mid RSM

Lone Peak 4 on tuore otettu Altras-alkuperäiskylpylästä, jossa on useita merkittäviä päivityksiä. Uudessa yläosassa on sama integroitu kieli kuin edellisellä versiolla, mutta nyt staattisella nauhalla on parempi kiinnityskyky, joustava hihnan peittokuva entistä miellyttävämpiä etusuojaa varten ja hiekkapaperikuvioitu kärkikorkki. Lisäksi hengittävyys paranee kantapään ja etusivun tyhjennysverkoston ja TrailClaw ™: n irrottamattoman luonteen sekä monisuuntaisten, veistettyjen korvakkeiden avulla parantaen vetovoimaa ja vähentää painoa. Tästä mahtavasta kengästä ylhäältä StoneGuard ™ päivitetään täydellisesti jalustan luuston rakenteeseen paremman suorituskyvyn ja dynaamisen joustavuuden ansiosta.

Ominaisuudet:

FootShape ™ Toe Box:

Ansiosta varpaat voivat rentoutua ja levittää luonnollisesti lisää mukavuutta ja vakautta ylämäki- ja laskupalkeilla.

nolla pudotus:

Asettaa kantapään ja etumatkan samalla etäisyydellä maasta, jotta rohkaisisit oikeaan, matalaa vaikutusta koko trail-ajoonne.

A Bound ™ -vaimennus:

Energiatehokkuusyhdistelmä istuu suoraan jalan alapuolella vähentämään iskuja ja lisää jousi kullekin askeleelle.

4 Point GaiterTrap ™:

Koukku- ja silmukka-välilehti mahdollistaa vyötärönaisen takin kiinnityksen, joka estää roskat rakentamasta kengän alle.

TrailClaw ™:

Kallistetut korvakkeet, jotka on sijoitettu strategisesti metatarssien alapuolelle vetokoukun aikaansaamiseksi

MaxTrac ™:

Täydellinen yhdistelmä pitoa, pitoa ja kestävyyttä, joka syövät gnarly maastoa kuten pomo

Kivisuojus ™:

A-sidottujen ja EVA-välipohjan välissä sijaitseva StoneGuard ™ tarjoaa joustavan suojan karuilta maastoilta kääntämällä kiviä välipohjaksi tasaiselle ja vakalle ratsastukselle

Tekniset tiedot:

Pino korkeus: 25mm

Paino: 10,2 oz / 289 g

Viimeksi: SD6

Välipohja: kaksikerroksinen EVA / A Bound ™

Ulkopohja: MaxTrac ™ -kumi, jossa TrailClaw ™

Pohjallinen: 5 mm: n muotoinen pohjallinen

Yläosa: Quick Dry Air Mesh


Jos olet kiinnostunut Altra:n Lone Peak 4 Mid RSM tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Miesten kengät tuotteet Altra-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Altra suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia ulkoilu tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Altra Lone Peak 4 Mid RSM jo tänään!

Ominaisuudet Altra Lone Peak 4 Mid RSM

Ominaisuudet
Kengän leveys
Drop
Jalkineen paino
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Keveys, sitkeys

-

Ensinnäkin se näyttää olevan vankka, mutta kevyt. Pohjan pehmeys on erittäin mukava käytettäessä. Kävely on hauskaa. Talvivuoret ja sade pitävät jalat parhaassa kunnossa missä tahansa ympäristössä. Ei ole mitään pahoillani.

Täydellinen

-

Kolmas yksinäinen huipuni, tällä kertaa RSM-variantissa. Täydellinen leikkaus pitkäkestoisiin polkuihin. Sääsuoja on huomattavasti parempi, hengittävyys ei tietenkään ole yhtä hyvä kuin tavanomaisessa yksinäisessä huipussa. Kuten kaikki kalvokengät, kestävyys on rajoitettua, mutta vierintäkäyttäytyminen ja mukavuus ovat ainutlaatuisia.

Kengät - ihmisille)

-

Ensivaikutelmat: kosteutta kestävä materiaali. Upea "pudota" ja pienet kengät. Täydellinen 27,5 cm jaloille - EU 44 -koko.

Recention

-

Jalkoihin rakennettu kenkä. Tunnet olosi mukavaksi heissä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje