`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Altra

Altra Olympus 3

Altra Olympus 3

Altra Olympus 3

Altra Olympus 3

Altra Olympus 3

  • Altra Olympus 3
  • Altra Olympus 3
  • Altra Olympus 3
  • Altra Olympus 3
  • Altra Olympus 3
  • Altra Olympus 3
  • Altra Olympus 3

Altra Olympus 3

Tuotekuvaus Altra Olympus 3

Olympus 3.0 on kokonaan uusittu lisää tukea, vakautta ja vetovoimaa kaikilla maastoilla. Yläverkko on hengittävämpää ja kestävämpi ja siinä on painettu vuoristorata ja 4 pisteen GaiterTrap ™. Välipohja on joustavampi ja joustavampi nyt InnerFlexin lisäämisen ja parranajon alas 2 mm: n avulla. Vibram MegaGrip -suojus on laajennettu kantapään alueella vakauden lisäämiseksi, ja keskiuraa on myös laajennettu parantamaan vetovoimaa märissä olosuhteissa.

Ominaisuudet:

FOOTSHAPE ™ TOE BOX:

Altras FootShape ™ Toe Box mahdollistaa varpaiden rentoutumisen ja levittämisen luonnollisesti ja suuren varren pysyvän suorassa asennossa maksimaalisen vakauden ja tehon saavuttamiseksi.

ZERO DROP ™ PLATFORM:

Jokaisessa Altra-kengässä on Zero Drop ™ -alusta, joka kantaa kantapäätä ja etupäätä samalla etäisyydellä maasta luonnollisen linjauksen ja alhaisen iskun laskeutumisen vuoksi.

GAITERTRAP ™:

Innovatiivinen koukku ja silmukka, joka kiinnittää säärystimet polkupyöräsi pitämään likaa ja roskia ulos.

VIBRAM® MEGAGRIP ™:

Suorituskykyinen tahmea kumiyhdistelmä, jossa on vertaansa vailla oleva pito märillä ja kuivilla pinnoilla, kestävä pitkäikäisyys ja optimaalinen maadoittavuus.

BOUND ™ PURKAMINEN:

Kierrätetystä materiaalista valmistettu pomppulinja, joka suojaa jalkasi kovaa pintaa ja lisää energian tuottoa.

INNERFLEX ™:

Ristikko, kuten urien välipohjasta, antaa sinun jalkaisi joustavasti kevyempää, nopeutta ja parempaa suorituskykyä.

Tekniset tiedot:

Pino korkeus: 33 mm

Paino: 10,7 oz. / 283 g

Alusta: Täysin pehmustettu Zero Drop ™ -alusta ja FootShape ™ -suojakotelo

Välipohja: kaksikerroksinen EVA / A Bound ™ ja InnerFlex ™

Ulkopohja: kestävä kumi, jossa Vibram® MegaGrip®

Pohjallinen: 5 mm: n muotoinen pohjallinen

Päällinen: Hiomapäällysteinen verkko, jossa on vähäiset saumat


Älä odota enää ostaaksesi Altra Olympus 3 reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, trekkinn:sta löydät myös muita Kengät tuotteita Miesten kengät kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Altra Olympus 3 ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Kengät tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet Altra Olympus 3

Kengän leveys
Anturateknologia
Drop
Jalkineen paino
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Tecnologias Altra Olympus 3

Asiakasarvostelut ja kysymykset (68)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Olympus3 polkukenkä

-

Nautin paljain jaloin juoksemisesta ja käyn yleensä matalan tyynyn kengissä, mutta kumppanini julisti nämä parhaiksi juoksijoiksi, joita hän oli käyttänyt sekä maastossa pidon että puskurin suhteen. Ottaen huomioon nielevän polven, jota olen hoitanut viimeisen 6 kuukauden aikana, ajattelin, että hyvin istuva kenkä ei voisi tehdä minulle mitään haittaa. Olen käyttänyt niitä vain kahdesti, kerran lialla toisella pyörätiellä. Voin vahvistaa mukavuuden ja huomattavan eristyksen iskuista polvelleni, vaikka pohjan otteen monipuolisuus odottaa enemmän kokemusta. Nauhat ylittävät kielen yläosan ja voivat liukua alle. Kumppanini päätyi välttämään korkeimpien pitsireikien käyttöä. Kengät näyttävät painavilta paksuista pohjasta johtuen painavia, mutta käytännössä eivät tunne sitä. Toistaiseksi annan tämän kengän peukkua ylös ja jos sen osoittautuu olevan niin hyvä ote kuin väitetään ostavan uudelleen.

Loistava

-

Upeat kengät ja nopea toimitus huolimatta siitä, että se lähetettiin Espanjasta

Asics alpine xt

-

Kengät sopivat erinomaisesti juoksemiseen kevyessä maastossa.Erittäin hyvä myös päivittäisissä kävelykenkissä

Todennäköisesti mukavin kenkä

-

ALTRA OLYMUS on luultavasti mukavin kenkä, jota olen käyttänyt viimeisen 30 vuoden aikana. Voisin suositella!

Leveä ja mukava altra olympus -kenkä

-

Altra Olympus on mukava kenkä, erityisesti miehille, joilla on leveä jalka. Voisin suositella!

Suuri

-

Upea polulla. Hengittävä, erittäin mukava ja hyvä istuvuus.

Muu arvostelu

-

(Ensinnäkin tuote saapui ilmoitettuina aikoina. Erinomainen) ALTRA-kengät ovat suuret suunnitelman mukaan ja neste on 0. Käynnissä ne ovat erinomaisia, vaikka minun tapauksessani minun on aloitettava pienillä juoksulla droppilla 0 (en ole tottunut siihen) .Jos suurella pohjalla jalka tukittuu hyvin nauhoista.

Loistava

-

Mahtavat kengät, hyvä hinta ja nopea toimitus pitävät aluetta, josta lähetetään, ostaa jälleen.

Erinomainen

-

Vakuutan, että olen kokeillut erilaisia kenkiä: hoka speedgoat 1, 2 ja 3; dynafit kissan ultra; urheilullinen ultraraptor ja muut. vihdoin kenkä, joka tyydyttää minua kaikista näkökulmista. istuvuuden mukavuus on vertaansa vailla (muiden kanssa minulla on aina ollut ongelmia vasemman jalan kanssa, liian kapea kasvi), pito on erinomainen (ehkä vain ultraraptorin piti ne parempana) ja iskunvaimennus on erinomainen (pikaliike monien kilometrien jälkeen Löysin sen liian "poreinen"). kesti hetken tottua mammuttipohjaan, sen leveys sallii aina erinomaisen tuen. ei ongelmaa pudotuksella, nolla. niille, joilla on suuri kasvi ja jotka haluavat tehdä useita kilometrejä, suositellaan!

Rakastan altraani

-

Minulla on erittäin leveät jalat. Puhaltaisin kenkäpuolen aina muutamassa viikossa tuotemerkistä riippumatta. Olen käyttänyt Altran jalkineita jo useita vuosia ja ne ovat ainoat tuotemerkit, joiden kengät sopivat EEEE-leveihin jalkoihini. New Balance tekee 4E leveästä kenkästä, mutta Altras sopii paremmin ja kestää pidempään. Olen entinen merimies ja puhaltaa kengät läpi kuin kukaan muu. Yksi alennusaste on, että kun vihdoin löydät sopivan ja toimivan parin, Altra muuttaa kenkätyyliä ja kuviota tarpeeksi siihen, mihin se ei sovi samaan. Olen huomannut rakastanni Olympus 3: ta, mutta 2.5: n ja 3.5: n istuvuus ja kengät ovat täysin erilaiset. Minun on pitänyt lähettää Altralle sähköpostia ja löytää, mitkä kenkäkuviot parhaiten vastaavat 4E-jalan leveyttä, kun en enää löydä haluamaasi tyyliä. Siksi, kun löydän sopivan paifin, ostan yleensä 3-4 sarjaa kerrallaan, joten minulla on kengät, jotka kestävät muutama vuosi, ennen kuin minun on tehtävä tämä showtanssi uudelleen.

Ne menevät ylellisyyteen

-

Menet kelluvaan katsotaan kuinka monta kilometriä meillä kuluu

Mukavat kengät

-

Se on erittäin mukava kenkä sekä juoksemiseen että kävelylle pitkillä polkuilla. Siellä on pitovoimaa ja voi kulkea polkua rauhassa.

Paras kenkä minulle koskaan

-

tämä on kolmas altra-kengini ja ensimmäinen olympukseni. Siitä lähtien kun aloin juoksemisen altarilla, käytin yksinäistä huippua ja liukuportaita tiellä. ensin loppui laatikosta tänä viikonloppuna ja se tuntui hyvältä. Jatkoin juoksemista erittäin lyhyellä lepoilla ja suoritin 27 km ilman rakkuloita. tällä hetkellä tämä on paras kenkä minulle koskaan. parempi kuin nb leadville 3. Minulla on jopa mahdollisuus ajaa mäkeäni toistaen pesäpäivän, koska jalat eivät olleet rikkoutuneita edellisestä juoksusta, ja tunsin silti oloni hyväksi jälkeenkin. Oletan, että johtuu erittäin pehmeästä välipohjasta, joka pelasti jalat ja polvet väsymästä, jota tunnen tuntevani muilta kuin nolla pudotuskengiltäni kenkiäni 2 tunnin juoksun jälkeen. Pohjan pito on myös erinomainen. se on erittäin kuiva ja kadonneet löysät kivit ovat jäljillä täällä dubaiissa eikä mitään dioja minulle. ei näytä leveältä kuin yksinäinen huipuni, mutta silti paljon tilaa varpaille. ehdottomasti suosittelemalla tätä kenkiä kaikille, jotka haluavat kokeilla nolla pudotusta. et tule katumaan. Seuraa vain siirtymissuositusta ja tulet rakastamaan heitä. Käytän kokoa 10 meitä yksinäisellä huipullamme ja tilasin 9,5 meille tästä ja sopii hyvin. myös toimitus tuli odotettua aikaisemmin.

Altra olympus

-

Erinomainen polkukenkä pitkille matkoille. Sillä on suuri sormien amplitudi, vaikka se onkin kooltaan kohtuullinen. Hyvä jalkatuki leveydestä huolimatta. Suuri viimeinen, tuottaa paljon vakautta ja suuren määrän vaimennusta, imee maan epäsäännöllisyydet protestoimatta. Liitä pasta, vain kieli, on solmun reunassa nauhoja kiinnitettäessä. Jatkan Altra Olympuksen ostamista.

Altra olympus 3

-

Minulle jo tunnettu kenkä. Ylellisyys jaloille.

Yllättynyt

-

Tilasin 15. lokakuuta 2019 Altra Olympus 3 Grey US 11 (omistin jo vanhemman erivärisen parin). Alkulaskussa ilmoitettiin toimituspäivä 21. lokakuuta, päivä ennen kaksiviikkoista matkoamme Eurooppaan. Vasta tilauksen tekemisen jälkeen tajusin, että tuote lähetetään Espanjasta. Luin myös lukuisia negatiivisia arvosteluja muista ongelmista, jotka koskivat esineiden hankkimista. Eroin pitkästä odotuksesta. Mutta kenkä saapui täydellisessä kunnossa 10.-22. Päivänä ja minä käytin kenkiä seuraavana päivänä matkallamme! Yllättävän tarkka loistavien kengät erinomaisessa kunnossa.

Suuri polkukenkä leveällä varvaslaatikolla

-

Niin mukava pitkillä reiteillä kuin hokas, mutta niin paljon enemmän tilaa varpaille ja huijareille. Nämä ovat nyt minun mennä pitkä juoksu kenkä. Upea palvelu runnerinnilta kuten tavalliseen tapaan.

Upea kenkä

-

Yksi mukavimmista kengistä, joita olen ostanut. Suuri leveys kärjessä on tällainen ero. Erinomainen pehmuste polkuja ja vaelluksia varten. Suosittelen puolikokoista alas. Olen UK 10 jokaisessa kenkässä, joten USA 11 on tilattu, mutta osoittautuu varvaslaatikon muotoiseksi, että olen 9,5 alttaria.

Pyörät ovat erinomaisia

-

Täydellinen kenkä rullata ja rullata raiteilla. Erinomainen pito pohjasta kiivetä kallioon ja kiivetä itseluottamuksella millä tahansa polulla. Ne eivät ole raskaita niillä tilavuudeltaan, joiden avulla voit rullata onnellisemmassa tahdissa kuin miltä näyttää. Negatiivisina kohtina erittäin teknisessä ja rikkoutuneessa maastossa on oltava erittäin varovainen, että leveys ei salli sitä tarkkuutta, joka sinulla olisi kapeammalla kengällä, ja sen 33 mm profiili eristää sinut liikaa epäsäännöllisestä maastosta, eikä salli sinun olla sama hallinta kuin esimerkiksi sisarensa King MT: n kanssa, mutta yleensä se on loistava kenkä, mukava ja hyvä seuralainen lähtöille ilman vahvistettua paluuaikaa. Erinomainen myynti- ja toimituspalvelu. terveiset

Muu olympus 3

-

Työntää eteenpäin!

Mukava

-

Vastaanotti nämä ennätysajassa. Seuraavana päivänä kävelin vaelluksella paikallisella vuorella ja nämä toimivat hyvin. Vaelluksen jälkeen jalat tuntuivat hyvältä, muut retkeilykengäni, ei niin paljon.

Juuri mitä etsin

-

Hyvä iskunvaimennus, erinomainen ilmanvaihto ja runsaasti tilaa jalkan laajentamiseksi sisällä. Täysin suositeltava.

Fysioterapeutin suositus

-

Erinomaiset kengät Suosittelen fysioterapeuttia ja kävelen reittejäni ilman mitään ongelmia

Altra olympus 3

-

Ne ovat toinen pari, jonka saan runnerinniltä, erinomainen vastine rahalle, epäilemättä paras liittolainen ultra-syville kisoille.

Täydellinen istuvuus

-

Ostaessani yhden täältä noin kuukausi sitten, minun piti ostaa toinen pari varmuuskopiona ja vakuutti yhden koulutustovereistani ostamaan sen. Se oli debyytti heidät pian 12 km: n kilpailussa ja luovutettiin heille. Olen aina käyttänyt muita merkkejä ja oletustanut Altra Olympus 3.0: n, koska painava 96kg oli haluton ostamaan. Mutta se oli miellyttävä yllätys. Kengän istuvuus jalkaan on ilmiömäinen. Sen lisäksi, että jalka pysyy vakaana, se jättää varpaat "löysäksi". Injiingi-sukkien kanssa käyttäminen on sitten täydellinen valinta. Edellyttää mukauttamista niille, jotka eivät ole koskaan käyttäneet nolla tippaa.

Altra olympus 3

-

Sekuntia ostan. Ei mitään muuta sanottavaa

Upeat kengät

-

Erittäin suorituskykyinen kenkä .. erittäin pehmeä sopiva Ultratrailille Olen erittäin tyytyväinen

Altra olympus 3

-

Täydellinen! pusku vaimentaa! nauttia heistä! erittäin hyvä vakaus! ... neuvoina: kärsivällisyys mukautua pudotukseen, 0, ja sitten tehdä useita kilometrejä! ...

Fysioterapeutin suositus

-

Hei, olen erittäin iloinen, fysioterapia suositteli niitä minulle Altra-merkkisillä kenkillä, hän kertoi minulle, että aion totttua niihin ja totuus oli erinomainen hankinta, kengät ovat upeita, aloin työskennellä ja jotkut seuralaiset näkivät hänet ja kokeilivat niitä ja nyt he haluavat ostaa niitä, joten mikään ei suosittele brändiä, kiitos ja hyvää huomenta

Kävely nunnoilla

-

Se on ensimmäinen kerta, kun käytän tämän tyyppisiä jalkineita ja olen rakastunut heihin. Olen aina käyttänyt Brooks-glyseriiniä ja ostamassa sinua ystäväsi suosittelemana. Ne ovat vaikuttavia pehmusteella kuin olisit kelluva ja varren leveä. 10

Muu olympus 3.5

-

Poikkeuksellinen kenkä, uskomaton pito saavuttamattomalla iskunvaimennuksella ja mukavuudella.

Altra olympus 3.0

-

5 * oikeat tossut

Olimpus3

-

Jokaisen uuden Altra-lenkkariparin kanssa luottamukseni tähän yritykseen vain kasvaa. Erinomaiset polkupitot ultra-käynnistyksille! Ne pitävät erinomaisesti metsäpelloilla. Ehkä raskas lika ei ole heidän elementtinsä, mutta he eivät myöskään päästää minua siihen. Se on puolikokoinen ja säärystimet ovat erittäin toivottavia. juokseminen ilosta!

Tietoja tästä tuotteesta

-

Suuri mukavuus nolla pudotuksella.Kengät mittarilukemaan.Vibram on pakollinen. Sinun pitäisi myös ostaa säärystin, joka kulkee näiden kenkien kanssa, etkä enää koskaan saa pieniä kiviä ja pölyä sisälle. Altra 4ever !!!!!

Arvostelu

-

He täyttävät luvatun, ehkä liian raskaan

Altra oliympus

-

Erittäin mukava ja superpehmustettu kenkä. Vaimennus ei ole täydellinen teknisille vuoristoalueille tai korkeille rytmeille, vaan maapallon ja soran kuljettamiseen ihmisille, joilla on paljon painoa tai mitä he haluavat. Pohjassa alueet, joilla ei ole pohjaa, värisevät heikentymästä suhteellisen pian. Loput kenkä on tukevaa ja laatua. Tilaus saapui minulle ilmoitetun tilauksen jälkeen ja vaurioita laatikossa. Mutta kengät hyvin.

Altra olympus 3

-

Erittäin pehmustettu, todella mukava

Olympus 3

-

Suuri kenkä, näyttää kestävältä ja mukavalta heti laatikosta. Tyytyväinen tuotteeseen

Altra olympus 3

-

Olen aikaisemmin kokeillut useita hyvämaineisia juoksevia yrityksiä, mutta olin tyytymätön, kunnes perustin Altran. Ja en ottanut sitä enää irti. Ostin Altra Superior -sovelluksen, olin erittäin onnellinen kenkätilasta ja samalla sopivuudesta, vaikka puoli vuotta vuorilla juoksemisen jälkeen törmäys nopeasti juurtuneeseen juureen repi kengän verkon puoliväliin, aika uudelle tai muulle yritykselle, luulen yrittävänni uudelleen Altraa Ehkä he ovat parantaneet jotain, tilasin Olimpus 3: n, tuli viikkoa ennen seuraavaa kilpailua, asennus menee tiukasti sisään, mutta keskellä paljon tilaa, kuten aina, ja pitävät jalkansa hyvin, juoksu kaksi päivää ennen kilpailua on erilainen, mutta OK ja sitten lähtö - Jurassic rocks, hiekka ja juuret, kengät olivat täydellisiä: pehmeät, hieman joustavat, mutta eivät antautuneet kiville ja juurille, ne kastettiin uudella ennätystietäisyydelläni 55 km, olen heille velkaa osittain! Toivon, että tämä ei ole haasteideni loppu ja aloitan Altra Olympus 3: lla sen! Suosittelen sitä, koska se on sen arvoista.

Mukava

-

Suurin pehmuste ja mukavuus.

Loistava

-

Miellyttävät, hengittävät ja kestävät kengät Täydellinen pitkän kävelymatkan päässä

Muu olympus 3

-

Kenkä, joka parantaa ajan myötä. Kolmannessa painoksessa näyttää siltä, että ylempi on hiukan kestävämpi, kun taas iskujen imeytymisen ja reaktiivisuuden välinen tasapaino, jonka olin jo arvioinut aiemmissa Olympus-malleissa, vahvistetaan upeaksi. Minusta vaikuttaa siltä, että varvaslaatikko on hiukan vähemmän leveä, silti istuvuus on edelleen erittäin kutsuva ja miellyttävä. Olen johtanut noin kolme vuotta, etenkin Trail, Altran kanssa, tällä hetkellä alalla ei ole mitään parempaa.

Upea tuote

-

Superkenkä, joka onnistuu loistavasti välittämään imeytymisen ja reaktiivisuuden välillä. Erinomainen pito Vibramin ansiosta. Tässä mallissa varvaslaatikko näyttää minusta hiukan vähemmän leveältä, mutta jopa pitkilläkin matkoilla kenkä vahvistaa silti mukavuutensa ja kestävyytensä. Käytä vielä kolme vuotta ja rodustani on monella tavalla hyötynyt paljon.

Super

-

Täydellinen kenkä pitkille ulkoiluajoille. Yhdistää imeytymisen ja reaktiivisuuden tasapainoisella tavalla. Minulle Olympus-sarjan parhaat puolet, vaikka tässä mallissa varvaslaatikko tuntuisi olevan hieman vähemmän leveä.

Olympus 3 altra

-

Super kengät, erittäin mukavat yhtä paljon tyynyn tasolla kuin mukavuuden tasolla. Ne ovat tohvelit. Kieli on hyvin pieni, mutta nauhat pysyvät siinä. Crampon tielle ja tielle mutta ei rasvaa. Ruma muotoilu nähdä ruma, mutta meillä ei voi olla kaikkea. Toimitus voi olla pitkä. Kengän koko, kunnioita kokotaulukkoa ja se on hyvä kilpailu

Altra olympus

-

Erinomainen palvelu Trekkingiltä kuten yleensä. Vaikuttaa erittäin mukavalta laatikosta. Aja mahdollisesti vähän pieni, jos haluat uida siinä leveässä varvaslaatikossa. Pehmeä mutta tukeva jalka.

Suositeltava

-

kengät vastaavat odotuksia

Vielä paremmin kuin ennen

-

Rakastin Olympus 2.5 Altraa ja nämä ovat vielä parempia. Upea pehmustettu kenkä.

Toinen olympus!

-

2.0 - 3.0! Jäykkyys on korkeampaa kuin ennen, ja näyttää siltä, että voit juoksuttaa vuorilla varmuudella. Innolla tulevaisuuteen.

Muu olympus 3

-

Suuret kengät pitkiä kävelyretkiä hiekkatielle, hyvin pehmustetut, et tunne karkeaa maastoa ja murskattua kiveä, jalka on erittäin mukava ja sormet liikkuvat runsaasti. Ainoat puutteet ovat mielestäni liian lyhyet nauhat ja kielet, jotka sopivat nopeasti epätasaisille pinnoille ja suosittelen niitä myös niille, joilla on ongelmia nivelten kanssa.

Olympus 3

-

Erinomainen. Olympus 3 Noudata ilmoitettua

Minulla on jo kaksi olympus altraa 3

-

Ne ovat upeita, pehmustavia, mukavia, vakaita, kävelyä ja pitkiä matkoja. Valitessaan vähän nämä kaksi ovat avanneet varpaat, kun kumipäät ja elastinen materiaali alkavat, kallistamalla kiveä, ymmärrän mitä voi tapahtua kengällä, mutta mielestäni sitä voitaisiin parantaa.

Sohva jaloissa

-

Kengät ovat erittäin mukavat, erinomaiset pehmusteet menettämättä vauhtia, runsaasti tilaa sormillesi. Saavutettu hyvällä hinnalla sivulla, erinomainen tilausten seuranta ja nopea palvelu. Suuri osto

Altra olympus

-

Mukavat, hengittävät ja kestävät kengät Sopii pitkälle kävelyetäisyydelle

Toistan

-

Ne ovat minun toinen pari, joita ostan. Erittäin mukava ultra.

Altra olympus 3

-

Erinomainen pitkän matkan ultra-, mukava, tärisevä pohja

Mukava. hyvä retkeilyyn

-

Minulla on jo kaksi paria Lone Peak 4s ja pari Timpsia. Nautin niitä, mutta Olympus 3 antaa paljon enemmän pehmustusta ja sopii erinomaisesti kalliimpiin reitteihin. Näyttää olevan kestävä, mutta aika kertoo.

Hyvin tehty altra

-

Olen erittäin tyytyväinen ostokseni. Kenkä on samanlainen kuin adidas ultra -vahvistus tien kannalta, joka tuntuu. En ole pahoillani siitä Kauppa on paras, sillä hinnat myyvät! mutta paljon kustannuksia ja erittäin kallista lähettää se kotiin. Toiset jälkeen looginen määrä rahaa he lähettävät ilmaiseksi.

Comfort par excellence

-

Kuten kaikki muutkin Altran tennarit, ne ovat erittäin mukavia, mutta ylimääräisellä pehmustuksella, joka saa sinut tuntemaan itsesi levitaksi! 10

Altra olympus 3

-

Erittäin mukavat tennarit! Oikea koko, korkealaatuinen valmistus, erittäin sitkeä ulkopohja. Lähetetty nopeasti, palvelu on myös tyytyväinen.

Erinomainen ja parantunut.

-

Kengät ovat kapeampia ja pidempiä kuin edellinen versio. Suuri ote ja pito, suosittelen puolikoon pienentämistä, jos sinulla olisi 2.5.

Erittäin hyvä tennari

-

Laatu on ilmeinen. Kestävyyttä ja pitoa on parannettu, joten ne ovat kapeammat ja lähes senttiä pidemmät kuin edellinen malli.

Altra jälleen!

-

Nämä ovat minun 5. Altran kenkäni, ja vaikka ne ovat raskain, varmasti kaikkein kestävin ja kestävin. Käytän niitä (hyvin hitaasti) ultraa varten ja vain normaalia yllättäen koko ajan. Erittäin mukava.

Altra olympus 3.0

-

Kesti muutaman päivän päästä käyttämään myös, koska tavallinen jalka kuluu eri tavoin, kun laitat nämä päälle ja kävelet karkeilla maastoilla hämmästyttävällä mukavuudella, niin iloinen ostin, hyvä palvelu

Suuri kenkä!

-

Suuri kenkä !!

Suuri pitkille ultrasille

-

hieno kenkä pitkille ultra-kisoille, suosikkini nolla pudotus ja leveä toe-laatikko, täydellinen vibram megagrip-ulkopohja.

Hyvä tuote

-

Tuote on hyvä ja toimitus myös ajoissa juuri saanut tämän kohteen, miksi mukavuutta ja suorituskykyä ei tiedä sen jälkeen, kun käytät kuukauden tai 2 kuukauden annan tuotepalautetta

Erinomainen ultras

-

Suuri iskunvaimennus, mukavuus ja suoja pitkällä etäisyydellä, maasto ei ole liian tekninen, leveä kärkilokero on upea!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje