`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Arc’teryx

Arc’teryx Delta LT

Arc’teryx Delta LT

Arc’teryx Delta LT

Arc’teryx Delta LT

Arc’teryx Delta LT

Arc’teryx Delta LT

  • Arc’teryx Delta LT
  • Arc’teryx Delta LT
  • Arc’teryx Delta LT
  • Arc’teryx Delta LT
  • Arc’teryx Delta LT
  • Arc’teryx Delta LT
  • Arc’teryx Delta LT

Arc’teryx Delta LT

Tuotekuvaus Arc’teryx Delta LT

Monipuolinen, kevyt, pakattava mikrofleece-takki, joka toimii keskikerroksen tai olkapääkauden aikana. Delta-sarja: Keskikerroksen fleece | LT: Kevyt.

DELTA:

Ilmanläpäisevä fleece-keskikerros. Termisesti tehokas, mukava ihon vieressä.

KEVYET:

Korkea suorituskyky, minimalistinen muotoilu, joka kestää painonsa.

ARCTERYX ESSENTIALS:

Monipuoliset korkean suorituskyvyn mallit erilaisiin toimintoihin ja olosuhteisiin.

Polartec®:

Synteettiset fleece-tekstiilit, joissa on venytys, lämpö ja ilman läpäisevät ominaisuudet. Tarjoaa kestävyyttä.

Delta LT -takki on todellinen välttämätön. Yksi monipuolisimmista fleecetakkeista Arc'teryx on koskaan suunnitellut, se kerrosta helposti hellin alle ja antaa tehokkaan lämmön pienelle painolle. Delta LT on valmistettu Polartec® Classic 100 mikro-velourin pienestä ruudukosta, joka on erittäin ilmaa läpäisevä, kuivuu nopeasti ja pakkauksissa pieni. Erillisenä, takki lisää valoneristystä, joka soveltuu parhaiten korkeampaan tuottoon viileissä olosuhteissa, tai leikkaamaan kesän iltapäivän lämpötilan pudotuksen. Kuoren alla se toimii kevyenä keskikerroksena.

SUUNNITTELU JA SUORITETTAVAT:

Arc'teryx sijoittaa palkkion liikkeelle. Ergonominen sovitus on tärkeä yksityiskohta, joka ei välttämättä ole heti näkyvissä, mutta tekee huomattavan eron suorituskyvyssä ja mukavuudessa. Tämä vapaus on seurausta huolellisesti suunnitellusta ja kuviollisesta ergonomisesta nivelestä, joka on suunniteltu liikkumaan kehon liikkuessa. Delta LT: n Trim-sovitus pysyy lähellä kehoa, jolloin se voi toimia tehokkaammin kuorikerrosten alla. Artikulaatio estää hihat liikkumasta ylös, kun varsi on taivutettu, ja käsivarsien alla olevat tiivisteet helpottavat ulottuvuuden ulottamista.

DISCIPLINED DESIGN:

Suunnittelu on yksinkertaista. Delta LT: ssä on kaksi käsitaskua, jotka vetoketjulla suljetaan pienten esineiden turvalliseen kiinnittämiseen. Pieni, matalaprofiilinen, vetoketjullinen hihansuojus on helposti saatavilla, kun käytät pakkausta tai valjaita. Edessä oleva vetoketju käyttää lukitsematonta liukusäädintä, jonka avulla se voidaan purkaa yhdellä kädellä hetkelliseen lämpöpuristukseen, ja korkeat kaulus tiivisteet lämpöä ja kerroksia helposti kuoren alle. Hieman pudota helma lisää peittoa.

Paino: 280 g / 9,9 oz

Sovita: Normaali sovitus, Hip-pituus, Keski takapituus: 72 cm / 28,3 tuumaa

Toiminta: Kaikki kierrokset

Tekniset ominaisuudet:

Kosteudenpoisto

Erittäin hengittävä - ylläpitää mukavuutta aerobisen toiminnan aikana

Eristetty

Suuri lämpö-painosuhde

kevyt

Nopea kuivuminen

Vetoketjut ja lentokokoonpanot:

Koko edessä vetoketju, jossa leukahihna

Pocket Configuration:

Laminoitu hihansuojus, jossa on laminoitu vetoketju

Kaksi vetoketjullista taskua

Kuviointi:

Sukupuolikohtainen kuviointi

Ei hissikoristettuja kainaloja

Hem-kokoonpano:

Pudota takaisin

Hieman laskeva helma

materiaalit:

Polartec® Classic 100 Micro Velour Small Grid — 100% polyesteriä, 152 g / m². Tämä kangas lähtee nopeasti kosteudesta ihosta, samalla kun se on edelleen erittäin hengittävä ja erittäin kevyt.

Hoito:

Konepesu lämpimässä vedessä (30 ° C).

Älä käytä huuhteluainetta.

Rumpukuivaus kuivalla.

Älä silitä.


Jos olet kiinnostunut Arc’teryx:n Delta LT tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Miesten vaatteet tuotteet Arc’teryx-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Arc’teryx suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia ulkoilu tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Arc’teryx Delta LT jo tänään!

Ominaisuudet Arc’teryx Delta LT

Ominaisuudet
Vetoketjun pituus
Huppu
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (9)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä ja kevyt keskikerros

-

Erittäin hyvä kevyt keskikerros pusero, joka pitää kehon lämpimänä ei liian kylminä päivinä. Talvikaudella se sopii täydellisesti Arc´Teryx Gamme -paidan kanssa ylimääräiseksi keskikerrokseksi yläkerrassa, ennen vaaleaa kuoritakkiä.

Erittäin hyvä

-

Se on erittäin kevyt. Kangas oli erittäin ohut, mutta polartechin ansiosta siinä oli kohtalainen lämpö. Käytin sitä vuorikiipeilyyn aikaisin keväällä, mutta mielestäni on todennäköistä, että tulevaisuudessa tapahtuu enemmän käännöksiä. Keskikerros, jolla on suuri vaikutus kiipeämisessä muihin kuin talvivuorille.

Erittäin hyvä

-

Erittäin helppo käyttää

Juuri mitä halusin

-

Jos etsit kevyt hupullinen keskikerros, tämä on melkein täydellinen. Se on kevyt ruudukkoinen fleece. Se ei ole niin painava kuin Patagonia R1 -verkotettu fleece eikä niin lämmin, mutta toisin kuin entinen, hengittää erittäin hyvin. Silti se lisää ehdottomasti lämpöä, mutta antaa sinun mukavasti hikoilla rasituksen aikana. Ja kuten kaikki mitä olen koskaan ostanut Arc'teryxiltä, sopivuus on poikkeuksellinen ja hyvin yksityiskohtainen. Jos minulla on huolta, se voi olla kestävyyttä. Lämpötilasta huolimatta kangas on ohut. En ole varma kuinka hyvin se kestää ajan myötä.

Tuote

-

Hyvä

Tuote

-

Hyvä

Monipuolinen

-

Erittäin tekninen, erittäin hyvin pieni paino, sanoisin, että ei kovin äärimmäisissä olosuhteissa, täydellinen kiipeily, yksinkertainen vuorikiipeily, erittäin puettavat ja monipuoliset.

Erinomainen apu erittäin kevyessä fleecessä.

-

Erinomainen erittäin kevyt fleece Arc´teryxiltä. Tämä on hupullinen versio. Minulla on myös vain takin versio sinisellä / vihreällä. Halusin saada sen mustaksi myös käytettävyyden vuoksi missä tahansa ympäristössä, jopa lämpimässä ja kuumassa ympäristössä, kuten asun. Siinä on mukava koskettaa kevyttä materiaalia. Mukava vuori taskuissa vetoketjulla ja ylimääräinen vasemman hihan vetoketjullinen tasku. Vetoketjun veto ovat myös hienoja.

Erittäin hyvä

-

Erittäin hyvä tuote, erittäin kevyt.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje