`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Asolo

Asolo Space Goretex

Asolo Space Goretex

Asolo Space Goretex

Asolo Space Goretex

Asolo Space Goretex

Asolo Space Goretex

Asolo Space Goretex

  • Asolo Space Goretex
  • Asolo Space Goretex
  • Asolo Space Goretex
  • Asolo Space Goretex
  • Asolo Space Goretex
  • Asolo Space Goretex
  • Asolo Space Goretex
  • Asolo Space Goretex
  • Asolo Space Goretex

Asolo Space Goretex

Tuotekuvaus Asolo Space Goretex

Yksiosainen vedenpitävä mm 1,4 1,6 mokkanahka. Gore Tex® Extended Comfort -jalkineet, jotka ovat vedenpitäviä ja hengittäviä. Monitiheys EVA-välipohja takaa täydellisen tuen, mukavuuden ja pehmustuksen. Asolo® / Vibram® Megagrip erittäin tekninen pohja. Ulkopohjan tasapainossa on itsepuhdistuvat korvakkeet, jotka on suunniteltu optimaaliseen suorituskykyyn erilaisilla maastoilla. Perinteinen nauhoitusjärjestelmä. Tpu-kärki.

Tekniset tiedot:

ylempi: Vedenpitävä mokka 1,4 1,6 mm

Vuori: Gore Tex Extended Comfort -jalkineet

Anatominen pohjallinen: urheilu

Ainoa: asolo / vibram® a sport (megagrip) (kumi eva)

Sovita: mies

Paino: 340 (g)

Technologies:

Asolo kiinnittää erityistä huomiota jalkojen luonnolliseen taipumiseen ja varmistaa samalla, että jalkineiden suorituskyky ja mukavuus ovat mahdollisimman suuret. Tästä syystä uusi Asolo-kokoelma on kehitetty käyttämällä 16 eri kestoa, joista jokaisella on erityiset anatomiset ominaisuudet, jotka on muotoiltu vastaamaan määritellyt ja käyttäjäkriteerit ja sopivuusominaisuudet. Viimeksi mainitut ovat laajalti määritelty miesten, naisten ja lasten sopivuudesta, mutta niihin sisältyy myös kapea, normaali ja laaja sovitusvaihtoehto avaintyylissä.

Ulkopohjatekniikka:

Tämä projekti on syntynyt yhteistyössä Asolin ja Vibramin kanssa.

Mono-tiheys EVA-välipohja on valmistettu uuden sukupolven yhdisteestä ja se tarjoaa mukavuutta, pehmustusta ja vakautta.

Kumi ulkopohja on suunniteltu matalan profiilin korvakkeet täydellinen päiväretkiä ja retkiä.

Korvakkeiden suunnittelu on itsepuhdistuva.

Ulkopuolella on Vibram® Mega Grip -yhdiste, joka lisää pitoa märillä pinnoilla ja kestää kulutusta.

VIBRAM Megagrip:

VIBRAM Megagrip tarjoaa erinomaiset pito-ominaisuudet sekä kuivilla että märillä maastoalueilla säilyttäen samalla korkeamman kestävyyden. VIBRAM Megagrip soveltuu käyttäjille, jotka kohtaavat usein liukkaita pintoja, ja se sopii retkeilyyn ja moniliikenteeseen sekä koko kauden vaellukseen ja matkustamiseen.

Megagrip tarjoaa vertaansa vailla olevan piton ja kestävyyden yhdistelmän, joka auttaa määrittämään VIBRAM Megagripin erinomaisen suorituskyvyn kumiyhdisteen erittäin vaativiin toimintoihin

Vuonna 1935 tragedia ajaa Vitale Bramania kehittämään ulkopohjaa, joka kykenee erinomaisesti vetämään sekoitetuille pinnoille. Vulkanoidun kumiteknologian avulla hän kehitti Carrarmato-mallin. Suunnittelu oli pian kuuluisa. Vielä nykyäänkin se on yksi kiipeilijöiden suosituimmista pohjoista. Asolon jalkineita valmistetaan Asolon suunnittelemasta ja Vibram®in valmistamasta ulkopohjasta.


Jos etsit ulkoiluvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu trekkinn:aan. Asolo:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla ulkoilutuotteilla on täysi Asolo:n takaama takuu. Valitse yksi Miesten kengät kategorioista ja tutustu laajaan Miesten kengät tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Asolo Space Goretex on paras tuote ulkoilutavoitteidesi saavuttamiseksi.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet Asolo Space Goretex

Suositeltava käyttötarkoitus
Teknologiat
Anturateknologia
Läpäisemättömyys
Jalkineen paino
Väri

Tecnologias Asolo Space Goretex

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Arvostelu

-

Hyvä palvelu jopa viiveellä

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje