up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Black diamond
360

Black diamond Apollo

plus
  • 360Black diamond Apollo
  • Play videoBlack diamond Apollo
  • Black diamond Apollo

Black Diamond Apollo

Tuotekuvaus Black diamond Apollo

Olitpa keittämällä takaluukkua, pelaamalla leirillä tai lajittelulla vaihteessa teltassa, Black Diamond Apollo Lantern tarjoaa 225 lumen valoa, häikäisevää ja täysin säädettävää valoa.

Apollo toimii joko sisäisellä ladattavalla litiumioniakullaan tai standardilla emäksillä, ja lyhty lataa myös kämmentietokoneen ulkoisen USB-portin kautta.

Uudistetulla kotelolla on kokoontaitettava kaksinkertainen koukkuhihna ripustettavaksi teltassa tai puuhun sekä taitettavat jalat pöydälle asettamiseen.

Strobe- ja himmennystilat mahdollistavat mukautetun valaistuksen, ja tehomittari näyttää sekä alkaliparistot että sisäisen ladattavan akun.

Uskomattoman monipuolinen valo kiinnitetään ajovalaisimiin, reppuihin, koiran kaulapöytiin tai pyöränpäihin lisää näkyvyyttä.

SinglePower-LED-valo, jossa on 3 lumen kiinteää valkoista valoa, voidaan käyttää vakiona ajovalaisimena.

Strobe-tilat sekä valkoisella että punaisella, joista molemmissa on kaksi erilaista poljinnopeutta.

Työnnä napinlinssi helpoksi / pois päältä myös käsineiden käytön aikana.

Sisäinen litiumioniakku on helposti ladattava USB-liitännän kautta (johto mukana).

Yhdistää Black Diamond Iota -valonheittimellä äärimmäisen kevyeen ladattavaan ajovalaisimeen.

Mukana kevyt elastinen hihna.Jos etsit Black diamond Apollo:a, tänään on onnenpäiväsi. trekkinn:ssa, omassa ulkoiluverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Elektroniikka tuotteet. trekkinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Sähköinen taskulamppu erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Sähköinen taskulamppu on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Black diamond Apollo

Lumenit
Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Musta timantti "apollo" lyhty

-

Ei ole vielä testattu, mutta se näyttää hyvältä ja käytännölliseltä. Web ja asiakasarvostelut ovat kaikki hyvin myönteisiä. Cool Gear Piter

Apollo-lyhty

-

Helppo käyttää, erittäin hyvä valo

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up