up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Black diamond
360

Black diamond Dawn Patrol 32L Backpack

Black diamond Dawn Patrol 32L Backpack

plus
  • 360Black diamond Dawn Patrol 32L Backpack
  • Play videoBlack diamond Dawn Patrol 32L Backpack
  • Black diamond Dawn Patrol 32L Backpack
  • Black diamond Dawn Patrol 32L Backpack

Black Diamond Dawn Patrol 32L Backpack

Tuotekuvaus Black diamond Dawn Patrol 32L Backpack

Olennainen kiipeilyvaruste skiille, kiipeilyammattilaiset Black Diamond Dawn Patrol 32L on täydellinen reppu, joka tarjoaa optimaalisen toimivuuden vuoristoympäristössä. Tämä reppu on kevyt, kestävä, nesteyhteensopiva ja siinä on täydellinen tila kaikille vuorikiipeilyvarusteillesi.

Vetoketjullinen paneeliaukko tarjoaa helpon ja nopean tavarasi pääsyn , kun taas muodoltaan sopiva jousitus tarjoaa vartalohalauksen istuvuuden ja mukavuuden vuoristojen nousun tai laskeutumisen aikana. Tässä monipuolisessa, nestettä tukevassa reppussa on eristetty hiha, joka parantaa ilmanvaihtoa ja olkahihnat tekevät siitä helpon tarttua ja mennä. Ulkopuoliset kiinnityskohdat sopivat täydellisesti hiihtotapoihin, jolloin kypärä tekee siitä intohimoisten vuorikiipeilijöiden ja hiihtäjien käytettävissä.

Olipa kyseessä päivittäinen toimistotyö tai vaellus, jossa on paljon tilaa ja taskuja, Black Diamond Dawn Patrol 32L on erittäin korkealaatuinen ja kestävä reppu kaikille maailmanmatkaajille. Reput ovat ainoa todellinen seuralainen retkeily- tai retkeilyretkeilläsi. Joten valitse viisaasti! Meidän kevyt, keskikokoinen hiihtopaketti, joka on rakennettu täydelliseen lumimetsälliseen buffetiin, erittäin monipuolinen Black Diamond Dawn Patrol 32 -pakkaus on varustettu kuljetussysteillä sekä suksille että lumilaudalle. Se tekee meille mahdollisuuden pakata backcountry-rakastavat yhdet lautaset ja omistautuneita hiihtoretkiä. Pakkauksen aktiivinen, muodoltaan sopiva jousitus tarjoaa muotoillun rungon hugging fit, samalla kun vetoketjullinen takapaneelin käyttö helpottaa sisäänpääsyä. Kypärä- ja jääntyövälineiden ulkoiset kiinnityspisteet asentavat pakkauksen teknisiin matkoihin vuorille ja pakkaus on myös yhteensopiva AvaLung Elementin kanssa (myydään erikseen) lisättävän lumivyöryvalmiuden varalle, joka on helppo ottaa ja pois päältä, kun käytetään pakkausvuotta pyöristää

Ominaisuudet:

AvaLung Ready -mallissa on AvaLung Element (myydään erikseen)

Aktiivinen, muodoltaan sopiva jousitus, jossa vetoketjullinen takapaneeli

Erittäin sitkeät, ultrakevyt Dynex-sivulevyt ja olkahihnat

Irrota diagonaalinen hiihtokuljetin ja runko-osa

Jäätyökalut PickPockets, Hi Lo kypäränpidike ja omistettu avy-työkalun tasku

Kovettuminen yhteensopiva eristetyn hihan ja olkahihnan kanssa

Tekniset tiedot:

Tilavuus: 32 l (1953 ov)

Keskimääräinen Paino: 1,17 kg (2 lb 9 oz)

Materiaalit: Dynoma (210d + PE200d, 840d nylon oxford


Osta Black diamond Dawn Patrol 32L Backpack markkinoiden halvimmalla hinnalla! ulkoilu verkkokauppamme, trekkinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Reput ja matkalaukut lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Black diamond Dawn Patrol 32L Backpack:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset ulkoilu kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Black diamond Dawn Patrol 32L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Täydellinen

-

Onnistui. Suuri muotoilu, hyvä istuvuus, kaikki tarvittavat kiinnikkeet / lokerot. ei halua mennä pienempään touring-reppuun, tämä olisi pienin sopiva koko päivän päivä

Mukava ja kevyt

-

Todella erittäin tyytyväinen, mukava, kevyt ja erittäin vakaa

Musta timantti kynnyksellä 32l

-

Erinomainen rinkka hiihtoon, kevyt, tilava ja toimiva! Siellä on kaikki lumivyöryvarusteet, 30 m köydet, turvajärjestelmä, aluspaita ja kaikki tarvittavat vihjeet. Erittäin tyytyväinen ostoon. Käytän sitä liikematkoilla

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up