up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Black diamond
360

Black diamond Distance 15L

Black diamond Distance 15L

plus
  • 360Black diamond Distance 15L
  • Play videoBlack diamond Distance 15L
  • Black diamond Distance 15L
  • Black diamond Distance 15L

Black Diamond Distance 15L

Tuotekuvaus Black diamond Distance 15L

Suunniteltu määrittelemään linjasi uudelleen määrittelemällä sinulle mahdollisuus sekoittaa vuoristoista maastoa ja aktiviteetteja, Distance 15 on hybridipakkaus, joka ylittää esteet. Yhdistämällä juoksuliivitekniikan palkittuun pakkaussuunnitteluomme, Distance 15 liikkuu mukanasi ajaessasi, mutta sinulla on alppivarusteita tarkoitukseen rakennetuilla ominaisuuksilla, joten sinulla on tarvitsemasi varusteet polun päättyessä ja kiipeily alkaa. Rakennettu UHMWPE 10x Ripstop -langoistamme - samasta surkeasta materiaalista, jota käytämme kiipeilykoirissa ja ultrakevyissä Camalotsissa -, Distance-kangas on kirjaimellisesti 10 kertaa vahvempi kuin teräs painon mukaan, samalla kun se on niin kevyt, että kelluu vedessä. Olkahihnavaljaiden järjestelmässä käytetään ommel, joka ei sisällä reunateippiä - eli olkahihna reunan sidonta on kokonaan teipattu ompeleen sijasta, enemmän kuin nykypäivän innovatiiviset urheiluvaatteet ja perinteinen juoksureppu - mikä mahdollistaa erinomaisen mukavuuden, liikkumisen ja painon vähentämisen. Lisäksi valjaat on rakennettu säädettävällä, joustavalla, kiristyspuolella olevalla puristusjärjestelmällä, joka antaa sinulle turvallisemman ajon juoksemisen, sekoituksen ja kiipeilyn aikana.Tämä liivimainen järjestelmä sisältää myös kaksoispullotaskut, joihin mahtuu kaksi BD HydraPak® SoftFlaskTM (myydään erikseen) ja Deploy-tasku BD Deploy Wind Shell -puolisen harjanteen kuljettamiseen ja hätätilanteisiin. Etäisyyden pakkausosaan sisältyy nopea Blitz-tyyppinen pääaukko, jossa on stash-tasku välttämättömien esineiden poistamiseksi, kun taas mesh-jakajaseinämä voi säilyttää cordelettea tai vesirakon, joka voidaan integroida pakkauksen letkun reititykseen. Pakkauksen ulkopinnassa Distance 15 sisältää kaksi pioletti- / jään-akselin koteloa ja kaksois-Z-napa-värjäysholkit, jotka mahdollistavat vaellusnapojesi kiinnittämisen maaston muuttuessa. Kaksi edessä olevaa joustavaa taskua ovat ylimääräinen paikka ravitsemuksen tai varusteiden jättämiseen, joten Distance 8 on erittäin monipuolinen paketti kevyen ja nopean liikkumisen vuorille.
Ominaisuudet:
Nopea Blitz-tyyppinen pääaukko viisto-taskulla kaiken ylimääräisen hamevanuksen sitomiseksi
Ompele vähemmän reunasta nauhoittava tekniikka, joka lisää olkahihnan mukavuutta, liikettä ja painonpudotusta
Kaksipuolinen puristus heijastimella
Dual Piolet / jäätyökalukotelo metallisella koirarungolla varman kiinnityksen varmistamiseksi
Dual Z Pole Quiver -holkit kantavat vaellusnavat turvallisesti juoksemisen ja sekoituksen aikana
Säädettävä joustava cording -puristusjärjestelmä, joka varmistaa turvallisemman ajon juoksemisen ja sekoituksen aikana
BD DryTM -höyryesteen takapaneeli antaa hikihöyryjen poistua pitäen pakkauksen sisällön kuivana. Täysin vedenkestävä pääosasto korkealle korkeudelle / 4 vuodenaikaa juoksemista ja kiipeilyä varten
Kaksinkertaiset 4-suuntaiset joustavat vetoketjulliset rintataskut laajennettavalla tilavuudella ja lukittavat vetoketjulliset vetimet
Kaksi edessä joustavaa taskua, joustava suljin ravinnon säilyttämistä varten
Asenna tasku uudelle Deploy Wind Shell -sovellukselle
Sisätiloissa oleva venytysverkon väliseinä pitämään alppikordeletti / vesirakot
Sisä vetoketjullinen turvatasku lompakkoon ja avaimiin
Tekniset tiedot:
UHMWPE 10x Ripstop 210d Nylon-runko, jossa UHMWP (erittäin korkea molekyylipainoinen polyeteeni) Ripstop-lanka pommitus repäisylujuuteen, joka on 10x vahvempi terästä painon mukaan


Black diamond Distance 15L:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, ulkoilu verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Black diamond Distance 15L. Reput tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet Black diamond Distance 15L

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Loistava

-

Loistava

Vastaanotettu kiitos

-

Hyväksytty toimitusaika. Hyvä tuote, hyvä toimitus. Ei vahinkoa.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up