up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Black diamond
360

Black diamond Distance 8L Backpack

Black diamond Distance 8L Backpack

plus
  • 360Black diamond Distance 8L Backpack
  • Play videoBlack diamond Distance 8L Backpack
  • Black diamond Distance 8L Backpack
  • Black diamond Distance 8L Backpack

Black Diamond Distance 8L Backpack

Tuotekuvaus Black diamond Distance 8L Backpack

Tärkeä vuoristovaruste painon tajuille kiipeilijöille tai ammattilaisille Black Diamond Distance 8 on kestävä, kevyt ja kovin alppireppu. Tämä monipuolinen ja vaihdeystävällinen reppu tarjoaa myös optimaalisen toiminnallisuuden ja mukavuuden kalliosidonnaisuuksien aikana.

Valmistettu repeytymättömästä 10 Ripstop-langankankaasta, joka on 10 kertaa vahvempi ja tarjoaa maksimaalisen suojan ja mukavuuden. Tässä BD-repussa on joukko taskuja Dual / Piolet-jäätyökalutaskut , Dual Z pole Quiver -hihat vaellussauvojen ja irrotettujen hihnojen säilytykseen kaikille muille vuorikiipeilyvarusteillesi. Stitchless Edge Tapping -teknologian ansiosta olkahihnat tarjoavat maksimaalisen liikkeen ja helpottavat kuljettamista mistä tahansa.

Vedenkestävän päätasku on runsaasti varastotilaa kaikelle tärkeät vuorikiipeily vaihdetta ja tarjoaa myös suojaa monipuolinen vuoren climate.The BD.Dry ™ höyrysulun takapaneelin sallii hiki höyry paeta säätelemään kehon lämpötilaa, pitää sinut mukava ja kuiva koko päivän.

Black Diamond Distance 8 on erittäin korkealaatuinen ja kestävä reppu kaikille maailmanmatkaajille, olipa se sitten vaellus maastossa tai vuorikiipeily, jossa on paljon tilaa ja taskuja. Reput ovat ainoa todellinen kumppani vaellus- tai patikointimatkoillasi. Joten valitse viisaasti!Etäisyys 8L -paketti on suunniteltu määrittelemään linjasi uudelleen kiveisiksi rynnäkköiksi kulkevilta polkuilta alppiseikkailuihin, jotka kattavat monenlaisia vuoristoalueita. Tämä hybridipakkaus sekoittaa juoksuliivitekniikan intiimiin tietoihimme Alppien pakkausjärjestelmistä. tarvitsemasi vaihde, samalla kun se on paksu ja mukava liikkua nopeasti pidikkeellä. Rakennettu UHMWP 10x Ripstop -langoistamme - samasta surkeasta materiaalista, jota käytämme kiipeilykoirissa ja ultrakevyissä Camalotsissa -, Distance-kangas on kirjaimellisesti 10 kertaa vahvempi kuin teräs painon mukaan, samalla kun se on niin kevyt, että kelluu vedessä. Olkahihnavaljaiden järjestelmässä käytetään ommel, joka ei sisällä reunateippiä - eli olkahihna reunan sidonta on kokonaan teipattu ompeleen sijasta, enemmän kuin nykypäivän innovatiiviset urheiluvaatteet ja perinteinen juoksureppu - mikä mahdollistaa erinomaisen mukavuuden, liikkumisen ja painon vähentämisen. Lisäksi valjaat on rakennettu säädettävällä, joustavalla, kiristyspuoleisella puristusjärjestelmällä, joka antaa sinulle turvallisemman ajon ajaessasi sekoitusta ja kiipeilyä. Tämä liivimainen järjestelmä sisältää myös kaksoispullotaskut, jotka mahtuvat kahteen BD HydraPak® SoftFlask ™ (myydään erikseen) ja Deploy-taskuun BD Deploy Wind Shell -kaapin kiinnittämiseksi.Tämän etäisyyden pakkausosaan sisältyy nopea Blitz-tyyppinen pääaukko, jossa on taskutukko välttämättömyyden poistamiseksi, kun taas silmäkokojen väliseinällä voidaan säilyttää cordelette tai vesirako, joka voi integroitua pakkauksen letkun reititykseen. Pakkauksen ulkopinnassa Distance 8 sisältää kaksi pioletti- / jään-akselin koteloa ja kaksois-Z-napa-värjäysholkit, jotka mahdollistavat vaellusnapojesi kiinnittämisen maaston muuttuessa. Kaksi edessä olevaa joustavaa taskua ovat ylimääräinen paikka ravitsemuksen tai varusteiden jättämiseen, joten Distance 8 on erittäin monipuolinen paketti kevyen ja nopean liikkumisen vuorille.
Ominaisuudet:
Nopea Blitz-tyyppinen pääaukko viisto-taskulla kaiken ylimääräisen hamevanuksen sitomiseksi
Ompele vähemmän reunasta nauhoittava tekniikka, joka lisää olkahihnan mukavuutta, liikettä ja painonpudotusta
Kaksipuolinen puristus heijastimella
Dual Piolet / jäätyökalukotelo metallisella koirarungolla varman kiinnityksen varmistamiseksi
Dual Z Pole Quiver -holkit kantavat vaellusnavat turvallisesti juoksemisen ja sekoituksen aikana
Säädettävä joustava cording -puristusjärjestelmä, joka varmistaa turvallisemman ajon juoksemisen ja sekoituksen aikana
BD Dry ™ -höyryesteen takapaneeli antaa hikihöyryjen poistua pitäen pakkauksen sisällön kuivana
Täysin vedenkestävä pääosasto korkealle korkeudelle / 4 vuodenajan juoksua ja kiipeilyä varten
Kaksinkertaiset 4-suuntaiset joustavat vetoketjulliset rintataskut laajennettavalla tilavuudella ja lukittavat vetoketjulliset vetimet
Kaksi pehmeää kolvia, joissa BD-merkkinen HydraPak® 500ml SoftFlask ™ (myydään erikseen), valmistettu erittäin kestävästä, kulutusta kestävästä TPU- ja RF-hitsatusta saumasta.
Kaksi edessä joustavaa taskua, joustava suljin ravinnon säilyttämistä varten
Asenna tasku uudelle Deploy Wind Shell -sovellukselle
Sisätiloissa oleva venytysverkon väliseinä pitämään alppikordeletti / vesirakot
Sisä vetoketjullinen turvatasku lompakkoon ja avaimiin
Tekniset tiedot:
Keskimääräinen kannan paino: 355 g (12,5 unssia)
Tilavuus: 8 L (488 cu in)
Materiaalit: UHMWPE 100d Nylon 4mm Ripstop
100% BPA- ja PVC-vapaa
Dynex (Nylon 100d + PE 200d) -runko, jossa Dynex Ripstop -langat, pommi repäisylujuuteen, joka on 10x vahvempi kuin teräs painon mukaan


Aiotko hankkia itsellesi suositun Black diamond Distance 8L Backpack:n? Kaikki Black diamond-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Black diamond Distance 8L Backpack jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme trekkinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman ulkoilu varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Black diamond Distance 8L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Pieni laukku pitkille päiville

-

Etsin laukkua, joka sopii mitä haluan tehdä - pitkät vuoristopäivät vähän sekoittamalla ja varapakkauksella. En ole fani, kun säilytän napoja rinnassa, ja BD-liivi on yksi harvoista, jolla on harkittu tapa säilyttää pylväät pakkauksen sisällä, mutta sen ulkopuolella. Tyytyväinen tähän mennessä, vain muutamalla 4 tunnin juoksulla sen kanssa - mutta istuvuus ja kapasiteetti ovat erinomaiset.

Todellinen hybridi tr / alpine vest

-

9l-versio on selvästi tarkoitettu kilpailijoille ja päiväharjoitteluun tarvittaessa lisävarusteita tai erittäin pitkiä yrityksiä. 15l liivillä on potku alppien sekoitukseen, polkujen juoksemiseen, kiipeilyyn, vaellukseen ja erittäin kevyeen vuorikiipeilyyn. Selkeä suositus.

Erinomainen!

-

Erinomainen polku / juoksulaukku. Hyvä kompromissi retkeilylaukun ja kilpailun välillä. Erittäin hyvä laatu. Suosittelen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up