`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Black diamond

Black diamond Glissade

Black diamond Glissade

  • Black diamond Glissade
  • Black diamond Glissade
  • Black diamond Glissade
  • Black diamond Glissade

Black Diamond Glissade

Tuotekuvaus Black diamond Glissade

Ihanteellinen käsinepari lumi-ammattilaisille ja alpinisteille Black Diamond Glissade Käsineet ovat vedenpitäviä ja lämpimiä. Tämä monipuolinen käsine tarjoaa suojaa ja maksimaalisen lämmön kädellesi kylmässä vuoristossa.

Kulutuksenkestävän, 4-suuntaisen joustavan, hengittävän Pertex Shield -kuoren ja lämpimän fleecevuoren ansiosta, joka tarjoaa maksimaalisen sääsuojan ja lämmön käsillesi, kun kiipeilet korkeimmalle vuorille kylmällä ja kylmällä säällä. BD ™ -kuivien lisäysten lisäys käsien takaosaan on kevyt, hengittävä tarjoaa käsillesi maksimaalisen lämmön ja mukavuuden. Valmistettu vuohennahkapalmusta, joka sulkee kylmän tuulen ja lumen myös märkänä.

Epäilemättä Black Diamond Glissade -sukkaset ovat ihanteellisia vuorikiipeily-, vaellus- tai ilmakäsineitä , koska ne ovat mukavat käyttää ja tarjoavat maksimaalisen lämmön. Joten, osta se ajattelematta!

Alpine arvoinen suojaus monipuolinen suunnittelu, glissade on meidän paras arvo neljä kausi käsine.Lumesta puhalletaan harjut Kalliovuorilla aurinkoiseen kevät nousuja Rainier, Black Diamond glissade käsine pakkauksissa neljä kausi monipuolisuus osaksi edullinen mutta korkean suorituskyvyn suunnittelu. Rakennettu BDry vedenpitävä hengittävä insertin ja venyvä Pertex Shield päällyskangas, glissade fends pois spindrift, loska ja räntä. Kiinteä fleece vuori ja 100 g Thinsulate takana käsi pitää kylmä temps loitolla kun Kevlar vahvistettu vuohen nahka kämmen mahtuu laajennettu rappelling ja köysi työtä.Ominaisuudet:


Kiinteä vuori 100% vedenpitävä BDry lisää


Kevyt, kulutusta kestävä, Pertex Shield kuori 4 suuntaan joustava


Kiinteä vuori on tarjolla 100 g Thinsulate ja 100 g fleecevuori


Vuohen nahkaa kämmenessä Kevlar ompeleetTEKNISET TIEDOT


Paino per pari: 175 g (6,2 oz)


Lämpötila: 17/1 ºC (0/30 ºF)


Black diamond Glissade:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, ulkoilu verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Black diamond Glissade. Käsineet tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet Black diamond Glissade

Käsineet
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (23)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvät käsineet

-

Tuotemerkki, jolla on erinomaiset tuotteet, suosittelen

Lämmin ja tuulenpitävä

-

Tarpeeksi lämmin suurimman osan hiihtopäivistä eikä tuuli pääse läpi. Tunnet olosi vain mukavaksi ja unohdat, että käsissäsi voi olla ongelmia, kunnes poistat ne ...

Lämmin ja tuulenpitävä

-

Tarpeeksi lämmin suurimman osan hiihtopäivistä eikä tuuli pääse läpi. Tunnet olosi vain mukavaksi ja unohdat, että käsissäsi voi olla ongelmia, kunnes poistat ne ...

Upea tuote

-

Erinomainen lämmin ja pehmeä tuote tarkalla tartunnalla sauvalla

Bd glissade-arvostelu

-

Lämmin ja mukava, ehkä hieman liian tiukka, mutta mielestäni parasta käyttää kulumista

Musta timanttisilmäkäsineet

-

Ostin käyttää Trek Mont Blancissa. Suuri istuvuus ja lämpö. Niiden alla oli myös tilaa käyttää ohuita vuorauskäsineitä. Erittäin suositeltavaa!

Hyvät monikäyttöiset käsineet

-

mukava, hyvin lämmin, vedenpitävyys ok

Käsine

-

taikahanska

Hyvä

-

Lämmin, mukava ja kestävä. Peitteen puhdistaminen toimii hyvin. Märällä lumella tarpeeksi pari tuntia. Puutteista, kuivaa pitkään.

Heikko tuulilasi

-

Erinomainen ommeltu käsineet! Kuitenkin pitkään oleskelevat voimakas tuuli lämpötilassa -10 -2 suuresti jäätyä käsin. Minulla on tunne, että ne on puhdistettu. Erinomainen käsineet kävellä kotoa autoon, ei enempää!

Kuuma ja ajsutado

-

Kuuma ja kätevä käsine, toimintoihin kuten vuori- tai palovammat jäällä.

Hyvät käsineet

-

sopii miinuslämpötilaan ja vedenpitävä. hyvälaatuisia käsineitä

Kuivuvat nopeasti, juuri tarpeeksi lämpöä.

-

Pitkiä eränkäyntiin matkoja ne kuivuvat paljon nopeammin kuin nahka-paksuja käsineitä, jota olen myös käyttää. Yksinkertainen ranneke, kevyt ja kohtuuhintaisia.

Lämmin on

-

Siitä on tullut koko ja tehdä ja helppo asennus kylmässä. Jopa -17 ℃ siellä vastaava, mutta minä suojelen käteni vain juuri yhteydessä lämpötilassa siitä. Ulkona on kuiva ilman lunta on talletettu. Se on luotettava käsineitä.

Käsineet black diamond

-

Kalvo täyttää odotukseni

Erinomainen!

-

Erinomainen laatu tehty. Toimii hyvin.

Täydellinen ja hyvä hinta

-

Hyvä käsineet. Lämmin, tuulen- ja vedenpitävä ja mukava kiivetä Mont Blanc. Hinta, sensaatiomainen. Ja koko prosessi ostaa, merenkulun ja yhteydenpito Trekkin vaikuttava. Paras web, ja sanon tämän jälkeen paljon ostokokemuksen. Kiitos!

Glissade

-

oikein hyvä

Uusi käsineet!

-

Hyvä istuvuus, ergonominen istuvuus hieman käyrä ole rajoituksia liikettä tai näppäryyttä. Laatu käsine voi odottaa testata sitä.

Melko lämmin

-

Kevyesti hyvin lämmin, meillä ei ollut tahroja sekä lumen.

Kuuma

-

ne todella kuuma ilma! halpa

Tulistetun

-

Kevyt ja erittäin kuuma

Super laatu

-

Super käsineet (-17 °) vaikea testata Ranskassa, mutta tihkua laatu. Ostettu staattisen kuvauksissa vuoristossa (käsineillä alle ammunta). Erittäin lämmin ja pehmeä sisäpuolella.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje