`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Black diamond

Black diamond Helio Active Shell

Black diamond Helio Active Shell

Black diamond Helio Active Shell

Black diamond Helio Active Shell

Black diamond Helio Active Shell

  • Black diamond Helio Active Shell
  • Black diamond Helio Active Shell
  • Black diamond Helio Active Shell
  • Black diamond Helio Active Shell
  • Black diamond Helio Active Shell
  • Black diamond Helio Active Shell
  • Black diamond Helio Active Shell

Black Diamond Helio Active Shell

Tuotekuvaus Black diamond Helio Active Shell

Ihanteellinen Ski-vaatteet ja jokaisen alpinistin unelmatakki, Black Diamond Helio Active Shell on vettä hylkivä, tuulenpitävä, lämmin ja hengittävä takki, joka on suunniteltu kaikille, jotka ovat intohimoisia vuorikiipeilyyn. Tämä monipuolinen takki on rakennettu Gore Tex -kankaasta optimaalisen toiminnallisuuden ja maksimaalisen mukavuuden tarjoamiseksi vuoriympäristössä.

Kompromissiton 3-kerroksinen Gore Tex Active Technology tarjoaa maksimaalisen hengittävyyden, kestävyyden ja veden- ja tuulenpitävän suojan. Lisäys Gore tex C Knit -tukeen lisää takin mukavuutta ja hengittävyyttä hyppääessäsi korkeimpia lohkareita tai kiipetemällä vuorille. Täysipitkä vetoketjullinen kainaloilma-aukko mahdollistaa kosteuden höyryn pääsyn säätelemään kehon lämpötilaa, lisäämään mukavuutta ja parantamaan ilmanvaihtoa.

Kotelossa oleva integroitu Cohaesive ™ -johtolukkoteknologia tarjoaa kolmiosaisen säädön ja pään täydellisen peittävyyden. Kainalon kiinnike tarjoaa maksimaalisen ergonomisen vapauden nautittaessa intensiivisistä aktiviteeteista, kuten hiihtämisestä tai vuorikiipeilystä. Sisäisellä verkolla olevilla taskuilla on runsaasti säilytyskapasiteettia tärkeille esineillesi.

Epäilemättä Black Diamond Helio Active Shell on pakollinen vaatteet jokaisessa alpinistikokoelmassa. Sano heitä epämiellyttäville hiihtotakkeille, koska he saivat pelastamaan! .

Erittäin kevyt hiihtomatka, Black Diamond Helio Active on paras kuori nopeaan ja kevyeen vuoristomatkoon. GORE TEX Active -teknologialla varustettu 3-kerroksinen takki on erittäin hengittävä, mutta silti kestävän veden- ja tuulenpitävä, joten se on ihanteellinen ratkaisu erittäin intensiivisiin päiviin taajamassa.

Ominaisuudet:

GORE TEX 3L Active on kestävä vesitiivis / tuulenpitävä ja tarjoaa erinomaisen hengittävyyden

Pehmeä käsi GORE TEX C Knit® -tuki

Integroitu CohaesiveTM-johdonhallintajärjestelmä

Valjaat kanssa yhteensopivat käsilaukut

YKK Aquaguard vetoketjut

Kaksisuuntainen kainalovetoketju

Istuvuus: Säännöllinen

Tekniset tiedot:

Paino: 363 g

GORE TEX Active 3L, 3D-nylon-kudottu kasvot C Knit -tuella ja DWR-viimeistelyllä (155 gsm, 100% nailonia)


Tilaa nyt oma Black diamond Helio Active Shell:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Black diamond Helio Active Shell:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Black diamond Helio Active Shell:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 404.95 $. Suuresta Takit tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Black diamond Helio Active Shell

Takin tyyppi
Vuodenaika
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Teknologiat
Huppu
Väri

Tecnologias Black diamond Helio Active Shell

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje