`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Black diamond

Black diamond Liquid Point Shell Rust

  • Black diamond Liquid Point Shell Rust
  • Black diamond Liquid Point Shell Rust

Black Diamond Liquid Point Shell Rust

Tuotekuvaus Black diamond Liquid Point Shell Rust

Black Diamond Liquid Point Shell on suunniteltu alentamaan liiallista painoa takapenkereihin ja alppihiutaleihin, ja se sisältää kaikki ominaisuudet, joita odotat GORE TEX -tekniikasta, jossa on vain vähän irtotavarana ja kevyitä materiaaleja.

Takissa on kädet ja rintatasku pienien esineiden ja kylmien numeroiden säilyttämiseen. Takissa on myös säädettävä, kiipeilykypärä-yhteensopiva huppu ja kaksisuuntaiset kaintaläpät, jotka mahdollistavat nopean lämpötilan säätämisen.

Vetoaisan helma ja muokatut muovatut kalvot tiivistävät houkuttelevan kosteuden ja kylmän tuulen, kun olosuhteet heikkenevät.

Kaikki ominaisuudet, joita odotat GORE TEX® -kuoresta pienellä painolla ja irtotavarana, Liquid Point Shell tarjoaa kevyt ja kestävä suojaus odottamattomilta alppihiutaleilta.

Säädettävä, kiipeilykypärä sopiva huppu.

YKK Reverse coil PU päällystetty keskimmäinen etuvetoketju.

Yksi sisäinen rintatasku.

Kaksisuuntaiset kainaloiset vetoketjut.

Vetoketjutaskut.

Matalat profiilit, muokattu kalvosimet.

Drawcord helma.

Paino:

425 g.

Fit:

Säännöllinen.

Koko:

S XLHyödy nyt Black diamond Liquid Point Shell Rust tarjouksistamme. ulkoilu verkkokaupastamme, trekkinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden ulkoilu varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin ulkoilu kategorioihin ja löydä suosittuja Black diamond-tuotteita parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Black diamond Liquid Point Shell Rust

Takin tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje