`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Black diamond

Black diamond Liquid Point Shell Rust

Black diamond Liquid Point Shell Rust

  • Black diamond Liquid Point Shell Rust
  • Black diamond Liquid Point Shell Rust
  • Black diamond Liquid Point Shell Rust

Black diamond Liquid Point Shell Rust

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Black diamond Liquid Point Shell Rust

Black Diamond Liquid Point Shell on suunniteltu alentamaan liiallista painoa takapenkereihin ja alppihiutaleihin, ja se sisältää kaikki ominaisuudet, joita odotat GORE TEX -tekniikasta, jossa on vain vähän irtotavarana ja kevyitä materiaaleja.

Takissa on kädet ja rintatasku pienien esineiden ja kylmien numeroiden säilyttämiseen. Takissa on myös säädettävä, kiipeilykypärä-yhteensopiva huppu ja kaksisuuntaiset kaintaläpät, jotka mahdollistavat nopean lämpötilan säätämisen.

Vetoaisan helma ja muokatut muovatut kalvot tiivistävät houkuttelevan kosteuden ja kylmän tuulen, kun olosuhteet heikkenevät.

Kaikki ominaisuudet, joita odotat GORE TEX® -kuoresta pienellä painolla ja irtotavarana, Liquid Point Shell tarjoaa kevyt ja kestävä suojaus odottamattomilta alppihiutaleilta.

Säädettävä, kiipeilykypärä sopiva huppu.

YKK Reverse coil PU päällystetty keskimmäinen etuvetoketju.

Yksi sisäinen rintatasku.

Kaksisuuntaiset kainaloiset vetoketjut.

Vetoketjutaskut.

Matalat profiilit, muokattu kalvosimet.

Drawcord helma.

Paino:

425 g.

Fit:

Säännöllinen.

Koko:

S XLKaikki Kuoritakit kategorian ulkoilu tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. trekkinn:sta löydät täyden Black diamond-kokoelman Miesten vaatteet tuotteita. Black diamond:n Liquid Point Shell Rust:een hinta on 221.45 $, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Ominaisuudet Black diamond Liquid Point Shell Rust

Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai kysy asiantuntijaryhmältämmä kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne