up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Black diamond
360

Black diamond Mission 45L Backpack

Black diamond Mission 45L Backpack

plus
  • 360Black diamond Mission 45L Backpack
  • Play videoBlack diamond Mission 45L Backpack
  • Black diamond Mission 45L Backpack
  • Black diamond Mission 45L Backpack

Black Diamond Mission 45L Backpack

Tuotekuvaus Black diamond Mission 45L Backpack

Tärkeä vuoristovaruste painotietoisille kiipeilijöille tai ammattilaisille. Black Diamond Mission 45L on kestävä, kevyt ja kovin alppimatkareppu. Tämä monipuolinen ja vaihdeystävällinen reppu tarjoaa myös optimaalisen toiminnallisuuden ja mukavuuden kiviin sidottujen harrastuksiesi aikana.

Mission 45L: ssä on lukko taskuja, jäätyökalujen taskut, pussi säiliöiden säilyttämistä varten ja irrotettava hihnat kaikille muille vuorikiipeilyvälineille. Irrotettava yläkansi ja vetolangan hame on suljettu helposti . SwingArm ™: n ansiosta olkahihnat tekevät siitä helpon tarttua ja mennä, ja irrotettava vyötärövyö tarjoaa maksimaalisen mukavuuden liikkuvuudessa vuoriympäristössä .

Lisäksi tämä nesteyhteensopiva 45L: n reppu on täydellinen kannettavan tietokoneen, urheiluvälineiden, vaatteiden tai matkapuhelimien pitämiseen. Olipa kyseessä päivittäinen työmatka tai vaellus, jossa on paljon tilaa ja taskuja, Black Diamond Mission 35L on erittäin korkealaatuinen ja kestävä reppu kaikille maailmanmatkaajille. Reput ovat ainoa todellinen seuralainen retkeily- tai retkeilyretkeilläsi. Joten valitse viisaasti! Kestävä alppihiihtopaketti, joka on suunniteltu kaikesta kesän alppihiutaleista vaihteisiin vaativiin talviopastuksiin, Mission saa mukavuuden mukavasti. Black Diamond Mission -pakkaus on ainutlaatuinen, kestävä ja suunniteltu alppihiukkasten, sekaisten nousujen ja kylmän sateen retkille. Tasapainoisen kuljetuksen ansiosta sen reactiven hipbeltin ja SwingArmin ansiosta hihnat ovat myös täysin irrotettavissa, irrotettavalla vyötäröllä, kannella ja kehyssivuilla. Jäätyökalut, PickPockets, etupuskuri pussi ja irrotettava köysihihna varmistavat ulkoapäin, kun taas vetokahvan hame antaa toisen puolustuksen hampaiden ja valonlähteiden varalta.

Ominaisuudet:

SwingArm ™ olkahihnat ja lämpömuovautuva selkänoja

Ylälaippu, irrotettava kansi, vetoketjuhion suljin ja irrotettava köysihihna

Jäätyökalu PickPockets ™ ja kantopussit

Strippable design: irrotettava hipbeltti kiinteällä hihnavyöllä ja irrotettava kehyssivu

Kosteus on yhteensopiva

Tekniset tiedot:

Äänenvoimakkuus: [S / M] 43 L (2,624 ov) [M / L] 45 L (2,746 ov)

Keskimääräinen paino: [S / M] 1,73 kg (3,8 lb) [M / L] 1,75 kg (3,85 lb)

Materiaalit: 420d nailonia


Täydennä tilauksesi Black diamond Mission 45L Backpack:lla, jonka löydät Reput ja matkalaukut kokoelmastamme Reput tuotteiden joukosta. Selaa myös muita ulkoilu kategorioita trekkinn:ssa, joka on oma ulkoiluvarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Reput varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla trekkinn:ssa!

Ominaisuudet Black diamond Mission 45L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Erinomainen tuote

-

Käytin sitä kiivetä ja vaelluksena pohjoisessa ja Norjan navassa kesällä ja se vastusti täydellisesti, se oli erittäin mukava ja siinä on tarpeeksi tilaa kaiken tarvitsemasi kantamiseksi

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up