up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Black diamond

Black diamond Moji Color

plus
  • Play videoBlack diamond Moji Color
  • Black diamond Moji Color

Black Diamond Moji Color

Tuotekuvaus Black diamond Moji Color

Olipa viihdyttämässä satamassa tai leiriytyessä leiriytyä Backcountryssä, Moji väri on pienikokoinen lyhty, joka tuo koko sateenkaaren värisävyverta Adventuresiin. Olitko lempäämään Portaledge-leirillä tai asettamalla kampia Backcountryssä , Moji-väri on pienikokoinen lyhty, joka tuo täydellisen sateenkaaren värisävyn Adventures.100 Lumens Of White johdolla Solid tai Strobe-tilat.

RGB on täynnä Rainbow Spectrumia.

Jatkuva kierros Rainbow-väreillä, joissa on Strobe ja Solid-värimoodit.

Stormproof-Rated At Ipx4 kestää sateen ja laivan mistä tahansa kulmasta.Pidätkö Black diamond Moji Color tuotteesta? Käy ulkoilu verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Elektroniikkatuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki ulkoilutuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Elektroniikka valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet Black diamond Moji Color

Lumenit
Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up