up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Black diamond
360

Black diamond Revolt 350 Headlight

plus
  • 360Black diamond Revolt 350 Headlight
  • Play videoBlack diamond Revolt 350 Headlight
  • Black diamond Revolt 350 Headlight

Black Diamond Revolt 350 Headlight

Tuotekuvaus Black diamond Revolt 350 Headlight

Black Diamond ReVolt350 on nyt uusi modulaarinen ladattava akku BD 1800, joka on tehokas, monipuolinen ja ladattava ajovalaisin, joka on nyt suunniteltu uudelleen. Nyt tuotamme 350 lumenin valoa, olemme päivittäneet käyttöliittymän myös lisäämällä toisen kytkimen helppoon linssitilan valintaan. Lisäksi parantunut optinen tehokkuus tarjoaa kirkkaampaa valoa ja enemmän huipputehoa, ja voit seurata akun kestoa kuuden asetuksen, kolmen LED-akkumittarin avulla. ReVolt350 havaitsee ankkurit helposti räppäämällä pimeässä, kun taas sen läheisyysvalaistus antaa sinulle suuren valon alueen polulle vaellukselle. Brightnesin muisti antaa sinulle mahdollisuuden asettaa valon kirkkauden, kun se ensimmäisen kerran kytketään päälle. Lisäksi PowerTap-tekniikka mahdollistaa kirkkauden välittömät säätöasetukset. ReVolt350 voi toimia vanhoilla AAA-paristoilla tai mukana toimitetulla BD 1800 -akulla.


Ominaisuudet:

Ladattava 350 lumenin ajovalaisin
Tyylikkäässä, matalassa profiilissa käytetään uusia BD 1800 ladattavia mAh litiumioniakkuja (mukana) tai tavallisia AAA-alkaliparistoja
Kirkkausmuistin avulla voit kytkeä valon päälle ja pois päältä valitulla kirkkaudella palauttamatta takaisin täyteen virtaan
PowerTap ™ -teknologia mahdollistaa välittömän siirtymisen täyden ja himmennetyn virran välillä
Monipuolinen optinen linssi
Asetuksiin sisältyy täysi lujuus läheisyys- ja etäisyystiloissa, himmennys, vilkkuva, punainen yökuva ja lukkotila
IPX4: Myrskynkestävä - testattu kestämään sadetta ja matalaa mistä tahansa kulmasta.
Digitaalinen lukitus on suojattu tahattomalta käytöltä, kun sitä säilytetään pakkauksessa tai taskussaHaluaisitko hankkia itsellesi suositun Black diamond Revolt 350 Headlight:n? Olet saapunut oikeaan paikkaan! Sähköinen taskulamppu kokoelmasta, ulkoilu kaupasta löydät suuren valikoiman eri malleja ja värejä aina parhaalla hinnalla. trekkinn:stä löydät parhaat ulkoilu tuotteet, jotka vastaavat tarpeitasi. Vai etsitkö lahjaa ystävälle? Älä missaa Elektroniikka:n upeita tarjouksia.

Ominaisuudet Black diamond Revolt 350 Headlight

Lumenit
Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up