up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Black diamond
360

Black diamond Snaggletooth Pro Crampons

plus
  • 360Black diamond Snaggletooth Pro Crampons
  • Play videoBlack diamond Snaggletooth Pro Crampons
  • Black diamond Snaggletooth Pro Crampons

Black Diamond Snaggletooth Pro Crampons

Tuotekuvaus Black diamond Snaggletooth Pro Crampons

Yhdistämällä tarkkuus MONOPOINT vakauteen ja monipuolisuus horisontaalisen frontpoints, Snaggletooth on täydellinen jääkenkä teknisistä Alppien reittejä iso mountains.Originally sikisi Black Diamond urheilija ja metalworker helluntai Magro, Black Diamond Snaggletooth Crampon on horisontaalinen MONOPOINT suunniteltu iso Alppien reiteillä, joilla ydin sekoitettu varjoa vaativat teknistä tarkkuutta, mutta pitkä lähestymistapa rinteillä ja luminen huippukokouksessa harjut vaativat lisää vakautta. Pieni toissijainen frontpoint tarjoaa lisää vakautta ja purra sekä jyrkkiä jään ja pieni kulma Neve. Snaggletooth ruostumattoman teräksen rakentaminen on vahva mutta kevyt muotoilu rokkari edessä rautatie myös nykyaikaiset vuori saappaat.

Ominaisuudet:

Ainutlaatuinen vaakasuora MONOPOINT pienempiä keskiasteen edessä kohta

Ruostumaton teräs rakentaminen on kevyt, kestävä, kestää snowballing ja ei ruostu> Matala mikro säätää kantapää takuita tarjoaa istuvuus

Sisältää edessä ja takana dual tiheys ABS

Tekniset tiedot:

Paino per pari: 890 g (1 lb 15 oz)


Onko Black diamond Snaggletooth Pro Crampons etsimäsi tuote? trekkinn:sta löydät kaikenlaisia Jääkengättuotteita parhailta tuotemerkeiltä. Esimerkiksi Black diamond on markkinoiden johtava ja erittäin korkealaatuinen tuotemerkki. Älä odota enää pidempään ja hanki parhaat varusteet ulkoiluverkkokaupasta.

Ominaisuudet Black diamond Snaggletooth Pro Crampons

Väri
Jääraudan tyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (7)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Betonikissut

-

Hitto raivoissaan, pariksi pari Lowa ALPINE EXPERT GTX: n kanssa.

Snuggle hammas = "rang vaakahammas"?

-

Odotettaessa litteiden kynten kelluvuutta tuoreen lumen aikana, hyvää seisomista ja liikkumista kivi / jääseoksen aikana, talvi odotetaan! Hyvä lumilautasen väri! Onko T-hampaalla mahdollista kokeilla vaikeampaa reittiä? Joka tapauksessa talvi on vielä edessä!

Snuggle hammas = satunnainen hammas?

-

Litteiden kynsien kelluvuus tuoreen lumen aikana ja kyky siirtää monopisteitä sekoittamalla kiviä ja jäätä. Lumenestolevyn väri on myös hyvä. Onko häntäkynsiä (hampaita) mahdollista käsitellä suurempien vaikeuksien kanssa?

Musta timantti snaggletooth pro

-

Hyvin mukavat hautakampelat, jotka vievät hyvin sekä jäällä että kalliolla. Liukastumisen esto toimii hyvin märällä keväällä lumella. Riittävästi teräs, ei tarvitse liian teräviä.

Grippy

-

Suuri muotoilu mahdollistaa monikäyttöinen joustavan jääkenkä lumella ja jäällä.

Yleiskatsaus

-

Etupuolella haarukointileveyteen tuskin istua standardin monot. keuhkot

Musta timantti snaggletooth pro

-

Luotettava, mukava, hyvin ajaa firn ja jään, kevyt, hoidettu hionta, ei ruostetta, kompakti fit ....

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up