up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Black diamond

Black diamond Spot 350 Headlight

Black diamond Spot 350 Headlight

Black diamond Spot 350 Headlight

Black diamond Spot 350 Headlight

Black diamond Spot 350 Headlight

plus
  • Play videoBlack diamond Spot 350 Headlight
  • Black diamond Spot 350 Headlight
  • Black diamond Spot 350 Headlight
  • Black diamond Spot 350 Headlight
  • Black diamond Spot 350 Headlight
  • Black diamond Spot 350 Headlight

Black Diamond Spot 350 Headlight

Tuotekuvaus Black diamond Spot 350 Headlight

Keskiviikon aamunkoittopartioihin, koko yön lähestymisiin tai vain suuriin kiipeilykohteisiin, jotka ajavat päivänvalon ulkopuolelle, Black Diamond Spot 350: n teho on 350 lumenia, ja se on nyt sijoitettu pienempään, tehokkaampaan muotoiluun. Uudella pienikokoisella rungolla Spot 350 on suunniteltu uudelleen matalammaksi profiiliksi tasapainon parantamiseksi ja on ergonomisempi mukavuuden lisäämiseksi. Olemme myös päivittäneet käyttöliittymän lisäämällä toisen kytkimen helpon linssitilan valitsemiseksi. Lisäksi päivitetty optinen tehokkuus ei vain tarjoa kirkkaampaa valoa ja enemmän huipputehoa, vaan säästää myös akun käyttöikää, jota voit nyt helposti seurata kuuden asetuksen, kolmen LED-akkumittarin avulla. Spot 350 tarjoaa myös oheisvalaistuksen lähitiloihin, kuten lajitteluvälineisiin, ruoanlaittoon tai lukemiseen leirissä, ja se urheilee IPX8-vesitiivistä koteloa. Kirkkausmuistitoiminnon avulla voit kytkeä valon päälle ja pois päältä valitulla kirkkaudella palauttamatta takaisin oletusasetukseen. Lisäksi Spot 350: n PowerTap-tekniikka mahdollistaa heti kirkkauden säätöasetukset.


Ominaisuudet:

Siirtää jopa 350 lumenia maksimiasetus
PowerTap-tekniikka mahdollistaa välittömän siirtymisen täyden ja himmennetyn virran välillä
Kuusi asetusta 3 LED-akkumittari
Kompakti, matala profiili käyttää kolme AAA-paristoa
Kirkkausmuistin avulla voit kytkeä valon päälle ja pois valitulla kirkkaudella palauttamatta takaisin täyteen tai keskimääräiseen virrankulutukseen
Asetuksiin sisältyy täysi lujuus läheisyys- ja etäisyystiloissa, himmennys, vilkkuva, punainen yökuva ja digitaalinen lukitus
Monipuolinen optinen linssi
IPX8: Vedenpitävä Testattu toimimaan vähintään 1,1 metriä vedenalaisena 30 minuutin ajan. Jos vettä upotetaan, vettä voi päästä paristolokeroon ja se toimii edelleen; se tulee kuivua kokonaan märissä olosuhteissa käytön jälkeen.


Tekniset tiedot:

Lumenit: [korkea] 350
Paristojen paino: 86 g (2,9 unssia)
Suurimmat etäisyydet: [korkea] 86 m; [Matala] 8 m
Suurin palamisaika: korkea 3,75 tuntia, matala 200 tuntia
IPX-luokitus: IPX 8
Paristot: 3 AAA (mukana)
Black diamond Spot 350 Headlight:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Sähköinen taskulampputuotteita Elektroniikka kategoriastamme omasta ulkoilu verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Black diamond-tuotteita trekkinn:ssa, löydät laajan valikoiman ulkoilutuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Black diamond on sitoutunut kehittämään ja parantamaan ulkoilukokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Black diamond Spot 350 Headlight

Lumenit
Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (7)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Ajovalaisin

-

Kevyt, sopii hyvin päähän. Helppokäyttöinen.

Upea tuote

-

Todella loistava tuote kaikilla tasoilla.

Blackdiamond spot 350 -ajovalaisin

-

Upea tuote sekä visuaalisesti että teknisesti. Helppokäyttöisyys ja muotoilu tekevät minut onnelliseksi ostoksestani.

Musta timantti 350

-

Erittäin helppo käyttää ja sillä on paljon toimintoja. IPx-luokitus on loistava ja ainutlaatuinen hinnaltaan. Kaiken kaikkiaan erittäin hyvä tuote. Pidän siitä, että se toimii normaalien AAA-paristojen kanssa, joten voin kantaa ylimääräisiä ja tunnen oloni turvalliseksi, jos paristot loppuvat. Erittäin pienikokoinen ja kevyt, se on aina taskussani.

Blackdiamond-piste 350

-

Nopea toimitus ja erittäin mukava, helppokäyttöinen ajovalaisin. Pienikokoinen, mukava käyttää ja erittäin hyvä kirkkaus.

Musta timantti 350

-

Et ole käyttänyt niitä niin paljon, mutta luulen, että ne toimivat toistaiseksi hyvin, mukava tuote!

Etuosa musta timantti 350

-

Hyvä käyttöliittymä on perusasetus ja Black Diamond 350 on vaikuttanut suorituskyvyltään ja hinnaltaan merkittävä, se nostaisi esiin valon enimmäiskapasiteetin, 350 lumenia, ja sen läpäisemättömyyden yli metrin syvyydelle ja 30 minuutin ajaksi ilman mekanisminsa tauko.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up