up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Black diamond

Black diamond Spot 350

Black diamond Spot 350

Black diamond Spot 350

Black diamond Spot 350

Black diamond Spot 350

plus
  • Play videoBlack diamond Spot 350
  • Black diamond Spot 350
  • Black diamond Spot 350
  • Black diamond Spot 350
  • Black diamond Spot 350
  • Black diamond Spot 350

Black Diamond Spot 350

Tuotekuvaus Black diamond Spot 350

Keskiviikon aamunkoittopartioihin, koko yön lähestymisiin tai vain suuriin kiipeilykohteisiin, jotka ajavat päivänvalon ulkopuolelle, Black Diamond Spot 350: n teho on 350 lumenia, ja se on nyt sijoitettu pienempään, tehokkaampaan muotoiluun. Uudella pienikokoisella rungolla Spot 350 on suunniteltu uudelleen matalammaksi profiiliksi tasapainon parantamiseksi ja on ergonomisempi mukavuuden lisäämiseksi. Olemme myös päivittäneet käyttöliittymän lisäämällä toisen kytkimen helpon linssitilan valitsemiseksi. Lisäksi päivitetty optinen tehokkuus ei vain tarjoa kirkkaampaa valoa ja enemmän huipputehoa, vaan säästää myös akun käyttöikää, jota voit nyt helposti seurata kuuden asetuksen, kolmen LED-akkumittarin avulla. Spot 350 tarjoaa myös oheisvalaistuksen lähitiloihin, kuten lajitteluvälineisiin, ruoanlaittoon tai lukemiseen leirissä, ja se urheilee IPX8-vesitiivistä koteloa. Kirkkausmuistitoiminnon avulla voit kytkeä valon päälle ja pois päältä valitulla kirkkaudella palauttamatta takaisin oletusasetukseen. Lisäksi Spot 350: n PowerTap-tekniikka mahdollistaa heti kirkkauden säätöasetukset.


Ominaisuudet:

Siirtää jopa 350 lumenia maksimiasetus
PowerTap-tekniikka mahdollistaa välittömän siirtymisen täyden ja himmennetyn virran välillä
Kuusi asetusta 3 LED-akkumittari
Kompakti, matala profiili käyttää kolme AAA-paristoa
Kirkkausmuistin avulla voit kytkeä valon päälle ja pois valitulla kirkkaudella palauttamatta takaisin täyteen tai keskimääräiseen virrankulutukseen
Asetuksiin sisältyy täysi lujuus läheisyys- ja etäisyystiloissa, himmennys, vilkkuva, punainen yökuva ja digitaalinen lukitus
Monipuolinen optinen linssi
IPX8: Vedenpitävä Testattu toimimaan vähintään 1,1 metriä vedenalaisena 30 minuutin ajan. Jos vettä upotetaan, vettä voi päästä paristolokeroon ja se toimii edelleen; se tulee kuivua kokonaan märissä olosuhteissa käytön jälkeen.


Tekniset tiedot:

Lumenit: [korkea] 350
Paristojen paino: 86 g (2,9 unssia)
Suurimmat etäisyydet: [korkea] 86 m; [Matala] 8 m
Suurin palamisaika: korkea 3,75 tuntia, matala 200 tuntia
IPX-luokitus: IPX 8
Paristot: 3 AAA (mukana)
Black diamond Spot 350:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, ulkoilu verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Black diamond Spot 350. Sähköinen taskulamppu tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet Black diamond Spot 350

Lumenit
Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Upea tuote

-

Todella loistava tuote kaikilla tasoilla.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up