up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Black diamond

Black diamond Spot Lite 160

plus
  • Play videoBlack diamond Spot Lite 160
  • Black diamond Spot Lite 160

Black Diamond Spot Lite 160

Tuotekuvaus Black diamond Spot Lite 160

Kompakti, mutta tehokas 160 lumenin luotettavalla valolla, SpotLite160 on ihanteellinen ajovalaisin, joka pysäyttää sen pakkauksessa tai käsinekotelossa. SpotLite160: n vesitiivis IPX8-kotelo ja asetukset, joiden avulla voit helposti siirtyä täydestä tehosta himmeään, strobaaliseen tai punaiseen yövaloon, on pienemmän ergonomisen pakkauksen valon toimivuus.

Ominaisuudet:

Enintään 160 lumenia maksimi-asetuksessa

Monipuolinen optinen linssi toimii kahdella AAA-alkali-, ladattavalla tai litiumparistolla

Asetukset sisältävät täyden voimakkuuden läheisyys- ja etäisyysmoodeissa, himmennyksen, strobosignaalin, punaisen yövalon ja lukitustilan

IPX8: Vedenpitävä Testattu toimimaan vähintään 1,1 metriä veden alla 30 minuutin ajan. Jos se on veden alla, se voi päästä akkukoteloon ja se toimii edelleen; se on kuivattava kokonaan meiltä märissä olosuhteissa.

Tekniset tiedot:

Lumens: [High] 160: [Medium] 80: [Low] 6:

Paino paristoilla: 54 g (1,9 oz)

Max Etäisyydet: [Korkea] 60 m: [Keskitaso] 30 m: [Matala] 3 m

Max Burn Time: [High] 2 H: [Medium] 14 H: [Low] 60 H

IPX-luokitus: IPX 8

Akut: 2 AAA (mukana)


Jos haluat tietää lisää Black diamond Spot Lite 160:sta tai muista Black diamond-merkkisistä tuotteista Elektroniikka kategoriassa trekkinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia ulkoilu:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Sähköinen taskulamppu valikoimaamme, mistä voit valita ulkoilutuotteita Black diamond:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Black diamond Spot Lite 160

Lumenit
Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up