up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Black diamond

Black diamond Sprint 225 Headlight

plus
  • Play videoBlack diamond Sprint 225 Headlight
  • Black diamond Sprint 225 Headlight

Black Diamond Sprint 225 Headlight

Tuotekuvaus Black diamond Sprint 225 Headlight

Erittäin ohut, tasapainoinen ladattava USB-latausvalaisin, joka toimii myös vakiona AAA-paristoilla, 275-lumeninen Black Diamond Sprinter275 on tarkoitettu tarkoitukseen pidempiin matkoihin ennen aamunkoittoa / auringonlaskun jälkeisiä ajoja, jotka vaativat akun pidemmän käyttöiän varmistamista. Valon päivitetty optinen tehokkuus tarjoaa tasapainoisen säteen kirkkaammalla valolla, ja voit seurata akun käyttöaikaa helposti kuuden asetusarvon, kolmella LED-akkumittarilla. Kirkkausmuistitoiminnon avulla voit kytkeä valon päälle ja pois päältä valitulla kirkkaudella palauttamatta takaisin oletusasetukseen. Sprint275: n PowerTap-tekniikka mahdollistaa kirkkauden välittömän säätämisen. Valaisimen rei'itetty elastinen pääpanta on suunniteltu parantamaan hengittävyyttä ajon aikana, erinomainen etu / takaosa tasapaino ja punainen takavalon takaosa lisää näkyvyyttä kaupunkialueilla, mutta se voidaan kytkeä pois päältä, kun olet polulla. Nyt käynnissä uudella modulaarisella ladattavalla BD 1800 -akulla, Sprinter275 on modulaarinen, ja se hyväksyy joko ladattavan akun tai tavalliset AAA-alkalimetallit. Lisäksi iskunkestävä rakenne pitää Sprinter275: n vahvana kaikissa sääolosuhteissa säätämällä jatkuvaa valaistusta koko akun ajan.


Ominaisuudet:

Ladattava 275-lumeninen ajovalaisin
Rei'itetty, joustava pääpanta, joka on rakennettu juoksemiseen erinomaisella etu- ja takatasapainolla
Punainen takavalon valo, jossa on / off-ohjelmoitavuus näkyvyyttä varten kaupunkialueilla
Modulaarisessa suunnittelussa käytetään uusia BD 1800 ladattavia mAh litiumioniakkuja (mukana) tai tavallisia AAA-alkaliparistoja
Kuusi asetusta 3 LED-akkumittaria
PowerTap ™ -teknologia mahdollistaa välittömän siirtymisen täyden ja himmennetyn virran välillä
Kirkkausmuistin avulla voit kytkeä valon päälle ja pois päältä valitulla kirkkaudella palauttamatta takaisin täyteen tai keskimääräiseen virrankulutukseen.
Monipuolinen optinen linssi
Asetuksiin sisältyy täysi lujuus, himmennys ja välähdys
Säännelty valaistukseen jatkuvasti kaikissa kirkkausasetuksissa
IPX4: Myrskynkestävä - testattu kestämään sadetta ja matalaa mistä tahansa kulmasta.
Digitaalinen lukitus on suojattu tahattomalta käytöltä, kun sitä säilytetään pakkauksessa tai taskussa
Oletko kiinnostunut Black diamond:n Sprint 225 Headlight:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla trekkinn:n valikoimassa, omassa ulkoilu verkkokaupassasi. Meiltä trekkinn:lta löydät suuren valikoiman Black diamond-merkkisiä ulkoilu varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma Black diamond Sprint 225 Headlight vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt trekkinn:n laajaan valikoimaan ulkoilu varusteita.

Ominaisuudet Black diamond Sprint 225 Headlight

Lumenit
Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up