up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Black diamond
360

Black diamond Stone 45L Backpack

Black diamond Stone 45L Backpack

plus
  • 360Black diamond Stone 45L Backpack
  • Play videoBlack diamond Stone 45L Backpack
  • Black diamond Stone 45L Backpack
  • Black diamond Stone 45L Backpack

Black Diamond Stone 45L Backpack

Tuotekuvaus Black diamond Stone 45L Backpack

Olipa kyseessä pitkät pyörämatot tai vaellus karuilla maastoilla, Black Diamond Stone 45L on tärkeä vaihde painotietoisille kiipeilijöille tai ammattilaisille. Tämä monipuolinen ja vaihdeystävällinen reppu tarjoaa myös optimaalisen toiminnallisuuden ja mukavuuden kiviin sidottujen harrastuksiesi aikana.

Tässä BD-reppussa on lukko taskuja vaellusnavan silmukan tai jään kirveen silmukkataskut, lantiovyön taskut ja sivutaset joustavat taskut kaikille muille vuorikiipeilyvarusteille. Ylälatausmuoto sisätilojen varastossa auttaa helppoa pääsyä .

Pehmustettujen olkahihnojen ansiosta se on helppo tarttua ja mennä, ja irrotettava vyötärövyö tarjoaa maksimaalisen mukavuuden liikkuvuudessa vuoriympäristössä. Tällä hydraatiota tukevalla reppulla on myös 45 litran kapasiteetti, joka sopii erinomaisesti kannettavan tietokoneen, urheiluvälineiden, vaatteiden tai matkapuhelimien pitämiseen.

Olipa kyseessä päivittäinen työmatka tai vaellus, jossa on paljon tilaa ja taskuja, Black Diamond Stone 45L on erittäin korkealaatuinen ja kestävä reppu kaikille maailmalle ajajille. Reput ovat ainoa todellinen seuralainen retkeily- tai retkeilyretkeilläsi. Joten valitse viisaasti! Kun cragging peleistään edellyttävät tyylikäs ja vaivatonta suorituskykyä, Black Diamond Stone 45: n irrotettava kansi ja täyspitkä vetoketjulliset naimisiin helposti käytettävyyttä. 45 litran mahdollistaa organisaation Alppien tai kalliolle, ahmia jäähakulle silmukoita ja köysi hihna pitää vaihde lajitellaan ja kiristysnauhat lukita lisävarusteita.Ominaisuudet:


Suosituimmat kuormaus- muotoilu kiristimellä hame sulkeminen ja täyspitkä sivuvetoketju helposti pakata sisältöä

Irrotettava kelluva kansi ja ahmia köysi hihna

Pehmustetut olkahihnat ja irrotettava pehmustettu lantiovyö

Tuck pois jään kirves silmukka ja top painelu hihnatTekniset tiedot:


Volume: 45 L (2746 ov)

Keskimääräinen Stock Paino: 1,45 kg (3 lb 3 oz)

Materiaalit: 800D Nylon, 1260d ballistinen nylon


Juuri nyt, Black diamond Stone 45L Backpack on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. trekkinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Reput ja matkalaukut katalogista Reput kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Reput tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Black diamond Stone 45L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (10)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Suuri reppu kallioon

-

Ostettu käytettäväksi kalliolla. Suuri reppu, kevyt, tilava ja mukava. Ehkä sivuvetoketju on tarpeeton, mutta voisin muuttaa mieltäni sen avulla. Erittäin suositeltavaa.

Kiinteä reppu

-

Erittäin hyvä kestävä ja täydellinen pitkälle vaellukselle.

Erittäin hyvä laukku

-

Laukku on kunnossa. Hyvä laatu ja erittäin hyvät kankaat. Sivulla olevat aukot ovat erittäin käytännöllisiä asioiden säilyttämistä varten.

Olen iloinen voidessani tavata hyvän reput

-

Väritunne oli erilainen tilaamasi kuvan ja tosiasiallisen kuvan välillä, mutta todellista katsomalla olin tyytyväinen hyvällä kuvioidulla harmaalla reppulla kiiltävän emalivärin sijaan. Aion käyttää sitä päiväretkille ja oleskella mökkeissä talvimäillä.

Erittäin hyvä. viileä

-

Tuotekuvassa se näyttää kiiltävältä nikkelinväriltä, mutta todellinen asia on harmaa. Väri on harmaa, jota monet miehet mieluummin, ja se on erittäin mukava. Ja se on todella siistiä. Luotan henkilökohtaisesti mustien timanttien laatuun, joten toivon voittavani debyytin pian päivän kestävällä lumimäellä.

Musta timanttikivi 45

-

Mahtava reppu! Pidän kantolaukusta ja väristä. Ostin tämän pakkauksen kiipeilymatkoihini retkeilyvarusteilla. Olen tyytyväinen siihen! Kippis!

Kunnioitus bd

-

Upea reppu BD: ltä. Hyvä laatu, mukava käyttää, mukava liikkua sen mukana. BD-laatu on huippuluokkaa, kiitos) Se toimitettiin Venäjälle ajoissa.

Amazing reppu

-

Pidän väristä ja materiaalista. Reppu on super cool. Kiitos :)

Hyvä pala pakki.

-

Erittäin hyvä kestävä kittipakkaus. Täyspitkä vetoketjulla on helppo pääsy kaikkiin sisältöihin. Mukava myös mukava kuljettaa, kun se on täynnä.

Solid pakkaus

-

Ostanut tämän Pack toimialalla pelastus Summit County Colorado. Suuri reppu, vankka rakenne, mukava, todellinen työ hevonen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up