up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Black diamond
360

Black diamond Storm 400

plus
  • 360Black diamond Storm 400
  • Play videoBlack diamond Storm 400
  • Black diamond Storm 400

Black Diamond Storm 400

Tuotekuvaus Black diamond Storm 400

Storm 400 on suunniteltu eeppisille olosuhteille kaikissa olosuhteissa. Siinä on kestävä vesitiivis / pölytiivis kotelo ja 400 lumenia kirkasta valoa. Uudella, pienikokoisella rungolla Storm 400 on ergonomisempi, ja päivitetty käyttöliittymä sisältää toissijaisen kytkimen tilan valintaa varten. Lisäksi päivitetty optinen tehokkuus ei vain tarjoa kirkkaampaa valoa, vaan myös säästää akun käyttöikää, jota voit nyt helposti seurata kuuden asetuksen, kolmen LED-akkumittarin avulla. Storm 400: lla on myös kolme erilaista värillistä yönäkömoodia ja reunavalovalaisin läheiseen toimintaan, kuten tarkkaan telineeseen viimeiseen huippukokouksen pimeään. Ajovalaisimessa on Brightness Memory -ominaisuus, jonka avulla voit kytkeä valon päälle ja pois päältä valitulla kirkkaudella palauttamatta takaisin oletusasetukseen, täyteen tehoon. Storm 400: n PowerTap-tekniikka mahdollistaa nopean ja helpon pääsyn maksimaaliseen kirkkauteen sormen kosketuksella.
Ominaisuudet:
Lähettää jopa 400 lumenia maksimiasetus
PowerTap ™ -teknologia mahdollistaa välittömän siirtymisen täyden ja himmennetyn virran välillä
Kirkkausmuistin avulla voit kytkeä valon päälle ja pois päältä valitulla kirkkaudella palauttamatta takaisin täyteen virtaan
Säädetty jatkuvalle valonlähdölle
Kompakti, matala profiili käyttää neljää AAA-paristoa
Asetuksiin sisältyy täysi lujuus läheisyys- ja etäisyystiloissa, himmennys, vilkkuva, punainen, vihreä ja sininen yökuva ja lukitus
Monipuolinen optinen linssi
Veden- ja pölytiivis: Tiivistetty kotelo kestää upotusta yli 1 metriin 30 minuutiksi (IPX67)
Tekniset tiedot:
Luumenit: [korkea] 400: [keskitaso] 160: [matala] 8:
Paino paristoilla: 120 g (4,2 unssia)
Suurimmat etäisyydet: [korkea] 100 m; [Matala] 9 m
Suurin palamisaika: korkea 5 tuntia, matala 200 tuntia (ANSI FL1 -standardi); Varaa 42 tuntia
IPX-luokitus: IP 67
Paristot: 4 AAA (mukana)


Löydä etsimäsi Black diamond Storm 400 verkkokaupastamme parhaalla hinnalla. Tseikkaa myös muut Elektroniikkatarjouksemme ja valitse itsellesi parhaat tuotteet. Tutustu uusimpiin Sähköinen taskulamppu:n alennustuotteisiimme uskomattomin hinnoin! Kaikki tämä on suunniteltu sinua varten, jotta voit nauttia urheilusta ja jotta voit saada suosikkituotteesi aina edulliseen hintaan trekkinn:sta.

Ominaisuudet Black diamond Storm 400

Lumenit
Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Upea tuote

-

Kaikki ok Trekkinin toimituksen kanssa ja tuote on loistava!

Tuote saapui

-

Se saapui erittäin nopeasti. Nopeammin kuin kotimaassani ostamani tuotteet. Erinomainen tuotteiden laatu.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up