up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Black diamond
360

Black diamond Street Creek 24L Backpack

Black diamond Street Creek 24L Backpack

plus
  • 360Black diamond Street Creek 24L Backpack
  • Play videoBlack diamond Street Creek 24L Backpack
  • Black diamond Street Creek 24L Backpack
  • Black diamond Street Creek 24L Backpack

Black Diamond Street Creek 24L Backpack

Tuotekuvaus Black diamond Street Creek 24L Backpack

Välttämätön urheiluväline kaikille reppuharrastajille. Black Diamond Street Creek 24L on ihanteellinen, tyylikäs ja kevyt urbaani reppu, joka on suunniteltu retkeilyyn, vaellukseen ja päivittäiseen työmatkakäyttöön. Se soveltuu erittäin hyvin polulta kaupunkikäyttöön, koska se on kestävä ja mukava kuljettaa.

Tämä monipuolinen reppu, joka on suunniteltu reppuun, on yhdistelmä kaupunkien reppuja ja utilitaristisia kuljetuspusseja, jotka tarjoavat maksimaalisen kestävyyden. Omistettu ulkoinen tila sopii mainiosti toimistotyöhön, ja sisäisissä suojataskuissa on runsaasti säilytyskapasiteettia tärkeille urheiluvälineillesi. Nopean pääsyn ansiosta päälokero suojaa esineitäsi vedeltä ja kosteudelta hinnalla millä hyvänsä.

Pehmustetut olkahihnat ja pehmustetut takapaneelit tekevät siitä helpon tarttua ja siirtyä. Lisäksi säädettävät rintalastan hihnat ja vyötärönauha tarjoavat maksimaalisen mukavuuden ja liikkuvuuden . Lisäksi pehmustettu holkki voi kiinnittää 15 tuuman kannettavan tietokoneen ja järjestää asiakirjat järjestelmällisesti.

Olipa kyse päivittäisestä toimistotyöstä tai retkeilystä, jossa on paljon tilaa ja taskuja, Black Diamond Street Creek 24L on erittäin korkealaatuinen ja kestävä reppu kaikille maailmanmatkaajille. Reput ovat ainoa todellinen seuralainen retkeily- tai retkeilyretkeilläsi. ¡Joten valitse viisaasti! Street Creek 24 on huippuluokan kestävyys, koska sen kestävyys on loistepussin innoittamana. Street Creekin omistettu 15 tuuman kannettava holkki lisää monikäyttöisyyttä työskentelyjäykkään, kun taas huokoinen haulbag-rakenne kestää päivittäin ja päivittäin. Ja kun sää kulkee etelään, integroitu sadesuojan tasku sisältää suojan, jota tarvitset myrskyn aikana. Nopea pääsyliittymä muistuttaa sen kantolaukun innoittamaa suunnittelua, kun taas sisäinen turvatasku kätkee avaimet ja lompakon turvallisesti. Street Creek 24: ssä on myös vetoketjullinen etutasku, joka sisältää päivittäiset tarpeet. Pakkauksen EVA-pehmustetut olkahihnat ja takapaneeli tarjoavat parhaan mahdollisen mukavuuden työmatkalla.

Ominaisuudet:

Haul bag laukku on rakennettu parhaan luokan kestävyyteen, päälokeroon pääsee nopeasti

Anodisoitu matta musta metalli sulkeminen solki

15 tuuman erillinen kannettavan tietokoneen holkki

Edessä oleva vetoketjullinen taskutaso oheislaitteita ja laitteiden tallennusta varten

Sisäturvatasku lompakolle ja avaimille, kun pudotat kiipeilyä käyttävään kuntosaliin

EVA-pehmustetut takapaneelit ja olkahihnat takaavat parhaan mahdollisen mukavuuden työmatkalla

Litteät, matalat profiilit edessä asennetut ripustusketjut

Säädettävät rintalastan hihnat ja vyötärönauha (molemmat irrotettavat), jotta ne sopivat hyvin

Tekniset tiedot:

Tilavuus: 24 l (1464 ov)

Keskimääräinen varastopaino: 2650 g (2,65 lb)

Materiaalit: 1260d Ballistinen nailon


Jos pidät Black diamond Street Creek 24L Backpack:sta, tutustu myös muihin Black diamond:n ulkoilutuotteisiin Reput ja matkalaukut osastollamme ja Reput katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia trekkinn:ssa, omassa ulkoilu verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Black diamond Street Creek 24L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Ee

-

Erinomainen tuote

Helppo käyttää mallia

-

Niitä on 20 litraa ja 24 litraa, mutta suositellaan 24 litraa. 15-tuumainen henkilökohtainen tietokone tulee sisään. 50 metrin köysi tulee sisään. Käytän sitä sekä liiketoimintaan että kiipeilyyn. Pidän henkilökohtaisesti myös suunnittelusta.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up