up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Black diamond
360

Black diamond Street Creek 24L Backpack

Black diamond Street Creek 24L Backpack

plus
  • 360Black diamond Street Creek 24L Backpack
  • Play videoBlack diamond Street Creek 24L Backpack
  • Black diamond Street Creek 24L Backpack
  • Black diamond Street Creek 24L Backpack

Black Diamond Street Creek 24L Backpack

Tuotekuvaus Black diamond Street Creek 24L Backpack

Välttämätön urheiluväline kaikille reppuharrastajille. Black Diamond Street Creek 24L on ihanteellinen, tyylikäs ja kevyt urbaani reppu, joka on suunniteltu retkeilyyn, vaellukseen ja päivittäiseen työmatkakäyttöön. Se soveltuu erittäin hyvin polulta kaupunkikäyttöön, koska se on kestävä ja mukava kuljettaa.

Tämä monipuolinen reppu, joka on suunniteltu reppuun, on yhdistelmä kaupunkien reppuja ja utilitaristisia kuljetuspusseja, jotka tarjoavat maksimaalisen kestävyyden. Omistettu ulkoinen tila sopii mainiosti toimistotyöhön, ja sisäisissä suojataskuissa on runsaasti säilytyskapasiteettia tärkeille urheiluvälineillesi. Nopean pääsyn ansiosta päälokero suojaa esineitäsi vedeltä ja kosteudelta hinnalla millä hyvänsä.

Pehmustetut olkahihnat ja pehmustetut takapaneelit tekevät siitä helpon tarttua ja siirtyä. Lisäksi säädettävät rintalastan hihnat ja vyötärönauha tarjoavat maksimaalisen mukavuuden ja liikkuvuuden . Lisäksi pehmustettu holkki voi kiinnittää 15 tuuman kannettavan tietokoneen ja järjestää asiakirjat järjestelmällisesti.

Olipa kyse päivittäisestä toimistotyöstä tai retkeilystä, jossa on paljon tilaa ja taskuja, Black Diamond Street Creek 24L on erittäin korkealaatuinen ja kestävä reppu kaikille maailmanmatkaajille. Reput ovat ainoa todellinen seuralainen retkeily- tai retkeilyretkeilläsi. ¡Joten valitse viisaasti! Yhdistämällä tavaralaukkujen kestävyyden kaupunkien toiminnallisuuteen, Street Creek 24 on sinun lähiliikennepaketti, joka sopii erinomaisesti aikaisin aamulla tehtäviin käynteihin kuntosalilla ja myöhään illalla pyöräilee töistä kotiin.
Ominaisuudet:
Kuljetuslaukkujen inspiroima pakkausrakenne takaa luokan parhaan kestävyyden, nopea pääsy hameen päälokeroon
Anodisoitu mattamusta metallisuljin
15´-erityinen ulkoinen kannettavan tietokoneen holkki
Edessä vetoketjullinen organisaatiotasku oheislaitteille ja sekalaisille. laitteen tallennus
Sisäinen turvatasku lompakolle ja avaimille pudotettaessa kiipeilyhalliin
EVA-pehmustettu takapaneeli ja olkahihnat takaavat maksimaalisen mukavuuden työmatkalla
Litteät, matalaprofiiliset eteen kiinnitetyt päivänkakkaraketjut
Säädettävät rintalastan hihnat ja vyötärövyö (molemmat irrotettavat) turvallisen fi


Black diamond Street Creek 24L Backpack on täydellinen valinta täydentääksesi ulkoilu varusteitasi. trekkinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti trekkinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, ulkoilu verkkokaupastamme voit löytää muita ulkoilu tuotteita, jotka sopivat yhteen Black diamond Street Creek 24L Backpack:n kanssa.

Ominaisuudet Black diamond Street Creek 24L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Mukava reppu päivittäiseen käyttöön

-

mukava reppu päivittäiseen käyttöön ja kiipeilyyn, se on 24 litraa ja voit laittaa kannettavan tietokoneen ja kiipeilyvarusteet siihen yhdessä, köysi voi asettaa pussin päälle

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up