up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Black diamond

Black diamond Trail Blitz 12L Backpack

Black diamond Trail Blitz 12L Backpack

plus
  • Play videoBlack diamond Trail Blitz 12L Backpack
  • Black diamond Trail Blitz 12L Backpack
  • Black diamond Trail Blitz 12L Backpack

Black Diamond Trail Blitz 12L Backpack

Tuotekuvaus Black diamond Trail Blitz 12L Backpack

Riippumatta siitä, ostatko Grand Tetonin nopeasti autoon autoon, pääset vuoristoon suosikkirivisi ryöstelyyn, tai yksinkertaisesti etsimässä päivittäistä pakettia muutaman päivän ajan, Trail Blitz kuljettaa kaiken sinut tarvitsevat samalla kun se on kevyt ja nopea. Mukana on Blitz-tyylinen pääaukko, joka mahdollistaa nopean ja helpon pääsyn pyydyksiisi. Tässä paketissa on myös kaksi integroitua Z-pylväsholkkia, joten voit pysäyttää vaelluspaikat, kun polku päättyy ja kiipeily alkaa. BDFlash-tasku on suunniteltu erityisesti ajovalojen säilytykseen niille, jotka ovat aamunkoitolla tai tumman tehtävän jälkeen. Neljä takana olevaa liitossilmukkaa antaa mahdollisuuden yhdistää Trail Blitzin toiseen suurempaan pakettiin, jotta voit saada nopean irrotettavan huippukokouksen isompiin tehtäviin. Ja sen päälle, koko paketti kääntyy ulospäin ja tallentaa omaan taskuunsa.

Ominaisuudet:

Nopea Blitz-tyylinen pääava

Kaksi erillistä Z-pylväsholkkia pitävät vaelluspaikat turvassa vaelluksen ja työmatkailun aikana

Neljä liitossilmukkaa takapaneelin varrella suurempiin pakkauksiin kiinnitettäessä suurempia tehtäviä BDFlash-tasku — integroitu ajovalaisimen holkki, joka pitää sinut turvallisena ja näkyvänä Sisäinen turvatasku lompakolle ja avainvarastoon

Koko pakkaus kääntyy ulospäin ja varastoi omassa taskussaan, kun sitä ei käytetä. Kevyt olkahihnat, joissa on täysin säädettävä rintalastan hihna turvallisuuteen ja mukavuuteen 200D mini ripka läpikuultava kehon materiaali painonpudotukseen ja kestävyyteen

Tekniset tiedot:

Tilavuus: 12 L (732 cu in)

Keskimääräinen varastopaino: 185 g (6,52 oz)

Materiaalit: 100d Nylon 4mm Ripstop


Jos etsit Black diamond Trail Blitz 12L Backpack:a, löydät sen täältä markkinoiden parhaalla hinnalla. trekkinn:sta löydät tämän sekä paljon muita korkealaatuisia ulkoilutuotteita, joita saatat tarvita harrastaaksesi lempilajiasi. Älä missaa tätä mahdollisuutta ja varusta itsesi mahdollisimman hyvin, jotta voit nauttia urheilusta täysin siemauksin. Laajan Reputvalikoimamme ansiosta, saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Ominaisuudet Black diamond Trail Blitz 12L Backpack

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kevyt, mutta tarpeeksi vahva

-

Repun materiaali on kevyttä, mutta riittävän vahvaa, se voidaan rullata pieneen kokoon ja sitä on helppo kuljettaa.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up