up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Black diamond

Black diamond Trail Pro Shock Poles

Black diamond Trail Pro Shock Poles

Black diamond Trail Pro Shock Poles

Black diamond Trail Pro Shock Poles

Black diamond Trail Pro Shock Poles

Black diamond Trail Pro Shock Poles

plus
  • Play videoBlack diamond Trail Pro Shock Poles
  • Black diamond Trail Pro Shock Poles
  • Black diamond Trail Pro Shock Poles
  • Black diamond Trail Pro Shock Poles
  • Black diamond Trail Pro Shock Poles
  • Black diamond Trail Pro Shock Poles
  • Black diamond Trail Pro Shock Poles

Black Diamond Trail Pro Shock Poles

Tuotekuvaus Black diamond Trail Pro Shock Poles

Pohjimmiltaan vuorikiipeily- tai vaellusvälineet Black Diamond Trail Pro Shock on monipuolinen, kevyt, mukava ja kestävä vaellusnapa. Tämä monipuolinen, kestävä vaellusnapa tarjoaa teknisen toiminnallisuuden ja mukavuuden vuoristoympäristössä.

Tässä monipuolisessa vaellusnavassa on myös Control Shock -tekniikka, joka sijaitsee kahvassa ja tarjoaa nelivaiheisen iskunvaimennuksen jäykillä, epäsäännöllisillä maastoilla. Dual FlickLock Pro -säädön ansiosta, joka tarjoaa turvallisen otteen, nopean pääsyn ja nopean pituuden aina, kun tarvitset joitain säätöjä. Vaihdettavien teknisten vinkkien lisääminen antaa sinun vaihtaa kovametallien ja kumivihkojen välillä, kun vaellat karuilla maastoilla tai kiipeilet korkeiden kallioiden läpi.

Liukumattoman EVA-vaahtopidikkeen lisäys tarjoaa turvallisen pidon ja nopeat kuristimet jyrkillä maastoilla. Lisäksi kaksitiheyksinen tartuntapää ja 360 astetta pehmustettu rannehihna tarjoavat erinomaisen otteen ja maksimaalisen ergonomisen liikkeen.

Epäilemättä Black Diamond Trail Pro Shock on ihanteellinen alppinapa nopeasti liikkuville matkoille ja hankalille polkuille. Joten osta se ajattelematta! Meidän Trail-sarjan vaelluspylväs, joka on suunniteltu neljälle vuodelle polun monipuolisuudella, Black Diamond Trail Shock Pro sisältää Control Shock -teknologian maastoa vaimentavat edut yhdistettynä uuden SmashLock-pikalukitustekniikan nopeaan käyttöönottoon ja yhteensopivuuteen. SmashLock-pikalukitusmekanismin avulla voit nopeasti asentaa teleskooppipylvään ja lukita sen paikalleen helposti kuuletulla napsautuksella (pidä FlickLock Pro suljettuna asennuksen aikana). Sitten, kun FlickLock Pro avataan, paina pylvään kärki nopeasti ja tiukasti reitille, jotta SmashLock vapautuu nopeasti. Pultin Control Shock sijaitsee pitoalueella ja tarjoaa edistyksellisen nelivaiheisen iskunvaimennuksen, joka takaa tasaisen taaksepäin ohjauksen jopa kaikkein karuimmille poluille. Kahden tiheyden ote on päivitetty pehmeämmällä kumilla ja tasaisemmalla, mukavammalla muotoilulla, kun taas uusi ratkaisuhihna saa inspiraation valjaisteknologiastamme, joka takaa paremman turvallisuuden ranteessa ja paremman käsittelyn, kun käsitellään jyrkkää maastoa. Uudelleen suunnitellut FlickLock Pro-säädöt ovat nyt kevyempiä, vahvempia ja helppokäyttöisempiä, ja niissä on taottu alumiinirakenne. Vaihdettavat karbiditekniset vinkit tarjoavat turvallisen puremisen kaikesta graniittilevyistä männynhenkiin.

Ominaisuudet:

SmashLock Quick Release -tekniikka mahdollistaa nopean asennuksen ja kokoonpanon

Uusi FlickLock Pro säädettävyys - nyt alumiinirakenteella, joka on kevyempi ja helpompi käyttää

Päivitetty pehmeä vaahtokahva ratkaisuhihnalla lisää turvallisuutta ja parempaa käsittelyä

Vaihdettavat karbiditekniikat, 38 mm vaelluskori

Ski-yhteensopiva hammastanko hyväksyy syvälle lumelle 100 mm: n jauhekoreja

Tekniset tiedot:

Paino per pari: 590 g (1 lbs 4,81 oz)

Käytettävä pituus: 105 140 cm (41 55 in)

Kokoontaitettu pituus: 68 cm (26 in)


Black diamond Trail Pro Shock Poles on tuote, jonka löydät Sauvat kategoriasta, Vaellusvarusteet:sta, omasta ulkoiluverkkokaupastasi, trekkinn:sta. Älä odota enää kauempaa tietääksesi kaikista uskomattomista trekkinn:n eduista ja tarjouksista. Mitkä ovat siis Black diamond Trail Pro Shock Poles:n edut? Tämä tuote on suunniteltu erityisesti antamaan mukavuutta ja nautintoa ulkoilu:n harrastamiseen.

Ominaisuudet Black diamond Trail Pro Shock Poles

Väri
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Tangon tyypit

Asiakasarvostelut ja kysymykset (12)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Oikein hyvä

-

Erittäin hyviä keppejä. Erittäin mukava, erittäin käytännöllinen. Kirjaa tilauksen toimitusaika. Onnittelut.

Hyvä tuote

-

Se kesti vähän kauemmin kuin mitä sanottiin (vielä 4-5 päivää), mutta koska asun Azoreilla, odotin jo. Mitä tulee tuotteeseen erittäin hyvä. Parempi kuin mitä odotin.

Hyvät kepit

-

Hyvät pylväät ja helppokäyttöiset, kyllä, niiden mukana ei tule lumirosetteja

Tuotteen arvostelu

-

Melko hyvä laatu ja kohtuullinen hinta; En suosittelisi heitä hiihtoon, vaan vaellukseen.

Hyvät klubit, erinomainen palvelu

-

Nopea toimitus, hyvin pakattu, hyvin suojattu, kuten sen pitäisi olla, annan sille 10. En ole vielä kokeillut pylväitä, mutta ensi silmäyksellä ne näyttävät vahvoilta, teknisiltä, laadukkailta, luulen, että minulla on klubeja monille vuotta, Black Diamond on takuu. Erittäin tyytyväinen ostokseen.

Upea tuote

-

Upea tuote ... erittäin mukava katsoa ja erittäin tukeva; Antishock-järjestelmä on erinomainen. erinomaista vastinetta rahalle. Suositellaan.

Sisältääkö tämä esine napaa tai paria?

-

Voinko tietää, sisältääkö tämä esine napaparin vai vain yhden? Kiitos.

asiantuntijamme vastaavat

Hei David! Tämän tuotteen hinta on napaparille.
Kiitos kysymyksestäsi, ole hyvä ostos!

Hyvä laatu ja kohtuullinen hinta.

-

Hyvä laatu ja kohtuullinen hinta

Onnellinen

-

Olemme tyytyväisiä tuotteen laatuun, ja kun otetaan huomioon, että se oli peräisin niin pitkältä, olemme Kanadan Alberta-alueella, joten olemme tyytyväisiä toimitukseen kuluneeseen aikaan.

Parhaat kepit

-

Nämä tangot ovat erinomaisia, vahvoja, vaimennusjousi tekee työnsä erittäin hyvin.

Kiitos!

-

Tavarat saapuivat alun perin ilmoitetun ajanjakson kuluessa. Haluaisin käyttää sitä seuraavan kerran.

Olemme tyytyväisiä siihen, että pääsemme edullisesti aikaisin

-

Vahvistettuaan varsinaisen tuotteen kotimaan kaupassa, tuote saapui Alankomaista vain viikon kuluttua tilaamisesta verkosta. Olemme tyytyväisiä pakkauksiin.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up