`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Black diamond

Black diamond Trail Zip 18L

Black diamond Trail Zip 18L

  • Black diamond Trail Zip 18L
  • Black diamond Trail Zip 18L
  • Black diamond Trail Zip 18L
  • Black diamond Trail Zip 18L

Black Diamond Trail Zip 18L

Tuotekuvaus Black diamond Trail Zip 18L

Tärkeä vuoristovaruste painotietoisille kiipeilijöille tai ammattilaisille. Black Diamond Trail Zip 18L on kestävä, kevyt ja kovin alppimatkareppu. Tämä monipuolinen ja vaihdeystävällinen reppu tarjoaa myös optimaalisen toiminnallisuuden ja mukavuuden kiviin sidottujen harrastuksiesi aikana.

Tässä BD-reppussa on lukko taskuja, jäätyökalun taskut, pussi säiliöiden säilyttämistä varten ja irrotettavat hihnat kaikille muille vuorikiipeilyvälineille. Vetoketjullinen pääaukko yläosassa auttaa helppoa ja nopeaa pääsyä . Uusittujen olkahihnojen ansiosta se on helppo tarttua ja mennä, ja lämpömuovattu takapaneeli tarjoaa maksimaalisen mukavuuden liikkuvuudella vuoristoympäristössä. Kiitos BD-salamataskun, jossa on integroitu ajovalaisinsäilytys, joka pitää sinut turvassa pimeissä ja arvaamattomissa paikoissa ja kahdella Z-navalla, kun olet väsynyt ja tarvitset apua.

Lisäksi tämä 18 litran nesteyhteensopiva reppukapasiteetti on täydellinen kannettavan tietokoneen, urheiluvälineiden, vaatteiden tai matkapuhelimien pitämiseen. Olipa kyseessä päivittäinen työmatka tai vaellus, jossa on paljon tilaa ja taskuja, Black Diamond Trail Zip 18L on erittäin korkealaatuinen ja kestävä reppu kaikille maailmanmatkaajille. Reput ovat ainoa todellinen seuralainen retkeily- tai retkeilyretkeilläsi. Joten valitse viisaasti!

Trail Zip 18 on suunniteltu päiväretkiä tai kaupunkiliikennettä varten. Trail Zip 18 -sarjassa on 18 litraa vetoketjullista pääsyä, ja siinä on myös omistettu Z-napaholkit vaellusnapojen kiinnittämistä varten ja allekirjoituksellamme valmistettu BDFlash-tasku, joka on erityisesti suunniteltu ajovalaisimien säilyttämistä varten, pitäen sinut turvassa ja näkyvissä. Sisäinen stash-tasku tallentaa lompakon
ja näppäimet, kun taas takana olevat neljä kytkentäsilmukkaa mahdollistavat Trail Zip 18: n kiinnittämisen toiseen suurempaan pakkaukseen, joten voit saada nopeasti irrotettavan huippukokouksen suurempiin seikkailuihin.
Ominaisuudet:
Vetoketjullinen pääaukko
Kaksi erillistä Z Pole -holkkia pitävät vaellusnavat turvallisina vaeltaessa ja työmatkalla
Neljä kytkentäsilmukkaa takapaneelia pitkin kiinnittämistä varten suurempiin pakkauksiin pidempien tehtävien aikana
BDFlash-tasku - integroitu ajovalaisinholkki, joka pitää sinut turvassa ja näkyvissä Sisäinen suojatasku lompakkojen ja avainten säilyttämistä varten
Kevyt olkahihna täysin säädettävällä rintaremmillä turvallisuuden varmistamiseksi
100D mini rip läpikuultava vartalomateriaali kevyeen mukavuuteen ja kestävyyteen


Black diamond Trail Zip 18L:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, ulkoilu verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Black diamond Trail Zip 18L. Reput tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet Black diamond Trail Zip 18L

Sukupuoli
Ikä
Rakenne
Tilavuus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Reppu

-

Tuote täyttää odotukset, suosittelen sekä reppua että myyjää. Nopea toimitus.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje