up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

black-friday

banner campana

Black Friday Luokat

Black Friday 2019

Black Fridaysta puhuminen tartuttaa hyvää mieltä ja iloisuutta, sillä tästä päivästä on tullut synonyymi parhaista tarjouksista kaikista lempituotteistasi ja –brändeistäsi. Siksi läntisen maailman isoimpiin ja tärkeimpiin tapahtumiin kuuluva Black Friday 2019 on saapunut Trekkinniin, jotta voimme tarjota upeimmat tarjoukset retkeilyvaatteista ja -varusteista.

loading

Mikä on Black Friday?

Black Friday tunnetaan päivänä, jolloin tuhannet kaupat ja puodit monissa mailman maissa (alun perin Yhdysvalloissa) alentavat hintojaan, jotta miljoonat asiakkaat voivat ostaa kaikenlaista haluamaan uskomattomiin hintoihin ja valmistautua jouluun mahtavilla lahjoilla. Tiedätkö jo mitä haluat ostaa Black Fridayna? Ole valmiina!

Mikä on Black Friday?

Tänä vuonna Black Fridayta 2019 vietetään 29. marraskuuta eli heti kiitospäivän jälkeen, jolloin joulusesonki virallisesti alkaa Yhdysvalloissa. Esimerkiksi Espanjassa vasta viisi vuotta sitten hallitus hyväksyi Black Fridayn aloittamaan joulusesongin.

Black Friday -tarjouksemme

Me Trekkinnillä olemme valikoineet mahtavia tarjouksia ja alennuksia retkeilutuotteille, yhdessä maailman vuorikiipeilyn huippubrändien kanssa, jotta sinä voit kiivetä, vaeltaa ja patikoida täysin turvallisesti ja mahtavaan hintaan.

Black Week -viikko Trekkinnillä

Tiedämme ettei yksi päivä riitä katsastamaan kaikkia valmistamiamme tarjouksia, joita et varmasti halua missata. Siksi olemme päättäneet varata tähän koko viikon,eli Black Friday -tarjoukset alkavat maanantaina 25. marraskuuta ja jatkuvat seuraavaan maanantaihin asti (Cyber Monday). Pääset siis  nauttimaan täydestä Black Week -viikosta Trekkinnillä.
Vuorikiipeilyn johtavat brändit kuten The North Face, Salomon, Arcteryx, Columbia, La Sportiva, Salewa, Osprey, Garmin, Black Diamond ja Petzl ovat kansamme koko viikon Black Friday 2019 -alennuksissa. Voit rauhassa valita parhaista tarjouksista takit, kengät, reput ja muut urheilutarvikkeet joita tarvitset nauttiaksesi retkeilystä.

Black Fridayn historia

On olemassa useampia teorioita Black Fridayn alkuperälle. Yhden mukaan nimitystä ”musta perjantai” käytettiin ensimmäisen kerran 24. syyskuuta 1869 finanssikaaoksesta, jonka aiheuttivat Wall Streetillä satoja yrityksiä konkurssiin vieneet Jay Gould ja Jim Fisk.
Satakunta vuotta myöhemmin Philadelphian asukkaat tukkivat liikenteen kiitospäivän jälkeisillä jouluostoksillaan, ja nimityksellä viitattiin kaupungissa vallinneeseen kaaokseen. Tämä tarina muistuttaa ehkä eniten nykyisen Black Fridayn henkeä. Vuonna 1975 New York Times loi termin vuonna kuvatessaan samanlaista ostosten aiheuttamaa kaaosta kiitospäivän jälkeisessä New Yorkissa.
Näin ollen ei ole varmaa päivämäärää Black Fridayn alkamiselle, mutta perinne on jatkunut Yhdysvalloissa jo yli 50 vuotta, ja monet maat ympäri maailman ovat kopioineet päivän asiakkaiden houkuttelemiseksi ja myynnin kasvattamiseksi. Espanjassa ensimmäisenä nämä alennusmyynnit aloitti Apple vuonna 2010, mutta vuoden 2012 jälkeen sadat fyysiset ja virtuaaliset kaupat ovat alkaneet viettää tätä päivää.

Cyber Monday 2019

Legendan mukaan hyvää Black Fridayta ei ole ilman Cyber Mondayta. Jos et ajatellut koko Black Week -viikon olevan tarpeeksi, Cyber Monday tuo myös mahtavia tarjouksia ihan vain varmuuden vuoksi, jotta sinä voit korvata menetettyä aikaa. Cyber Monday on peräisin vuodelta 2005, jolloin Yhdysvalloissa virtuaaliset kaupat eli verkkokaupat halusivat alkaa tehostaa nettimyyntiään shokeeravilla alennuksilla.
Cyber Mondayta 2019 vietetään 2. joulukuuta, joten voit suunnistaa retkeilykauppaamme ja saada käsiisi kaikki alennushintaiset kiipeilytuotteet tuohon päivään saakka.

clouse menu Sulje