`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

CMP

CMP Boy Fix Hood Jacket

CMP Boy Fix Hood Jacket

CMP Boy Fix Hood Jacket

  • CMP Boy Fix Hood Jacket
  • CMP Boy Fix Hood Jacket
  • CMP Boy Fix Hood Jacket
  • CMP Boy Fix Hood Jacket

CMP Boy Fix Hood Jacket

Tuotekuvaus CMP Boy Fix Hood Jacket

Tämä softshell-vaate täyttää niiden tarpeet, jotka haluavat nauttia ulkona, kankaan erityisen kolmen kerroksisen rakenteen ansiosta, joka on tuulenpitävä ja vedenkestävä (WP 7.000) ja samalla varmistaa jonkin verran hengittävyyttä (MVP 1.000). CLIMAPRO ™ tectin erityisen termisen, mikrohuokoisen kerrostuksen ansiosta.
Lisäksi siellä on fleece, joka pitää sinut lämpimänä ja tekee kankaasta pehmeän ja miellyttävän iholla.


CMP Boy Fix Hood Jacket:a on saatavilla varastossamme eri ominaisuuksilla. Osta se nyt trekkinn:ssa ja hyödy upesita eduista. Lisäksi, CMP Boy Fix Hood Jacket:lla on CMP:n takaama virallinen laatutakuu. Voit myös täydentää varusteitasi muilla Takit kategorian Lasten vaatteet tuotteilla.

Ominaisuudet CMP Boy Fix Hood Jacket

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje