`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

CMP

CMP Boy Jacket Fix Hood

CMP Boy Jacket Fix Hood

CMP Boy Jacket Fix Hood

  • CMP Boy Jacket Fix Hood
  • CMP Boy Jacket Fix Hood
  • CMP Boy Jacket Fix Hood
  • CMP Boy Jacket Fix Hood

CMP Boy Jacket Fix Hood

Tuotekuvaus CMP Boy Jacket Fix Hood

Tekniset tiedot:
Kevyt Softshell: 100% Pl
Paino: 180 Gr / M²
Sisäpuoli: 100% pl
tekniikka:
ClimaProtect®:
CMP on luonut ulkokokoelmaansa ClimaProtect®, erityisen lämpölaminaatin, joka on kerrostettu vaatteen kangaskerrosten väliin. Suojaa elementtejä vastaan ja takaa samalla erinomaisen hengittävyyden maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi minkä tahansa ulkoilun aikana. ClimaProtect® Medium -versiossa vaatteessa on osittain teipatut saumat, kun taas ClimaProtect® Prossa saumat ovat täysin teipattuja, mikä varmistaa erinomaisen suojan elementtejä vastaan.


Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi ulkoilu verkkokaupastamme. Osta CMP Boy Jacket Fix Hood alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin ulkoilu tuotteisiin Lasten vaatteet ja täydennä varusteitasi trekkinn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Ominaisuudet CMP Boy Jacket Fix Hood

Asiakasarvostelut ja kysymykset (15)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä takki

-

Kevyt ja lämmin

Takki hyvin, kohtalokas lähetys

-

Takki on loistava, mutta hintaero muihin kauppoihin verrattuna ei ole sen arvoinen. Sen lisäksi, että viivästytetään jo pitkään kuljetetulla lähetyksellä, he ilmoittavat sinulle vasta, kun kysyt, kun runsas toimitusaika on ohi. Ilmeisesti ne eivät olleet varastossa, mutta oi yllätys, voit jatkaa takin ostamista, koska verkossa se näytti silti varastosta. Lisäksi kirjoitat WhatsAppille, joka ilmestyy, koska puhelimessa kukaan ei vastaa puheluihin ja he jatkavat sinua pitkään. En enää koskaan osta tässä kaupassa.

Hyvä takki talven viettämiseen.

-

Emme ole kokeilleet sitä. Ostetaan ennakoimaan vuoden alun kylmää ja 8-vuotiaan poikani (130) koko muutosta. Ajattelin sen tulevan kevyemmäksi, mutta se näyttää erittäin lämpimältä ja on melko paksu. Toisin kuin se, se painaa melko verrattuna muihin, meillä on ollut sama merkki, mutta enemmän tekniikoita. Näemme kuinka se käyttäytyy veden kanssa.

Cmp poikatakki kiinnitettävä huppu

-

Laadukas tuote. Ei liian paksu, mutta erittäin lämmin ja pehmeä. Sopii kokoon. Vain väri on odotettua erilainen, odotettavissa on enemmän mustaa / harmaata, mutta on sinistä. Poika on erittäin tyytyväinen.

Muistaa

-

Ostin tämän takin lapselleni, se sopii täydellisesti kooltaan. Malli on erittäin kaunis, voit käyttää sekä kaupungissa että retkellä. Sen lapsi laski sateessa eikä kastunut. Suosittelemme tätä tuotetta.

Takki arvostelu

-

Ostin tämän takin pojalleni. Mitat vastaavat tuotteessa ilmoitettuja. erittäin korkealaatuinen tuote. Malli sopii sekä kaupunkiin että retkeilyyn. Sen lapsi laski sateen alla ja pysyi kuivana. Suosittelen tätä tuotetta, tämä alennusosto on erityisen miellyttävä.

Odotettu

-

Takki on kuvattu. Emme ole vielä käyttäneet sitä

Kaunis takki

-

Kaunis! Tarkoitettu pojalleni, joka halusi urheilullisen ja käytännöllisen takin puolivälissä. Lämmin ja erittäin kaunis myös kouluun käymiseen. Erittäin tyytyväinen!

Laatu

-

Erinomainen laatu, hieman pienempi, tilattu marginaalilla.

Hyvä laatu

-

Ostan toisen, hyvin lapsen kevätvaatteita. Hinta laatu - täydellinen, suosittelen. Pieni "malomerit"

Hyvä laatu

-

Erittäin hyvä prosessi, kevyt ja lämmin

Erittäin hyvä

-

Se on ohut ja lämmin. Poikani on iloinen, hän sanoo, että se on erittäin mukava.

Loistava

-

Erittäin hyvä laatu, kevyt mutta erittäin lämmin

Hyvä laatu

-

Tuote on erittäin hyvälaatuinen, hyvin vähän raskasta, mutta erittäin lämmin, suositeltava, kooltaan melko pieni

Erittäin hyvä

-

Erittäin hyvä Hieno, mukava ja lämmin.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje