`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Cmp

Cmp Elettra Mid Hiking WP

  • Cmp Elettra Mid Hiking WP
  • Cmp Elettra Mid Hiking WP

Cmp Elettra Mid Hiking WP

Tuotekuvaus Cmp Elettra Mid Hiking WP

ELETTRA on monipuolinen saapas, jonka urbaani ulkotyyli tekee siitä ihanteellisen kävelyyn kaupungissa.

Se on yhtä kotona vuoristossa monien teknisten ominaisuuksien, kuten VIBRAM-pohjan, kumisten varvas- ja kantapääsuojaten sekä vedenpitävän CLIMAPROTECT-kalvon ansiosta.

Saatavana matalassa ja keskimmäisessä versiossa mokkanahkaa ja kangasvuori, ja tänään PLUS-versio täysjyvänahkaisella päällä ja siannahan vuorilla


Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi ulkoilu verkkokaupastamme. Osta Cmp Elettra Mid Hiking WP alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin ulkoilu tuotteisiin Miesten kengät ja täydennä varusteitasi trekkinn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Ominaisuudet Cmp Elettra Mid Hiking WP

Sukupuoli
Ikä
Korkeus saappaat
Materiaalit
Tuotetyyppi
Läpäisemättömyys
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje