`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Cmp

Cmp Jacket Snaps Hood

  • Cmp Jacket Snaps Hood
  • Cmp Jacket Snaps Hood
  • Cmp Jacket Snaps Hood

Cmp Jacket Snaps Hood

Tuotekuvaus Cmp Jacket Snaps Hood

Toimiva ulkotakki, jota voidaan käyttää keskikerroksena, mutta myös ulkokerroksena lievempinä päivinä:

vettä hylkivä kangas, synteettinen pehmuste hihoissa ja sivuilla sekä CMP Feel Warm Down (täyttöteho 600) kehonrakennus rinnassa ja selässä.

Tämän vaatteen alaspäin käsitellään Teflon®-alas- ja höyhensuojuksella.

Tämä käsittely pitää alas täytetyt tuotteet, jotka toimivat kuten uudet, pidemmän aikaa, mikä vähentää tarvetta vaihtamiseen.


Cmp Jacket Snaps Hood:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, ulkoilu verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Cmp Jacket Snaps Hood. Takit tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet Cmp Jacket Snaps Hood

Takin tyyppi
Ominaisuudet
Huppu
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje