`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Cmp

Cmp Woman Zip Hood Jacket

  • Cmp Woman Zip Hood Jacket
  • Cmp Woman Zip Hood Jacket

Cmp Woman Zip Hood Jacket

Tuotekuvaus Cmp Woman Zip Hood Jacket

Tämä kevyt softshell -vaate täyttää kaikki ne tarpeet, jotka haluavat nauttia ulkona, koska se on tuulenpitävä ja vedenpitävä (WP 5.000) kangasta, joka on kolmikerrosrakenne ja joka samalla takaa hengittävyyden (MVP 5.000) Clima Protectin erikoislaatuisen mikrohuokoisen kerroksen ansiosta.Osta nyt Cmp Woman Zip Hood Jacket niinkin edulliseen hintaan kuin 60.95 $. Cmp:n valmistama Woman Zip Hood Jacket:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. trekkinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille ulkoilutuotteille. Tarkastele kaikkia Naisten vaatteet-osastomme Takit:a.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet Cmp Woman Zip Hood Jacket

Sukupuoli
Takin tyyppi
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Huppu
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje