`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Cmp

Cmp Zip Off Pants

  • Cmp Zip Off Pants
  • Cmp Zip Off Pants

Cmp Zip Off Pants

Tuotekuvaus Cmp Zip Off Pants

Kaksi housua yhdessä.

Käytä Zip Off -toimintoa muuttaaksesi housut shortseiksi ja olet valmis mihin tahansa säähän kesätapahtumien aikana.

Housut on valmistettu nopeasti kuivuva, tahraa kestävästä kankaasta.

Nämä kevyet ja vahvat housut takaavat myös UPF 30 UV-suojauksen.Suunnitteletko Cmp Zip Off Pants:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi trekkinn:n, ulkoilukaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 28.99 $, ainoastaan rajoitetun ajan! trekkinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Cmp-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla ulkoilu tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Cmp Zip Off Pants

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Vaellus housut poika.

-

Erittäin mukavat housut, ne ovat erittäin mukavia ja tuntuu hyvältä! Ihanteellinen retkeilyyn. Ihanteellinen muunneltavaksi ja nopeasti kuivuvaksi.

Kaliteli

-

harika bir ürün. 2 yaşındaki kızım için aldım. almak isteyenler hiç düşünmeden alabilirler. kaliteli ve çok güzel bir pantolon. kızım Gökçe Umay çok sevdi

Hyvä tuote

-

Ostin heidät 9-vuotiaalle tytölle, he näyttivät hyvältä, materiaali oli hyvälaatuista.

Hyvä tyttö vaellushousut

-

Laadukas hinta, joka on lyömätön näissä vaellushousuissa lapsille. Minulla oli jo pienempi koko ja ostimme ne takaisin samalta mallilta, koska ne olivat loppuneet koostaan. Ne ovat hyviä ja kestäviä, kun ne käyttävät pesukoneessa olevia jätteitä ja ovat yhtä hyviä kuin uudet.

Hyvä tuote

-

Vesratile, kevyt, erittäin hyvä valinta hintaan.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje