`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Columbia

Columbia Back Bowl

Columbia Back Bowl

Columbia Back Bowl

  • Columbia Back Bowl
  • Columbia Back Bowl
  • Columbia Back Bowl
  • Columbia Back Bowl

Columbia Back Bowl

Tuotekuvaus Columbia Back Bowl

Back Bowl on retkeilijöiden takki, jolla voit kiivetä tai pukeutua rentoasti kaupunkiin. Columbia on luonut tämän vaatteen niin, että tunnet olosi täysin mukavaksi sen epävirallisen tyylin kanssa. Tämän urheilukaapin muotoilu on inspiroitu 90-luvulta värillisillä lohkoillaan.

Fleece-malli sisältää rakenteessaan useita värejä. Edessä on täysi vetoketju, joka helpottaa avaamista ja sulkemista. Rinnassa on brändin heijastava logo. Versiossa ei ole konepeltiä. Sen rakenne on 1005 polyesteria, materiaali, joka antaa sille paremman kestävyyden.

Tämä kylmä takki on välttämätön matalien ulkolämpötilojen tehokkaaksi torjumiseksi. Urheilullinen tuulitakki on valmistettu 100% polyesteristä. Saatavana eri väreissä ja kokoissa.

PALAUTUSPYÖRÄ

Tämä erottuva 90-luvun inspiroiduista väripalkeista, tämä fleece-vetoketju pitää sinut lämpimänä polulta kadulle.

OMINAISUUDET:

Vetoketjulliset käsitaskut

tuotu

Käyttö: Trail


Columbia Back Bowl:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät Columbia:n tuotteista ja muista ulkoilutuotteista, tsekkaa myös Miesten vaatteet tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme trekkinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet Columbia Back Bowl

Sukupuoli
Vetoketjun pituus
Huppu
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje