`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Columbia

Columbia Bugaboot III

Columbia Bugaboot III

  • Columbia Bugaboot III
  • Columbia Bugaboot III
  • Columbia Bugaboot III
  • Columbia Bugaboot III

Columbia Bugaboot III

Tuotekuvaus Columbia Bugaboot III

Silver Ridge II Cargo Pants Short on lyhythihainen malli, joka pitää sinut miellyttävältä polun aikana. Versio on valmistettu 100% nailonista ja 57% polyesteria.

Vaate sisältää kankaita, jotka imevät nesteitä ja suojaavat UVA- ja UVB-auringonsäteiltä . Omni Shade -teknologia koostuu aineista, jotka ansaitsevat ja heijastavat säteilyä ja jotka ovat pitkäaikaisen auringonpolttamisen ehkäisemistoimi. Toisaalta, sinulla on kosteuden imeytyminen, pitää sinut kuivana. Omni Wick -vesi-imukykyinen kangas toimii edistyneen haihtumisen aikaansaamiseksi.

Urheiluväline on varustettu joustavilla materiaaleilla, jotka helpottavat säätämistä vyötärölinjaasi . Shortsien sulkeminen muodostuu sulkemisesta ja silmukasta. Sivulla on taskut käsien sijoittamista varten. Jos haluat suojata pieniä henkilökohtaisia esineitä, takana on vetoketjullinen tasku. Kolumbian tämän teoksen ominaispiirre on, että pussien sisäpuoli on luotu hikoilun edistämiseksi.

Kun etsit luotettavia kylmän sään saappaita, nämä Columbia miesten saappaat ovat vain asia nähdä sinut läpi lumen seikkailuja.

Vedenpitävät, saumat suljettuina, eristettyinä ja paksulla kumipohjaisella pehmustuksella, nämä saappaat ovat ihanteellisia, oletteko kiinnostuneita seuraavasta suuresta noususta tai vain menemästä erityisen mustalle kävelylle.

OMINAISUUDET:

Ruiskuvalettu kuori.

200g eristys.

Nimellisarvo 32C.

Techlite-kevyt välipohja pitkäikäiselle mukavuudelle, erinomaiselle pehmustukselle ja korkealle energian tuotolle.

Omni Grip ei merkitse vetokumia.Tutustu nyt kaikkiin Miesten kengät tuotteisiimme, jotka löydät trekkinn:sta, kuten Columbia Bugaboot III. Osta nyt Columbia Bugaboot III ja säästä paljon puhdasta rahaa Saappaat tuotteista. Lisäksi, Columbia-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että ulkoiluverkkokaupastamme voit löytää Columbia Bugaboot III:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? trekkinn:n Miesten kengät tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Columbia Bugaboot III

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Teknologiat
Kengän leveys
Anturateknologia
Läpäisemättömyys
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kengät vuorilla

-

Joten meidän on annettava enemmän kuin tavallista: minulle 47 on kunnossa Columbiassa ja olen pahoillani siitä, etten ole ottanut 48: aa, se puristaa hieman

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje