`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Columbia

Columbia Canyon Point

Columbia Canyon Point

Columbia Canyon Point

Columbia Canyon Point

Columbia Canyon Point

  • Columbia Canyon Point
  • Columbia Canyon Point
  • Columbia Canyon Point
  • Columbia Canyon Point
  • Columbia Canyon Point
  • Columbia Canyon Point

Columbia Canyon Point

Tuotekuvaus Columbia Canyon Point

Canyon Point on kylmä takki , joka auttaa sinua taistelemaan tehokkaasti matalissa lämpötiloissa. Tämän mallin avulla tunnet maksimaalisen mukavuuden, koska siinä on lämpövälikerros, joka ylläpitää kehon lämpöä.

Urheiluasut on valmistettu 100% polyesteristä. Sen suunnittelussa on kaksi taskua käsille. Rinnassa siinä on vetoketjutasku, joka auttaa suojaamaan pieniä henkilökohtaisia esineitä. Etuosassa on täysi vetoketju, joka helpottaa avaamista ja sulkemista.

Tämä malli on villapaita eikä siinä ole hupua. Talvitakki sisältää Omni Shield -kankaan, joka pitää sinut puhtaana, kuivana ja suojattuna. Tällä urheilulisäosalla saat liikkumisvapauden normaalista leikkauksestaan johtuen. Saatavana eri väreissä ja kokoissa.

Ominaisuudet:

Omni SHIELD TM edistynyt repellenssipeittokuva

Vetoketjullinen rintatasku

Vetoketjulliset käsitaskut

Fleece vuorattu kaulus

Tekniset tiedot:

Kangas:

100% polyesteriä.


Columbia Canyon Point:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, ulkoilu verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Columbia Canyon Point. Fleecet tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet Columbia Canyon Point

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

% 100 güvenilir trekkinn orjinal

-

3. Siparişimi de verdim in uygun fiyat garantisisin yanın da yaptığınız% 15 lik indirim için ayrıca teşekürler trekkinn orjinal ürün kaliteli hizmet müşteri memnuniyeti odaklı çalışanlar 4. Siparişim ipam ırimımımımımımımımımımımımımımımımım.

Hyvä kohta% 100 orjinal columbia

-

Bu ürünü çok beğendim kaputlu olması ayrı bir avantaj uygun fiyat olmasi daha ayrı bir avantaj orjinal olması daha daha ayrı bir avantaj trekkinn den almak daha daha daha ayrı bir avantaj :)) :)) :)) :)) :))

Canyon piste

-

Harika muhteşem şahane bir ürün En uygun fiyat garantisi ile sadece trekkinn de Turkiye ye sadece 10 kuukautta teslimat teşekürler trekkinn

Suositella

-

Suosittelen myymälää, nopea toimitus etäisyydestä huolimatta;)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje