`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Columbia

Columbia Convey 25L Rolltop

Columbia Convey 25L Rolltop

Columbia Convey 25L Rolltop

  • Columbia Convey 25L Rolltop
  • Columbia Convey 25L Rolltop
  • Columbia Convey 25L Rolltop
  • Columbia Convey 25L Rolltop
  • Columbia Convey 25L Rolltop

Columbia Convey 25L Rolltop

Tuotekuvaus Columbia Convey 25L Rolltop

Convey 25L kuuluu Columbian urheilulinjaan . Tämä retkelaukku on suunniteltu säännölliseen käyttöön, koska se on valmistettu parhaista materiaaleista. Tärkeimmistä suojausominaisuuksistaan se erottuu siitä, että se estää veden tunkeutumisen sisätiloihin sen läpäisemättömän kankaan takia.

Urheilulaukku on valmistettu 100% polyesteristä ja TPE-pinnoite ulkopuolella. Yläosassa siinä on ylin rullakaihdin. Osana osastoitaan kaksi taskua vesipullojen löytämiseksi ja ulkoalueella siinä on suojatasku henkilökohtaisten esineiden säilyttämistä varten. Tämän urheilulisän mitat ovat 61 cm korkeita, 25 cm, 4 cm leveitä ja 17,8 cm syviä.

Sisäpuolella sen kapasiteetin avulla voit siirtää kannettavaa tietokonetta jopa 15 tuumaa. Sen pehmustettu selkä tarjoaa paremman tuen ja mukavuuden, välttää epämukavuudet ja loukkaantumiset. Lisävarusteena tässä mallissa on pelastuksen pilli. Koneen paino on noin 800 grammaa.

Päivittäinen työmatka:
Convey 25l rullatop-päiväpakkaus on ihanteellinen pakkaus päivittäisiin työmatkoihin tai etäisiin matkoihin.
Ihanteelliset yksityiskohdat: Helppo pääsy rullalle, vaahtomuovitettu selkäosa, rintalastan hihna ja ulkoisesti käytettävä pehmustettu kannettava tietokone-holkki, joka sopii 15´-kannettavaan tietokoneeseen.


Ominaisuudet:

Rullasuljin, ulkoisesti päällystetty pehmustettu kannettava tietokone
Sopii jopa 15 ”kannettavaan tietokoneeseen
Selkänojalla pehmustettu vaahto mukavuutta ja tukea
Rintalastan hihna pelastusvihellyksellä
Kaksi vesipullotaskua, ulkoinen turvatasku


Tekniset tiedot:

Kangas: 600D päällystetty 100% polyesteri, 100% polyesteri, TPE-pinnoite puoli ulospäintrekkinn:stä, omasta ulkoiluverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Columbia Convey 25L Rolltop tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Columbia:n tuotteita, kuten Convey 25L Rolltop, kuten Reput ja matkalaukut kategoriasta ulkoilu verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen ulkoilu varusteisiin ja tsekkaa myös Columbia Convey 25L Rolltop:n asiakasarviot.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (6)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Laatu

-

Laukku on ihana. Se on tilava, sopii mukavasti asioihin, jotka sinun on otettava 1-2 päivän ajan retkeilyssä. Suunnittelu on erittäin hyvä ja mukava. Siinä on etutaskut, joissa voit tukea telttaasi ja makuupussiasi koukkuilla. Sisällä on pienet vetoketjutaskut pienille esineille. Erittäin hyvä valinta. Olen erittäin tyytyväinen.

Hyvä reppu

-

Sen hyvä tuotemerkki, korkea laatu ja täydellinen muotoilu.

Hyvä reppu

-

Sen hyvä tuotemerkki, korkea laatu ja täydellinen muotoilu.

Ihana tuote

-

Erinomainen reppu !!! Ihanteellinen päivittäin. Laadukas materiaali. Suosittelen sitä!

Suuri reppu!

-

Tämä reppu on rakennettu hyvin sanottuna. Vaahto pehmustettu selkä tekee siitä vesipullon hihat pehmeästä materiaalista.

Erittäin hyvä tuote!

-

Tuote on yhdenmukainen kuvauksen kanssa, kiinteä ja vankka, se on jo mukana Pariisin metroissa, se myy tai satoi, ladataan tai ei. Hänen pentueensa on melko johdonmukainen (25 litraa), se on vähän liikaa jokapäiväiseen kaupunkikäyttöön, mutta hei, emme löydä pussiin pakata, kun lopetamme Mono'p: n ostoksiin ainakin. Laukku on sateen kestävä ja EI IMPERMEABLE! Oikeanpuoleinen vetoketju antaa nopean ja helpon pääsyn tietokoneeseesi tai muuhun laukkuun, kun pääset lopulta laukussa olevaan pussiin. 3D-verkon vaahto olkahihnalla ja takana tekee tuotteesta erittäin miellyttävän kulutusta, et tunnu pussin sisällöstä takana ja jäykkä selkä puoltaa sinua mahdolliselta vaikutukselta, kun pussi löytää sen täynnä kulmikkaat esineet. ! Lyhyesti sanottuna, suosittelen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje