`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Columbia

Columbia Crestwood Mid Wprf

Columbia Crestwood Mid Wprf

Columbia Crestwood Mid Wprf

  • Columbia Crestwood Mid Wprf
  • Columbia Crestwood Mid Wprf
  • Columbia Crestwood Mid Wprf
  • Columbia Crestwood Mid Wprf
  • Columbia Crestwood Mid Wprf

Columbia Crestwood Mid Wprf

Tuotekuvaus Columbia Crestwood Mid Wprf

Kaikki tavoitteet ovat saavutettavissa. Lisää Crestwood Mid vedenpitävällä . Näillä täysjyvänahasta ja vedenpitävästä kankaasta valmistetuissa retkeilykenkäissä estät nesteiden pääsyn sisäänpäin pitäen jalat kuivina ja raikkaina.

Iskunvaimennus ja mukavuus taataan sisällyttämällä kestävä välipohja. Edessä alueella on Techlite-kerros, joka vähentää pronaation aikana syntyviä vaikutuksia. Kumipohja suosii pitoa monimutkaisilla pinnoilla. Pysyt vakaana pitämisjärjestelmästään, joka takaa vankan perustan.

Vuorikiipeilykengän ulkorakenteessa on verkkokieli, joka parantaa ilman kulkua ja eliminoi hikoilun vaikutukset. Pala sulkeminen on perinteistä nauhoilla, jotka takaavat oikean istuvuuden jalkaasi. Malli on saatavana erikokoisina ja -äänisinä.

COLUMBIA Crestwood Mid Wprf


Jos olet kiinnostunut Columbia:n Crestwood Mid Wprf tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Naisten kengät tuotteet Columbia-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Columbia suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia ulkoilu tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Columbia Crestwood Mid Wprf jo tänään!

Ominaisuudet Columbia Crestwood Mid Wprf

Ominaisuudet
Korkeus saappaat
Materiaalit
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Liukas lattia

-

Tuote mukautuu mutaisiin ja liukkaisiin alueisiin. Kiitos

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje