`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Columbia

Columbia Flare Gun Corduroy

Columbia Flare Gun Corduroy

Columbia Flare Gun Corduroy

  • Columbia Flare Gun Corduroy
  • Columbia Flare Gun Corduroy
  • Columbia Flare Gun Corduroy
  • Columbia Flare Gun Corduroy

Columbia Flare Gun Corduroy

Tuotekuvaus Columbia Flare Gun Corduroy

Pukeudu mukavasti Flare Gun Corduroy -vaatella . Nämä rento housut on suunniteltu suorassa istuvuudessa, ja niissä yhdistyvät 98% puuvillaa ja 2% elastaania.

Housut sopivat hyvin vyötärölle napilla. Sen rakenteessa siinä on etu- ja takatasku, jonka avulla voit asettaa kädet ja suojata pieniä henkilökohtaisia esineitä.

Liikevapauden parantamiseksi tässä versiossa on joustava kangas useisiin suuntiin. Pala puhdistetaan pesukoneella. Tämä urheiluasu on yksivärinen ja sitä on saatavana useissa väreissä.

Tämän napanuoran alaspainikkeen tarkistuskuviot ovat yhtä syksyisiä kuin vaellus putovien lehtien keskuudessa.

Rento mukavuus:

Käytä sitä nappina tai löysänä päällyspaitana - universaali istuva ja pudottava hännän helma tarjoaa runsaasti mukavuutta ja peittävyyttä.

Ominaisuudet:

Monikäyttöiset taskut

Pudota hännän helma

Tekniset tiedot:

Kangas: 100% puuvillaa


Haluaisitko hankkia itsellesi suositun Columbia Flare Gun Corduroy:n? Olet saapunut oikeaan paikkaan! Paitapuserot kokoelmasta, ulkoilu kaupasta löydät suuren valikoiman eri malleja ja värejä aina parhaalla hinnalla. trekkinn:stä löydät parhaat ulkoilu tuotteet, jotka vastaavat tarpeitasi. Vai etsitkö lahjaa ystävälle? Älä missaa Miesten vaatteet:n upeita tarjouksia.

Ominaisuudet Columbia Flare Gun Corduroy

Sukupuoli
Ikä
Hihatyypit
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje