`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Columbia

Columbia Mossy Path

Columbia Mossy Path

Columbia Mossy Path

  • Columbia Mossy Path
  • Columbia Mossy Path
  • Columbia Mossy Path
  • Columbia Mossy Path
  • Columbia Mossy Path

Columbia Mossy Path

Tuotekuvaus Columbia Mossy Path

Älä anna periksi onnesta, joka kouluttaa sinut sateessa. Mossy Path on urheiluväline, joka pitää sinut lämpimänä ja samalla poistaa hikoilun ja pitää sinut kuivana. Vedenpitävän kankaan avulla suojaat sateelta. Omni Tech -teknologian sisällyttämistä edustavat useat kerrokset ja tiivistetyt saumat, jotka estävät veden pääsyn ja edistävät hengittävyyttä.

Ranneke on säädettävissä. Velcron esiintyminen ranteissa edistää sen säädettävyyttä . Siinä on sisäinen turvatasku henkilökohtaisten tavaroiden suojaamiseksi. Vyötäröalueella se on kirkas helma, joka edistää sen sopeutumista kehoon. Tässä elementissä on kiinteä säädettävä huppu.

Teos on valmistettu 100% nailonvuoristosta ja 100% polyesterieristysmateriaalista suojaamaan sinua kylmimmältä säältä . Saatavana koosta XS - XXL. Siinä on brändin logo rinnassa valkoisin kirjaimin.

OMINAISUUDET:

Liitetty, säädettävä huppu

Sisätilojen turvatasku

Vetoketjulliset käsimataskut

Säädettävät hihansuut

Piirilevyn säädettävä helma

Tekniset tiedot:

kankaat:

Shell: Omni Tech TM Generation

Dobby 100% nailonia.

Vuori: 100% polyesteriä.

Eristys: 100 g Microtemp XF II

100% polyesteriä.


Suunnitteletko Columbia Mossy Path:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi trekkinn:n, ulkoilukaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 102.95 $, ainoastaan rajoitetun ajan! trekkinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Columbia-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla ulkoilu tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Columbia Mossy Path

Takin tyyppi
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Teknologiat
Huppu
Väri

Tecnologias Columbia Mossy Path

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje