`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Columbia

Columbia Mountain Masochist IV

Columbia Mountain Masochist IV

Columbia Mountain Masochist IV

Columbia Mountain Masochist IV

Columbia Mountain Masochist IV

Columbia Mountain Masochist IV

  • Columbia Mountain Masochist IV
  • Columbia Mountain Masochist IV
  • Columbia Mountain Masochist IV
  • Columbia Mountain Masochist IV
  • Columbia Mountain Masochist IV
  • Columbia Mountain Masochist IV
  • Columbia Mountain Masochist IV
  • Columbia Mountain Masochist IV

Columbia Mountain Masochist IV

Tuotekuvaus Columbia Mountain Masochist IV

Kenkä, joka erottuu kestävyydestään, on Mountain Masochist IV . Columbia on luonut tämän mallin, joka on suunniteltu etenkin polkuja kulkeville reiteillesi. Niille uloskäynteille, joissa maasto on kivinen, jalkineiden profiili on suunniteltu tarjoamaan vastustuskykyä.

Jos olet neutraali pronattori, alusta loppuun, voit nauttia todellisesta hengittävyydestä . Verkkikerrosten sisällyttäminen pitää jalat aina raikkaina. Tätä versiota käytettäessä sinulla on enemmän pitoa, koska monisuuntaiset tapit tarjoavat pitoa erilaisilla maastoilla ja eliminoivat luistamismahdollisuudet. Jalkaasi tulee tiukasti.

Iskunvaimennusjärjestelmä koostuu FluidFoam-pohjallisesta, välipohjasta, joka tarjoaa poikkeuksellisen vakauden ja joustavuuden . Jotta kulutuspinta sujuisi, sinulla on myös monisuuntainen FluidGuide-tukitekniikka. Tässä versiossa kieli on kytketty jalkaterään. Jalkaterässä on TrailShield-suojaus. Kengän arvioitu paino on noin 290 grammaa. Pudotus on 8 millimetriä.

Meidän ikoninen vuoristokenkä on palannut uusiin, uusimpiin ominaisuuksiin; se ei kuitenkaan ole menettänyt mitään kovasti rakastettua vetoa, tukea tai joustavuutta. Kulutusta kestävä verkko suojaa odottamattomilta esteiltä, ja uudet 3D-tulostetut päällekkäisyydet tarjoavat paremman istuvuuden ja tuen. Huipputeknologiset vaahtomuovipalkit yhdistyvät myös ulkopohjoihin, mikä tarjoaa parhaan mahdollisen veton ja suojan jopa vaikeimmilla reiteillä.

Ominaisuudet:

Tämä paljon odotettavissa oleva päivitys klassiseen vuoristokenkäyn tarjoaa täydellisen yhdistelmän vetoa, tukea ja joustavuutta.

Uutta kulutusta kestävää verkkoa, jossa on 3D-painetut päällekkäiset päällysteet, täydentää istuvuutta ja tukea tukee päivitetty kielen ja nopeuden kiinnitysjärjestelmä.

FluidFoam ™ välipohja poikkeuksellisen pehmustusta, joustavuutta ja tukea varten. Patentoitu FluidGuide ™ -tekniikka parantaa jalkojen keskitason vakautta ja sujuvaa kulkua polulla. Ratsastuskorkeus: 16mm kantapää / 8 mm jalka.

Täyspitkä Gryptonite ™-ulkopohja yhdistettynä täyspitkään TrailShield ™ -tekniikkaan.

tekniikka:

TRAILSHIELD:

Vääntöjäykkyys ja kova jalkaterän suoja.

FLUIDFOAM:

Monipuolinen välipohja, jolla on tasainen ratsastustyyny tielle tai polulle.

FLUIDGUIDE:

Onnea polkuja, joissa on monisuuntainen tuki ja iskunvaimennus.

GRYPTONITE:

Monisuuntaiset korvakkeet tuottavat aggressiivista vetoa kaikissa pinnoissa.


Tilaa nyt oma Columbia Mountain Masochist IV:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Columbia Mountain Masochist IV:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Columbia Mountain Masochist IV:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 75.99 $. Suuresta Kengät tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Columbia Mountain Masochist IV

Suositeltava käyttötarkoitus
Materiaalit
Läpäisemättömyys
Jalkineen paino
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Arvostelija: columbia mountain masochist iv

-

Tennarit ovat erittäin mukavat. Kiinnitä tukevasti pintaan. Jalka on erittäin mukava profiloidun pohjallisen ansiosta. Ainoa asia kuvassa oli tunne, että kangas on aukon yläosassa ... ja se on kiinteä ja tämä vaikutus antaa vain sen värityksen. Ei ole vielä selvää, kuinka paljon heissä on kuumaa, ja toimitus, kuten luvattiin, toteutettiin moitteettomasti.

Hyvä palvelu

-

Nopeampi n cepat.

Hyvä

-

Hyvä

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje