`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Columbia

Columbia Powder Lite Youth

Columbia Powder Lite Youth

Columbia Powder Lite Youth

  • Columbia Powder Lite Youth
  • Columbia Powder Lite Youth
  • Columbia Powder Lite Youth
  • Columbia Powder Lite Youth

Columbia Powder Lite Youth

Tuotekuvaus Columbia Powder Lite Youth

Pidä lämpimässä lämpötilassa Powder Lite -hupullinen takki . Columbian mallissa on lämpöheijastava ja eristävä vuori, joka suosii kehon lämpötilaa jopa kylmimmissä hetkissä. Omni-lämpöteknologian sisällyttäminen on paras järjestelmä lämmön hallitsemiseksi ja säilyttämiseksi.

Urheiluväline on valmistettu ulkopuolelta 100% polyesteriä Omni Shield Storm Lite DP II: lla ja vuori on 100% polyesteria ja Omni Heat . Kankaassa on vettä ja tahraa hylkivä, ja siinä on myös tuulen kestävyys. Tämä malli on tarkoitettu toimiin, kuten trailiin tai vaellukseen.

Sen rakenteessa on säädettävä huppu suojaamaan päätäsi sateelta tai myrskyltä. Rannekkeiden pinta-ala on joustava sen sopeutumiseen ranteisiin . Sovituksen parantamiseksi on kiristysnauha helmassa. Sivulla on taskut vetoketjulla käsien sijoittamiseen tai pienten ulottuvuuksien henkilökohtaisten esineiden suojaamiseen. Sisäisellä alueella on vetoketjullinen turvatasku. Selän pituus on 28 tuumaa ja paino 7,5 unssia. Se on saatavana koosta XS - XXL.

Ominaisuudet:

Omni HEAT TM lämpöheijastava

Omni TECH TM vedenpitävä / hengittävä kriittisesti sauma suljettu

OUTGROWN TM kasvattaa järjestelmää

Tuulenpitävä

Vyötäröllä säädettävät välilehdet

Vahvistetut polvet

Nivelletyt polvet

Vetoketjulliset käsimataskut

Rahtitasku

Silikoni-tarttujien jalkaosassa

Heijastavat yksityiskohdat

Gusset yksityiskohtaisesti

Tekniset tiedot:

kankaat:

Shell: Omni Tech TM Generation, Dobby 100% nailonia.

Shell: Hammerhead 3K, 100% polyester oxford.

Vuori: Omni Heat TM heijastava Microtex Light, 100% polyesteriä.

Eristys: 100 g Microtemp XF II, 100% polyesteriä.

Eristetty, 100gsm

tekniikka:

Omni Heat ™ heijastava: lämpöheijastava lämpö


Columbia Powder Lite Youth:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät Columbia:n tuotteista ja muista ulkoilutuotteista, tsekkaa myös Lasten vaatteet tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme trekkinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (11)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä tuote

-

Toimii odotetusti, hyvä laatu, nopea toimitus. Kiitos

Oikein hyvä

-

laadukas tuote, erittäin pidetty. Kiitos

Mukava takki

-

Se saapui odotettuun toimitusaikaan. Ostin xl 17-vuotiselle veljelleni. Se on vähän pieni. Voisi olla parempi nuoremmille lapsille. Laatu on hyvä.

Columbia

-

Suuri Columbian takki

Columbia-takki

-

Erinomainen takki

Merrel kengät

-

Hyvät vaelluskengät 11-vuotiaalle pojalle, ne ovat mukavat, eikä vettä pääse, ne eivät ole kovia, joten lapsilla ei ole vaikeuksia liikuttaa niitä.

Columbia-takki

-

Upea takki

Täydellinen hankinta

-

Erittäin hyvä takki edulliseen hintaan, kevyt ja lämmin samaan aikaan. Täydellinen koko

Perfekt

-

Kaunis Columbia-takki. Erittäin hyvin tehty. Kevyt takki ylläpitää samalla kehon lämpötilaa. Olet voinut ostaa suuremman määrän. Perustin pöytään ja sen mukaan sillä olisi löysä, mutta se oli tarkka koko. Voit aina ostaa suuremman määrän. Uskon, että käytät sitä pidempään.

Laatu ja hyvä hinta

-

Columbian tuotteet täyttävät aina. Hyvä hinta ja korkea laatu vuorelle tai jokapäiväiseen elämään. Täydellinen. Ja tämä takki ei tullut olemaan pienempi. Lämmin ja kevyt. Ja hyvin tehty.

Erinomainen osto

-

Erittäin hyvä takki tytöille parhaalla mahdollisella hinnalla.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje